- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 32
- Konu Sahibi Bulutumsu7
- #1.141
Aynen canimBizim yoncaları yan yana paylaşmış canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canimBizim yoncaları yan yana paylaşmış canım.
Ben ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
Aynen canim
Doktor ısmı tam olarak kım kızlarahaha evet ikinizinkini de paylaşmış tamamına ersin
Prof. Dr. Ebru öztürkDoktor ısmı tam olarak kım kızlar
Hangı sehır canmProf. Dr. Ebru öztürk
Hangı sehır canm
Teşekkürler canım cevabın ıcınİstanbul Altunizade Bahçeci'de
Canım sen keseye gittiğinde mi Estrofem’i 2’ye düşürmüştü?İstanbul Altunizade Bahçeci'de
Canım sen keseye gittiğinde mi Estrofem’i 2’ye düşürmüştü?
Hala 2 içiyorsun dii mi?
Yarın kalp atışı için gideceksin ya, kesecek mi acaba?
Anladım canım.aynen keseye gittiğim gün 2 'ye düşürdü
8. haftadan sonra da serumumu keseceğini söylemişti ama ona daha var galiba 2 kere daha kullanıcam
kalça iğnelerim de yanlış bilmiyosam 12. haftadan sonra kesilecek
Beni biliyorsun canım, 12.gün 1043 14.gün 1700 çıktı kan değerim.Kizlar niye kimse yok buralarda yok mu yeni gelisme yaşayan
Evet canim yarın guzel haberlerle insallah ben de vericem sanirim tarin bidaha kan cumayi oylece beklemek zor geliyoBeni biliyorsun canım, 12.gün 1043 14.gün 1700 çıktı kan değerim.
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Amin canim insallah buralar cok sessiz nerede milletHadi bakalım AdrianaJely , ikimiz de güzel haberlerle gelelim inşallah.
Naoyun kuzum, kan verdin mi bugün?Evet canim yarın guzel haberlerle insallah ben de vericem sanirim tarin bidaha kan cumayi oylece beklemek zor geliyo
Canım bende ulrtasonu bekliyorum cuma giddcem ilk kan 706 ikinci kan 2249 çıkmıştıKizlar niye kimse yok buralarda yok mu yeni gelisme yaşayan
Verdim canim ama saglik ocagi yarin öğlen cikar sonuc diyorNaoyun kuzum, kan verdin mi bugün?
Super canim ben de cuma gidicem en son cumartesi vermiştim 401 di bugun tekrsr verdim cumaya kadar sabredemedim ama o da yarin cikicakmis sonucuCanım bende ulrtasonu bekliyorum cuma giddcem ilk kan 706 ikinci kan 2249 çıkmıştı