- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
Ben yıllardır dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum bahar ninnisi mi neydi adı çok güzel kokuyor. Kızım 6,5 yaşında hala onunla yıkıyorum ilk günkü gibi kokuyorHadi yaa hiç almıyım ondan o zaman. Acaba sıvı olanlar nasıl
Yaa öyle mi bakıyım bende deterjan bölümündenBen yıllardır dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum bahar ninnisi mi neydi adı çok güzel kokuyor. Kızım 6,5 yaşında hala onunla yıkıyorum ilk günkü gibi kokuyor
Evet ben de pusetin üstüne örterim dedim bir tane de yumuşak alayım mı acaba bilmiyorum bir sürü battaniyesi var banyo havlusu da var diğer grupta banyodan sonra çok iyi kurutuyor bebeği yazmışlar kararsız kaldım
Evet evet oksapar benim de dünkü kutuyu açınca ben de sasirdim ince iğne cıktı. Atıyorum hemenAy bana da at videoyu. Bu arada oksapar mı kullanıyorsunuz. 2 farklı eczaneden aldım 2sinin iğneleri farklı çıktı. Biri daha tombul biri de ince çatlatma iğneleri gibi. İnce olan sanırım yeni çünkü tarihi daha yeni ve daha az acıtıyor.
Çok güzel görünüyor teşekkürler canım bakacağımpamuk5917 Asli06m kızlar aynı konuyu bende düşündüm bimdeki ve bazı yerlerdeki çok sert geldi bana. Ama geçen Bi tane aldım baby mall de indirimdeydi kitikatenin ürünü hem banyo sonrası kullanılabilir hem de battaniye olarak çift kat 80 liradan 50 liraya düşmüştü ama yumuşaklığı harika müslinin bakın buydu belki baby mall in İnternet sitesinde hala indirimdedir
Sağolaısn canımÇok güzel görünüyor teşekkürler canım bakacağım
Şu bir gerçek ki kız bebeklere hep ayrımcılık yapılıyorHastane çıkışım geldi kızlar bayıldım yumuşacıkinşallah tek yıkamada sünmez. Tabi ki bu da tavşanlı
Ben de erkek kıyafetlerini daha çok beğeniyorum nedense robotlu canavarlı falan çok hoşuma gidiyorŞu bir gerçek ki kız bebeklere hep ayrımcılık yapılıyorçook güzelmiş, güzel güle giysin tavşancıklar
İnsan elinde olmayanı beğenirmiş derler ya komşunun tavuğu kaz misaliBen de erkek kıyafetlerini daha çok beğeniyorum nedense robotlu canavarlı falan çok hoşuma gidiyor
Doğadaki tavşanların da kulakları pembe diyeydin napalim erkek rengi değilmiş diye tavşanların kulak rengini mavi mi yapalımİnsan elinde olmayanı beğenirmiş derler ya komşunun tavuğu kaz misalisen gene giydirebilirsin. Kızlarda erkek kıyafeti garip olmuyor da erkeklere pembeli giydirince pek hoş olmuyor hatta meşhur tavşanlı tulum gri üstüne pembeli diye eşim bu erkek için mi der gibi oldu dedim cinsiyetsiz bu tulumlar, tavşanın kulağı o, o kadar olur
Bakayım canım teşekkür ederimpamuk5917 Asli06m kızlar aynı konuyu bende düşündüm bimdeki ve bazı yerlerdeki çok sert geldi bana. Ama geçen Bi tane aldım baby mall de indirimdeydi kitikatenin ürünü hem banyo sonrası kullanılabilir hem de battaniye olarak çift kat 80 liradan 50 liraya düşmüştü ama yumuşaklığı harika müslinin bakın buydu belki baby mall in İnternet sitesinde hala indirimdedir
Çok güzel güle güle kullanınHastane çıkışım geldi kızlar bayıldım yumuşacıkinşallah tek yıkamada sünmez. Tabi ki bu da tavşanlı
Güle güle giyinsin çok güzelmiş beybiHastane çıkışım geldi kızlar bayıldım yumuşacıkinşallah tek yıkamada sünmez. Tabi ki bu da tavşanlı
Zaten ona vuruldumGüle güle giyinsin çok güzelmiş beybizıbın çok tatlıı
Çok güzelSelam hanımlar, topiği ben de bayadır takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu. Ben de baya bişeyler aldım, daha doğrusu kayınvalidem pek bana bırakmıyo nerdeyse hepsini o aldı, ben de örgüye başladım bişeyler örüyorum kızçeme. Belki fikir olur diye sizinle de paylaşmak istedimEki Görüntüle 2831785
Çok güzeller özellikle kirazlıya bayıldım. Zahmet olmazsa fiyatlarını yazabilir misinizÇok güzelinşallah sağlıkla giyinsin kuzucuk Benim örgü yeteneğim yok bu yüzden instegramda bunları sipariş verdim bakalım inşallah göründüğü şekilde gelir