Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman senin gebe kalma ihtimalin daha yüksek çünkü bende böyle başlayıp bat gününe kadar kalmıyor hiç hassasiyet falan sende daha çıkmadıysa senin gebe olma ihtimalin var
Valla 3 cocuk dogurdum. Hepsindede gunum gecince farkettim hamile oldugumu. Erken belirtilere hic dikkat etmedim. Planli olunca isler zorlasiyormus. Migrenim var benim bu ara basim cok agriyor o yuzden bir an evvel ogrenip ona gore ilac kullanmak istiyorum. Yarin 16.00 da randevum var. O zaman demir ve vitaminlere baktirurken hcg de isteyecegim.

Bende yumurtlama günlerim değişse de adet sürem hep aynı fix 7 eylülde bekliyorum ama pike göre 5 ağustosta olmam lazım benim ümidim yok ama diyorum ya hassasiyet erken başladı yine hamileysem de aşırı bir sevinç olur herhalde :)

İnşaAllah olur canım Allah gönlüne göre versin. Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu.

Bende bazı şeyler çatlamadan 2 gün sonra başladı ama bilemiyorum emin değilim. Halada devam eden durumlar var. Kafam karışık anlican.
evet bunu söyleyenleri de çok gördüm çatlamadan hemen sonra belirtileri başlayıp gebe olduğunu öğrenen çok var şansın devam ediyor hayırlısı olsun.

aynen öyle ya planlı gebelik olmamasını o kadar çok isterdim ki ama 3 yıllık oldu evliliğimiz artık istiyorum haliyle bana 1 tane bile yeter aslında :)

evet bunu söyleyenleri de çok gördüm çatlamadan hemen sonra belirtileri başlayıp gebe olduğunu öğrenen çok var şansın devam ediyor hayırlısı olsun.
Hicbilmiyorum kuzum. Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor. 3 yıldır hep negatif görmekten artık yıldım. Kendimi kaptırmadan ilerlemek istiyorum İnşaAllah vardır.Hepimizde

Hicbilmiyorum kuzum. Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı oluyor. 3 yıldır hep negatif görmekten artık yıldım. Kendimi kaptırmadan ilerlemek istiyorum İnşaAllah vardır.Hepimizde
aynen bende öyleyim emin ol hem merak ediyorum hem test yapmak istemiyorum ya ne biçim bir psikoloji bu Rabbim ikimize ve burada isteyen herkese nasip etsin bu ay inşallah bakalım görelim ne çıkacak bu ay bizde :/

aynen öyle ya planlı gebelik olmamasını o kadar çok isterdim ki ama 3 yıllık oldu evliliğimiz artık istiyorum haliyle bana 1 tane bile yeter aslında :)
Canım benim ikizlerin olur inşallah Rabbim en hayirlisini saglikli sihattlisini versin insallah. Bundan 10 yil once yeni evlenen bir akrabamizi doktora goturmustum. Dr muayene etti hicbir sorun goremedi tahlillerde de ve dediki iliskiye girerken zihinde gebe kalma arzusu oldugu icin stresten rahim kasiliyor ve spermler ilerleyemiyor. Bu dusunceyi kafandan at zamani gelince olacak. 1 ilac dahi vermeden bizi yolladi. Kadin hakikaten 2 ay sonra gebe kalmisti

aynen bende öyleyim emin ol hem merak ediyorum hem test yapmak istemiyorum ya ne biçim bir psikoloji bu Rabbim ikimize ve burada isteyen herkese nasip etsin bu ay inşallah bakalım görelim ne çıkacak bu ay bizde :/
İnşaAllah kuzum İnşaAllah. Dilerim bu ay burda toplu sevinclerimiz olur.

aynı durumdayım diyebilirim bende de tıbbi bir şey yok ama 10 aydır olmadı bilmiyorum artık Allah bilir :)

Bende 3 yıldır 2. Düşünüyorum uğraşıyorum çabalıyorum olmuyor. Ilkinde hiçbir sorun yoktu hemen hamile kaldım. Bunda nasip olmadı henüz. 3 ay önce gidip hsg çektirdim dr. Hicbir sıkıntı yok gayet iyi dedi. Eşim bu hafta içinde sperm testi verdi ileri hareketlilik hızı 32 olması gerekirken 16 cıktı. Eşime takviye ilaç verdi. Bilmiyorduk böyle sorun olduğunu. Bakalim artık olur inşaallah.

Ilac destegi ve dogal kürlerle cozulur kisa zamanda insallah. Sperm kalitesi uzerinde de stresin cok etkisi var. Insallah bu ay tutmustur ama olmadiysa tavsiyem eşini karsina alip aceleniz olmadigini birkac ayi sadece kendinize ayirmak istedigini soyle. Onun da kafasi rahat olursa kendini daha iyi hissedecektir ve sadece anin tadini cikardiginiz gunlerden birinde bebisiniz yola cikacaktir

aynen benim eşime de ileri hareketi düşük ama gebeliğe engel değil dedi ürolog ve proxeed plus verdi 3 ay kullandı ve şimdi normal hayırlısı ise tutmuş olsun bu ay :)

Canım benim eşimde bu bebek konusunu sıkıntı edecek bir yapı yok hiçte olmadı. O tamamen anın tadını çıkaranlardan. Sıkıntı sadece bende.

Canım bana da doktor hsg dedi, nasıldı,? Anesteziyle mi oldun? Hsgden sonra sebepsizse şans artıyormuş İnş sana da öyle olur.
İnşallah ya. Anestezi ile oldum bişey hissetmedim sonrasında da bi ağrım olmadı benim. Öğleden sonra 5 gibi çekildim ben diğer gün öğlene kadar kanamam oldu o kadar.

Istanbul da bir hoca var bu tur tedavilik olmayan durumlarda dua yaziyormus. Uygulayan tum tanidiklarimin bebegi oldu. Oyle okuma ufleme falan yok sadece yazip veriyormus. Bir kac kisininkini annem alip goturmustu hatta
bilemedim bu ay olmazsa ona giderim olmadı her şey Allahtan artık denemekten zarar gelmez herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…