Peki peki araba demişken, ikiz bebek arabası mı alacaksınız, iki tane tek mi? İki tekliyi birleştirme aparatları varmış. Biz tek tek alıp ondan alalım diye düşündük.Bence de canım 2 bebekle sling kullanılmaz diye düşünmüyorum. Kanguruyu 2 tane alıcam eşimle bir yere çıktığımızda özellikle birini eşime veririm birini ben alırım. Tek çıkarsam da birini arabaya koyarım birini kanguruyla koyarım diye düşünüyorum. Ay ne zor ya hamileyken taşı doğur taşı bitmiyor
Ben de öyle yapıcam muhtemelen ikiz bebek arabası çok yer kapliyormus bi de ağır oluyormuş öyle dediler. Bi de tekli bebek arabalarının taşıma kapasitesi daha fazlaymış gibi geliyor bana ikiz arabalar uzun süre kullanılmazmış gibi gözüküyor. Bilmiyorum sadece benim fikrim de olabilirPeki peki araba demişken, ikiz bebek arabası mı alacaksınız, iki tane tek mi? İki tekliyi birleştirme aparatları varmış. Biz tek tek alıp ondan alalım diye düşündük.
Evet öyle diyolar bakalım haftaya bekliyorum kıpırtılar. 20 gün beklesem yine iyi 11 gün bekledim daha, 3 haftada 1 kontrolYakında başlar canım ikinci gebelikte daha erken oluyormuş öyle diyorlar. 10 gün de az kalmış kız 20 gün bekledin 10 gün ne ki
Çoğu gitmiş azı kalmış yineEvet öyle diyolar bakalım haftaya bekliyorum kıpırtılar. 20 gün beklesem yine iyi 11 gün bekledim daha, 3 haftada 1 kontrol
Ben de daha hiç araştırmadım da öylesine sordum eşime nasıl alırız diye tek tek alırız dedi. E dedim ben yalnız çıkamicam mı çocuklarımla, keşke birleştirme aparatı olsa dedim. Sonra baktık meğersem benden önce düşünmüş birileriBen de öyle yapıcam muhtemelen ikiz bebek arabası çok yer kapliyormus bi de ağır oluyormuş öyle dediler. Bi de tekli bebek arabalarının taşıma kapasitesi daha fazlaymış gibi geliyor bana ikiz arabalar uzun süre kullanılmazmış gibi gözüküyor. Bilmiyorum sadece benim fikrim de olabilir
Var var aparat dediğim gibi birini kanguru birini araba da yapabilirsin. Bebekler küçükken bir arabaya ikisini de sindiririz benceBen de daha hiç araştırmadım da öylesine sordum eşime nasıl alırız diye tek tek alırız dedi. E dedim ben yalnız çıkamicam mı çocuklarımla, keşke birleştirme aparatı olsa dedim. Sonra baktık meğersem benden önce düşünmüş birileri
Ya supermis sizden bilgi alirimBen instagramda birini takip ediyorum pelvikterapist bu idrar kaçırma gibi problemler için kasları kontrol etmeyi öğretiyormuş hem de Mersin’de. Önce onu deneyeceğim kastaysa problem düzelir yok idrar kesesi sarkıyorsa mecbur ameliyat. Ablam oldu ama bir kaç seneye başa döndü ama
Bana hediye gelen anne yanı beşik çok küçük onu alsan en fazla 7-8 ay yatar o zaman odadaki diğer beşikte yatırırım diyorsan al derim anne yanına yatırmak da beni korkutuyor Allah korusun gece uyku derin olur üstüne yatarsın falan yıllar önce ben lisedeyken bir tanıdığımızın bebeği o şekilde vefat etmiş duyunca şok olmuştumKızlar anne yanı beşik çok gerekli mi sizce? Normal beşiğim var ama onu yatak odama taşıyamam yerim dar hem büyük yani olmaz .. benimle beraber baby nest e filan yatırsam benimle yatakta yatsa olur mu?Siz ne düşündünüz? Yad/ tecrübeli anneler ne yaptınız daha önce?
