- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
Benim yaptığım teste çok yanıltıcı diyorlar ama bilemedim ben daha öncede kullandım hep negatif gösterdi direk acaba yanılma payı var mı boşa mı seviniyorumAynn daha çabuk belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaptığım teste çok yanıltıcı diyorlar ama bilemedim ben daha öncede kullandım hep negatif gösterdi direk acaba yanılma payı var mı boşa mı seviniyorumAynn daha çabuk belli olur
Yarın kan verin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız dua edinBenim yaptığım teste çok yanıltıcı diyorlar ama bilemedim ben daha öncede kullandım hep negatif gösterdi direk acaba yanılma payı var mı boşa mı seviniyorum
Amin İnşallah Ama bu teste yorumlarıyla içimi daraltanlr oldu çok yanıltıyor diyeYarın kan verin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız dua edin
Yakında eczane varsa gidip farklı bi marka test alsanız sıkmayın canınızı Rabbim her şeyin hayırlısını en hayırlı güzel zamanda verirAmin İnşallah Ama bu teste yorumlarıyla içimi daraltanlr oldu çok yanıltıyor diye
başka marka test alıp 4 saat sıvı alımını kesip tekrar dene istersen moralini bozma sıkma canını zaten kan testi olmadan da çok kaptırmayalım kendimizi dikkat edelim temkinli olmak iyidir sende sıkma canını bozma moralini zaten erken öğrensen de bekleyeceksin dimi öyle düşün :)Amin İnşallah Ama bu teste yorumlarıyla içimi daraltanlr oldu çok yanıltıyor diye
Amin İnşallahYakında eczane varsa gidip farklı bi marka test alsanız sıkmayın canınızı Rabbim her şeyin hayırlısını en hayırlı güzel zamanda verir
Kesinlikle kuzum çok sağolun minnoş kalplerinizi yerim nasıl da motive ediyorsunuzbaşka marka test alıp 4 saat sıvı alımını kesip tekrar dene istersen moralini bozma sıkma canını zaten kan testi olmadan da çok kaptırmayalım kendimizi dikkat edelim temkinli olmak iyidir sende sıkma canını bozma moralini zaten erken öğrensen de bekleyeceksin dimi öyle düşün :)
Hayirli olsun tebrik ederim. Saglikla gelsin insallahKızlar heralde benim de miniğim geliyo
Tşk ederim İnşallah darısı sizlereHayirli olsun tebrik ederim. Saglikla gelsin insallah
testte hayalet çıkacak varsa kanda hayli hayli çıkar erken değil benceTest alacak başka eczane yok o yüzden yarın kan vereyim diyorum erken mi olur kızlar
Yarın verin inşallah yüksek çıkar bi kaç gün sonra tekrar verirsinizTest alacak başka eczane yok o yüzden yarın kan vereyim diyorum erken mi olur kızlar
testte hayalet çıkacak varsa kanda hayli hayli çıkar erken değil bence
Kızlar bu testin yorumlarına baktım böyle görüp sonra başka testte negatif gören çok olmuş neyse sevincim bu kadardı sanırımYarın verin inşallah yüksek çıkar bi kaç gün sonra tekrar verirsiniz
Sakince benim gibi adeti bekle istersen :)Kızlar bu testin yorumlarına baktım böyle görüp sonra başka testte negatif gören çok olmuş neyse sevincim bu kadardı sanırım
Ben = EcelSakince benim gibi adeti bekle istersen :)
İnsallh bebegin seninledir cnmKalbim yerinden fırlıcak
aaaaaaaa öyle deme bak Allah korusun 10 11 ay denemek zorunda kalırsan çok yıpranırsın sen sakinliğini koru olabilir de olmayabilir de bakma bende çok sabırsızım aslında hep aklımda bir test hevesi evde 3 tane normal test var ama yapmıyorum ne fark edecek negatifi görünce üzüleceğim olumsuz olacak stres olacak vücudumuza zararı var da faydası yok o yüzden boşuna stres gibi gelmeye başladı bana adeti beklemeye karar verdim zaten erken örensem folik asit verecekti ben 6 aydır kullanıyorum zaten başka bir şey yok bekleyeceğim sabır ve dua ile bu kadarBen = Ecel
Kız bende sabır ve sakinlik seviyesi -9999999999999
Amin kuzum İnşallah Ama işte test hakkında ki yorumlar kafamı karıştırdı . Prodoctor markaİnsallh bebegin seninledir cnm
Aynen haklısın kuzum ama ben hiç engel olamıyorum soğuk kanlı olamıyorumaaaaaaaa öyle deme bak Allah korusun 10 11 ay denemek zorunda kalırsan çok yıpranırsın sen sakinliğini koru olabilir de olmayabilir de bakma bende çok sabırsızım aslında hep aklımda bir test hevesi evde 3 tane normal test var ama yapmıyorum ne fark edecek negatifi görünce üzüleceğim olumsuz olacak stres olacak vücudumuza zararı var da faydası yok o yüzden boşuna stres gibi gelmeye başladı bana adeti beklemeye karar verdim zaten erken örensem folik asit verecekti ben 6 aydır kullanıyorum zaten başka bir şey yok bekleyeceğim sabır ve dua ile bu kadar