Ay bende kotayı bugğn doldurdum ama patiksiz 1 tane almışım diye 4 tane de internetten aldım yeter artık patiklide var çünküBebeem artık don gömlek almicam bebelere yeter bu kadarteşekkür ederim tavsiyen için ama yine de
Ben birer tane 10lu, ikişer tane 5li, beşer tane de 3lü takım aldım. Toplamda 8 takım yenidoğan var yani kişi başı. Gorumcem geçen görüntülü arası şunu göndercem bunu göndercem derken kendi kızının hiç kullanmadığı bir sürü takımı varmış hangi birini giyecek dedim bıraktımAy bende kotayı bugğn doldurdum ama patiksiz 1 tane almışım diye 4 tane de internetten aldım yeter artık patiklide var çünkü
Ya aynen çabuk büyüyorlar bende patiksiz olanları 3-6 ay aldım o yüzdenBen birer tane 10lu, ikişer tane 5li, beşer tane de 3lü takım aldım. Toplamda 8 takım yenidoğan var yani kişi başı. Gorumcem geçen görüntülü arası şunu göndercem bunu göndercem derken kendi kızının hiç kullanmadığı bir sürü takımı varmış hangi birini giyecek dedim bıraktım
Yenidoğan çok almayın çabuk büyüyor diyorlar yine de çok doldurmamak lazım bacım
Ay dimi yıkayıp ütülemek de bi o kadar zevkli hatta bence daha zevkliYa aynen çabuk büyüyorlar bende patiksiz olanları 3-6 ay aldım o yüzdeninsanın elinden geldiğince hep alası geliyo valla en zevkli alışveriş
Ayyy ben daha deterjan kısmına geçmedim ama alıcamAy dimi yıkayıp ütülemek de bi o kadar zevkli hatta bence daha zevklideterjan kokusu nedense bebek kokusu gibi geliyor sabahtan beri battaniye kokluyorum
Son aylarda siz de daha rahat edin diye öyle demiştir son aylarda daha da zorlaşıyor herşey, inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kilolar da verilir sonra15 kilo aldım. Normali şu kadar demedi ama kendine gel dedi
Yumuşatıcı almadım canım deterjan da duru granül matik almıştım hiç memnun kalmadım. Çok ağır bi kokusu var dayanamadım valla. Dalin granül aldım sonraAyyy ben daha deterjan kısmına geçmedim ama alıcambence ütülemek çok zevkli olucak o kokuyu duya duya sen hangi deterjandan aldın ve yumuşatıcı da aldın mı
Çok güzeller güle güle kullanın inşallahAy Bi sıkıntı olmadığına sevindim çok şükürbende de oluyor akıntı biraz su gibi günde 1 defa falan geliyor bu normal mi acaba. Ben de bugğn e bebeğe gittim bişeyler aldım bak göstereyim şu meşhur tavşanlı tulum dan ben de aldım sarı battaniye ve zıbınları teyzem hediye almış
Hadi yaa hiç almıyım ondan o zaman. Acaba sıvı olanlar nasılYumuşatıcı almadım canım deterjan da duru granül matik almıştım hiç memnun kalmadım. Çok ağır bi kokusu var dayanamadım valla. Dalin granül aldım sonra
Teşekkür ederizÇok güzeller güle güle kullanın inşallahSarı battaniyenin pembesini aldım ben ve ayıcıklı çorabın aynısını aldım
Benim doktor 9-12 kilo normal dedi 12 kilonun üzerine çıkma dedi ben 5-6 kilo aldım alacak gibiyimde çünkü hamur işi yiyorum15 kilo aldım. Normali şu kadar demedi ama kendine gel dedi
Teşekkür ederiz teyzesiTeşekkür ederizbattaniyenin yumuşaklığı çok hoşuma gitti sarıyı sevdiğimden biricik teyzem kaç tane bim gezmiş rengi bulabilmek için ay çoraba da bayıldım Masal kızımıza güle güle giysin
Granulden daha iyidir bence. Ben sıvı deterjanın ayarını tutturamıyorum bir kapak temizlemeyecek gibi düşünüp makineye deterjanı dolduruyorum diye özellikle sıvı almıyorumHadi yaa hiç almıyım ondan o zaman. Acaba sıvı olanlar nasıl
Bacım yeyip de alınca insana koymaz ben onları yemedigim halde 15kilo aldım içime oturduBenim doktor 9-12 kilo normal dedi 12 kilonun üzerine çıkma dedi ben 5-6 kilo aldım alacak gibiyimde çünkü hamur işi yiyorum
Evet granül ttam erimiyormuş.Granulden daha iyidir bence. Ben sıvı deterjanın ayarını tutturamıyorum bir kapak temizlemeyecek gibi düşünüp makineye deterjanı dolduruyorum diye özellikle sıvı almıyorumgranülde ekstra durulama yapmak gerekiyor illa kalıyor çünkü
O nasıl oluyo gıı.Bacım yeyip de alınca insana koymaz ben onları yemedigim halde 15kilo aldım içime oturdu
Hiç bilmiyorum inan ne ise yaradığını da bilmiyorumEvet granül ttam erimiyormuş.Sıvı daha iyi ama bende sen gibiyim ya ben her deterjanı dolduruyom.
Ne sorcam bebeyağı ya da losyonu alacak mısın yap mı kullanmalı losyon mu