- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
Mrba kan verdiniz miGünaydın Hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrba kan verdiniz miGünaydın Hanımlar
Test hakkında iyi şeyler duymadığım için testi comfort marka ile tekrarladım negatifMrba kan verdiniz mi
Gününe ne kadar varTest hakkında iyi şeyler duymadığım için testi comfort marka ile tekrarladım negatif
3 EylülGününe ne kadar var
valla ben artık spermlerin rahimde ilerleyişini filan düşünüyorum. şimdi böyle oluyordur şimdi şöyledir filan fazla izlemeyin. yanlış yaptım.Fazla okuyup izlememek lazim sanirim. Her bilgi ayri bir stres kaynagi olusturuyor galiba.
bitince 3 gün sonra başlayabilirsin yani adetin 8. günü filanKızlar ovülasyon testine ne zaman başlamak lazım? Adetim düzenli 28 günde 1 olurum ama haziranda düşük yaptım biraz düzensizleşti döngüm temmuzda 33 ağustosta 31 gün şeklinde oldu.
Sağol tatlım inşallah. Senin nasıl gidiyor bu ay? Yumurta takibine gittin mi?hayırlı olsun inşallah
Balım o zamn gününü bekle inşallah hayırlı haber alırız bazen testlerde de çıkmıyomuş3 Eylül
Comfort kaçırmazBalım o zamn gününü bekle inşallah hayırlı haber alırız bazen testlerde de çıkmıyomuş
gitmedim eşim acele etme 1 ay daha deneyelim dedi. Sonra olmazsa direk tüp bebek. bu ayda bir deneyelim doğal yollaSağol tatlım inşallah. Senin nasıl gidiyor bu ay? Yumurta takibine gittin mi?
Hayırlısı olsun Eylül de alırız güzel haberi inşallahhComfort kaçırmaz
Hadi bakalım inşallah gerek kalmadan gelir minnoşgitmedim eşim acele etme 1 ay daha deneyelim dedi. Sonra olmazsa direk tüp bebek. bu ayda bir deneyelim doğal yolla
Geçmiş olsun. Umarım bu ay kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuzMerhaba, Ağustos ayında malesef kimyasal gebelik yaşadım şuan regl gibi geçiriyorum. Eylül ayında tekrar denemeyi düşünüyoruz. İnşallah sağlıkla gelir. Uğurlu gelsin hepimize
SAT Tarihim: 29.08.2021
BAT Tarihim: 01.10.2021
Hoş geldin Hayırlı evlatlarımız olur inşallahselamlar
Benim sat 10 ağustos bat 6 eylül. bu ay ilk denememiz. 2. çocuğum olacak kısmetse
aranıza katılabilir miyim?
HoşbuldukHoş geldin Hayırlı evlatlarımız olur inşallah
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inşaallahValla ilk denememde hamile kaldım. Özel bir şey yapmadım. Sırtıma yastık bile koyup yatmadım ilişkiden sonra. 11 Ağustos 13 14 ve 16sında ilişki oldu. 16sında hamile kaldım tahminime göre. Ama özel hiç bir şey yapmadım.