Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur inşalllah. Yaşınızın avantaları var. Ama doktor takibinde ilerleyin yine de gerekli tetkikleri yaptırın sonrası Kafanız rahat bir şekilde ilerlersiniz.
Aynen zaten 2gin oldu hastayım eylülden itibaren gideceğim Doktora yazın calisiyoum diye oluruna bıraktık bazen degerlendirdik bazen denk gelmedi

Hanımlar çatlama iğnesi oldm bu gün 14 gün. Adete 2 gün var.olsa çıkardı değil mi

Bugün değerim 50.62 çıktı 2 gün önce 11.69du. Doktorum bir daha kan takibine gerek yok dedi beta hcg takibine yani. Bugün kaset test ile merak ettim baktım böyle hanımlar

Eklentiler

• image.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 51
AA siz hamile misiniz topic açıp başlamadan hamile olduğunuzu öğrendiniz yani süper başlangıç gebelikle olmuş bizler için de gerisi öyle gelir umarım
Evet canım benim Eylül ayına varmadan hamileyim

Çok güzel maşallah mutlaka konuşulmuştur ama kaçıncı denemenizdi özel bir şey yaptınız mı ovülasyon testi falan kullandınız mı tavsiye var mı
Valla ilk denememde hamile kaldım. Özel bir şey yapmadım. Sırtıma yastık bile koyup yatmadım ilişkiden sonra. 11 Ağustos 13 14 ve 16sında ilişki oldu. 16sında hamile kaldım tahminime göre. Ama özel hiç bir şey yapmadım.

Çok tebrik ederim saglikla buyusun insallah.

Maşallah ilk denemede tutmuş bizim 8ay doldu tutturamadik

Maşallah ilk denemede tutmuş bizim 8ay doldu tutturamadik

Herhangi bir saglik sorunu olmasa bile gebeliklerin %20-25'i tutuyormus her ay, bunu duyunca ben de hamile kalmanin ne kadar zor oldugunu ogrenmis oldum. Daha 2. ayimiz ama zorlu bir surec beni de bekliyor sanirim.
Yaklasik 150 milyon sperm hucresinden sadece birkac tanesi yumurtanin oldugu tuplere kadar ilerleyebiliyormus, bunu ogrenince de biraz moralim bozulmadi degil.

netflixte belgesel izledim bütün moraller sıfır bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…