- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
- Konu Sahibi Bulutumsu7
İnşallah canım biz de güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim bugün açık ocağında ama yarın cikicak sonucu bakalım inşallah vardır tutunmuslardir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım biz de güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim bugün açık ocağında ama yarın cikicak sonucu bakalım inşallah vardır tutunmuslardir
Ya test yapanları görünce gaza geliyorım allahım sıkı tut beni nooolurr
Sağol canım hepimize hayırlı songar alalım inşallahİnşallah canım biz de güzel haberlerini bekliyoruz
Patlat sende bi tane ben senden daha çok merak ediyorum
Maşallah canım çok net belli olduğu bence yarın bu kan tahlili yapın çok iyi değerler çıkar eminimAtayim canım inşalalh vardır Eki Görüntüle 2916368
Hemen çıktı canım 5.gunde yaptım çıkmamıştı bu 7.gün testi ama baya ucuz testlerden o yüzden emin değilim
Canım yarın için henüz erken çıkmaz moralin bozulmasın bu sefer en az 3 gün daha beklemelisin kan testi içinMerhaba arkadaşlar
Bende 7 Eylül'de 2 adet 3. Gün taze transfer oldum.
Daha önce 4 deneme 2 kayıp var öncekiler dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu Bu Transferim 3. Gün embriyosu oldu ama bu sefer günler hiç geçmiyor 19u test günüm dayanamadım bugun erken testlerden yaptım negatif çıktı. Erken biliyorum ama aca yarın kan versem mi
Çok erken olur, yapma derimMerhaba arkadaşlar
Bende 7 Eylül'de 2 adet 3. Gün taze transfer oldum.
Daha önce 4 deneme 2 kayıp var öncekiler dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu Bu Transferim 3. Gün embriyosu oldu ama bu sefer günler hiç geçmiyor 19u test günüm dayanamadım bugun erken testlerden yaptım negatif çıktı. Erken biliyorum ama aca yarın kan versem mi
Canım benim inşallah kan dün vermiştim sağlık ocağına ama sonucu bugüne kaldı bakalım inşallah güzel haberler vermek nasıp olurMaşallah canım çok net belli olduğu bence yarın bu kan tahlili yapın çok iyi değerler çıkar eminim
cnm o test markalarına göre değişiyormuşbirde yaptığın saate göre yarın mı kan vericeksinKızlar sabah tekrar gebelik testi yaptım daha önceden koyu çıkan çizgi daha da silikleşmişti.
Sanırım kimyasal oluyor
Kızlar sabah tekrar gebelik testi yaptım daha önceden koyu çıkan çizgi daha da silikleşmişti.
Sanırım kimyasal oluyor
Hayırlısı olsun canım ama kan testi vermeden kendini üzme boşuna idrar testleri pek sağlıklı olmazKızlar sabah tekrar gebelik testi yaptım daha önceden koyu çıkan çizgi daha da silikleşmişti.
Sanırım kimyasal oluyor
Aynı marka aynı saatler aslında canımcnm o test markalarına göre değişiyormuşbirde yaptığın saate göre yarın mı kan vericeksin
Üzmek değil de nötr olmaya çalışıyorum zaten ilk silik çizgiyi gördüğümde de sevinememiştim. Her aşaması zorlu bir süreç. Sadece pozitifi görmek yetmiyor.yaaa öyle olmasın lütfen cnm dur bakalım kan verince netleşir şimdiden üzme kendini belki test bozuk yada hassasiyetleri farklıdır olabilir..
Yarın vereceğim kan. Pazartesi kan değerim 27ydi. İnşallah 2 kat artmıştır, boşuna bu kadar düşüncelere dalmışımdır. Umudumu da yitirmemeye çalışıyorum aslında.Hayırlısı olsun canım ama kan testi vermeden kendini üzme boşuna idrar testleri pek sağlıklı olmaz
inşallah değerin artar cnm çok daha düşükle başlayıp hamile olanları gördüm topikte..gerçekten hersüreci ayrı stres inan bende yarın lkan vericem keşke bugün verseydim diyorum içim hiç rahat değil seni okadar iiyi anlıyorum kiAynı marka aynı saatler aslında canım
Kendimi en kötüsüne de hazırlıyorum, nasip.. Evet yarın test günüm bakalım doktor nasıl değerlendirecek.
İnşallah güzel haberler alalım, sağlıklı bebeklerimiz olsun, annelik nasip olsuninşallah değerin artar cnm çok daha düşükle başlayıp hamile olanları gördüm topikte..gerçekten hersüreci ayrı stres inan bende yarın lkan vericem keşke bugün verseydim diyorum içim hiç rahat değil seni okadar iiyi anlıyorum ki
Kendimi tutabilirsem cuma günü yaptırıcam kanda 10. Gün olucakÇok erken olur, yapma derim
5.gün embriyolarım için 10.gün kan verdim 27 çıktı, böyle düşük bi değerle karşılaşmak inan daha üzücü. Yarın test günüm onu bekliyorum. Sende test gününü bekle ve hamile olduğuna inan