- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
34Yaş kaç canım
hayırlı olsun inşallahDoktordan çıktım şimdi, çok şükür 2 yumurtam var gelişen. Ovitrelle i vurdu. Heyecanlı bekleyiş başladıhepimiz güzel haberler verelim, Eylül ayı umut ayıdır
Olur inşalllah. Yaşınızın avantaları var. Ama doktor takibinde ilerleyin yine de gerekli tetkikleri yaptırın sonrası Kafanız rahat bir şekilde ilerlersiniz.
Aynen zaten 2gin oldu hastayım eylülden itibaren gideceğim Doktora yazın calisiyoum diye oluruna bıraktık bazen degerlendirdik bazen denk gelmediOlur inşalllah. Yaşınızın avantaları var. Ama doktor takibinde ilerleyin yine de gerekli tetkikleri yaptırın sonrası Kafanız rahat bir şekilde ilerlersiniz.
Sıralı yapmam çok zor canım maalesefPinky93 listeyi zaman sıralı yaparmsn canım.
AA siz hamile misinizSıralı yapmam çok zor canım maalesef
Evet canım benimAA siz hamile misiniztopic açıp başlamadan hamile olduğunuzu öğrendiniz yani süper başlangıç gebelikle olmuş bizler için de gerisi öyle gelir umarım
Çok güzel maşallahEvet canım benimEylül ayına varmadan hamileyim
Valla ilk denememde hamile kaldım. Özel bir şey yapmadım. Sırtıma yastık bile koyup yatmadım ilişkiden sonra. 11 Ağustos 13 14 ve 16sında ilişki oldu. 16sında hamile kaldım tahminime göre. Ama özel hiç bir şey yapmadım.Çok güzel maşallahmutlaka konuşulmuştur ama kaçıncı denemenizdi özel bir şey yaptınız mı ovülasyon testi falan kullandınız mı tavsiye var mı
Çok tebrik ederimValla ilk denememde hamile kaldım. Özel bir şey yapmadım. Sırtıma yastık bile koyup yatmadım ilişkiden sonra. 11 Ağustos 13 14 ve 16sında ilişki oldu. 16sında hamile kaldım tahminime göre. Ama özel hiç bir şey yapmadım.
Maşallah ilk denemede tutmuş bizim 8ay doldu tutturamadikValla ilk denememde hamile kaldım. Özel bir şey yapmadım. Sırtıma yastık bile koyup yatmadım ilişkiden sonra. 11 Ağustos 13 14 ve 16sında ilişki oldu. 16sında hamile kaldım tahminime göre. Ama özel hiç bir şey yapmadım.
Maşallah ilk denemede tutmuş bizim 8ay doldu tutturamadik
hayır öyle düşünme sizin de bebeğiniz olcak =)Maşallah ilk denemede tutmuş bizim 8ay doldu tutturamadik
Amin inşallah canımhayır öyle düşünme sizin de bebeğiniz olcak
netflixte belgesel izledim bütün moraller sıfır bendedeHerhangi bir saglik sorunu olmasa bile gebeliklerin %20-25'i tutuyormus her ay, bunu duyunca ben de hamile kalmanin ne kadar zor oldugunu ogrenmis oldum. Daha 2. ayimiz ama zorlu bir surec beni de bekliyor sanirim.
Yaklasik 150 milyon sperm hucresinden sadece birkac tanesi yumurtanin oldugu tuplere kadar ilerleyebiliyormus, bunu ogrenince de biraz moralim bozulmadi degil.
netflixte belgesel izledim bütün moraller sıfır bendede