Eylül 2024 transfer bekleyenler❤️

Kızlar merhaba; 25 Eylül transfer oldum cok şükür 5 ekimde pozitif haberini aldık 7 ekimde tekrar test verdik ve sonuc 2 ye katlayinca 2 hafta sonraya ultrason günü al dediler. Hem özelden hem devletten 22 ekimde aynı güne randevu aldım. Iki ultrasonda da bebek 6 haftalık olarak göründü. Sabah özelde ilk ultrasona girmeden hafif kanama gelmisti. Devlet 1 ay sonraya randevu verdi. Özelde kanama oldu diye 3 gün sonra tekrar gel dedi. Hem kalp atışı dinleriz dedi. 25 ekimde tekrar gideceğim sabah aşırı bir ağrı ve birden fazla bir sekilde kanamam geldi. Acil doktoru aradik saati beklemeyin hemen gelin dedi. Hemen gittik bakildi bebek gelismis 7 hafta 4 günlük olmus kalp atisi devam ediyor dedi dinletti de ama rahim icinde kanama oldugu icin hastaneye yonlendirip yatis yaptirdi. Tedaviyle kanamam durdu ertesi gün tekrar ultrasonda baktı ve 1 gün sonra da 8 hafta 2 günlük olmus dedi. Yani bu durum bana cok sacma geldi. Böyle bir durum yasayan var mı? Kafam karıştı benim. 1 bebek 1 hafta olmadan 2 hafta birden gelişim gösterebilir mi?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Kanama alanı için nasıl tedavi oldunuz ? Pruloton iğne kullandnz mı?
Kullanılan cihaza göre hafta değişiyor bence

Bizim diğer kızlar nerde kimse yok mu ortada sesleri çıkmıyor
Benim hastane randevum vardı gelir gelmez uyuyup kalmışım 🤭 kalp atışımızı da kendi doktorumuzla da duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok artık kendine doktor seçip devam edebilirsin ilaçları 10. Hafta gibi keseriz büyük ihtimalle dedi 🥰

Benim hastane randevum vardı gelir gelmez uyuyup kalmışım 🤭 kalp atışımızı da kendi doktorumuzla da duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok artık kendine doktor seçip devam edebilirsin ilaçları 10. Hafta gibi keseriz büyük ihtimalle dedi 🥰
Aaah çok sevindim hadi hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah .

Evet kızlar benimde ilk kontrolden sonra bir sürü kan tahlili ve idrar tahlili istedi doktorum . İdrar kültürü diye bir testte 3 tip bakteri üremesi var tekrarı önerilir yazıyo. İdrar tetkikinde de bi kaç değer yüksek çıkmış baktığımda idrar yolu enfeksiyonu olduğunu gördüm . Umarım bir sıkıntı yaşamam ayın 6sı 7si gibi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

X