Alamadım foruma gittim tıklım tıklımdı her yer insan kaynıyordu giremedim virüsten dolayı netten baktım yineYa supermis sizden bilgi alirimaldiniz mi bebise bisiler
Hafta ici bile boyleyse yandik. Cok uzun zaman oldu oraya gitmeyeli :) en iyisi online.bnde lcw mickeyli kiz bebek giysilerine bakip bakip cildiriyorumAlamadım foruma gittim tıklım tıklımdı her yer insan kaynıyordu giremedim virüsten dolayı netten baktım yinesepete artıp bir kaç parça ama almadım
Bugün 26 ağustosta doğum yapan arkadaşımı aradım. O ekim sonuna kadar sadece çıtçıtlı body giydirmiş. Klima açınca da ince tayt giydiriyormuş. Aklında bulunsun 0-3 aylık çok uzun kollu alma giydirmeden küçülebilirmiş.Hafta ici bile boyleyse yandik. Cok uzun zaman oldu oraya gitmeyeli :) en iyisi online.bnde lcw mickeyli kiz bebek giysilerine bakip bakip cildiriyorumasiri tatlilar. Ama hizla buyuyeceklerini bildigim icin kendimi frenliyorum
Ay Bi sıkıntı olmadığına sevindim çok şükürKızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyor
Dün su gibi akintim gelince panikledim doktora gittim. Çok şükür her sey yolunda kızların suları da iyi. Yalnız doktor çok kilo almışsın deyip hamur işi tatlıyı yasakladıüstüne bi de bu kadar kiloyu sadece et yiyerek aldıysan sorun yok dedi
Bu haftadan sonra protein ihtiyacı daha da artacakmış mümkünse sadece protein ve sebze tüket dedi.
Bugün de kızlarımın ince-kalın bütün battaniyelerini yıkadım keşke biri gelip ütülemeye yardim etse
Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız?
Ay o çoraplar ne öyle yerimAy Bi sıkıntı olmadığına sevindim çok şükürbende de oluyor akıntı biraz su gibi günde 1 defa falan geliyor bu normal mi acaba. Ben de bugğn e bebeğe gittim bişeyler aldım bak göstereyim şu meşhur tavşanlı tulum dan ben de aldım sarı battaniye ve zıbınları teyzem hediye almış
Ay o çoraplar ne öyle yerimo tavşanlı tulumdan bi tane de ben alcam
Ay Bi sıkıntı olmadığına sevindim çok şükürbende de oluyor akıntı biraz su gibi günde 1 defa falan geliyor bu normal mi acaba. Ben de bugğn e bebeğe gittim bişeyler aldım bak göstereyim şu meşhur tavşanlı tulum dan ben de aldım sarı battaniye ve zıbınları teyzem hediye almış
Kaç kilo almışsınız ki ?Kızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyor
Dün su gibi akintim gelince panikledim doktora gittim. Çok şükür her sey yolunda kızların suları da iyi. Yalnız doktor çok kilo almışsın deyip hamur işi tatlıyı yasakladıüstüne bi de bu kadar kiloyu sadece et yiyerek aldıysan sorun yok dedi
Bu haftadan sonra protein ihtiyacı daha da artacakmış mümkünse sadece protein ve sebze tüket dedi.
Bugün de kızlarımın ince-kalın bütün battaniyelerini yıkadım keşke biri gelip ütülemeye yardim etse
Siz ne yapıyorsunuz nasılsınız?
Sağolasın teyzesi hepsi güle güle giyinsin. Ay bu arada baby mall ın İnternet sitesinde kanzın 2 li patik siz pijaması 27 TL ye düşmüş 70 liradan onlarında internetten sipariş ettim senin ikizdi eğer ihtiyacın varsa şiddetle tavsiye ederim hatta resmini de atayım
Ay evet çoraba bayıldımAy o çoraplar ne öyle yerimo tavşanlı tulumdan bi tane de ben alcam
Bebeem artık don gömlek almicam bebelere yeter bu kadarSağolasın teyzesi hepsi güle güle giyinsin. Ay bu arada baby mall ın İnternet sitesinde kanzın 2 li patik siz pijaması 27 TL ye düşmüş 70 liradan onlarında internetten sipariş ettim senin ikizdi eğer ihtiyacın varsa şiddetle tavsiye ederim hatta resmini de atayım
Haha sorma valla milli tulum oldu hepsine giydiricez
15 kilo aldım. Normali şu kadar demedi ama kendine gel dediKaç kilo almışsınız ki ?
Normali ne kadar acaba