Ay çok çok ama çok tatlı olmuş üzerine çok yakışır.Baya bildiğin xxxxxxlütüsü yok tabi daha yikanmadi da. Kolunda hala kılavuz çizgiler duruyor
Çok güzel tavsiyeler cok teşekkür ederiz, sağlıkla büyütün insallahMerhaba tatlı anne adayları. Ben 2020 Kasım annesiyim, bebeğim şuan 4 aylık. Konuyu görünce sizlere naçizane birkaç öneride bulunmak istedim.
Bebeğiniz için kiyafet, aksesuar vs almak için deli gibi sabirsizlandiginizı biliyorum ancak;
*20.haftalara kadar net cinsiyet ayrımı yapan kıyafetler almanızı pek onermiyorjm çünkü benim bebeğime 12.haftada erkek denmişti ancak 21.haftada kız olduğu netleşti
*3-4 adet Penye battaniye, muslin örtüler ve bol bol agiz bezi alın.
*Pamuklu tulumlar ilk aylarda oldukça rahatlık sağlıyor.
*Baby nest şiddetle tavsiye ederim, benim bebegim hâlâ kullanıyor.
*Mutlaka elektrikli süt sağma makinesi alın veya kiralayın. Hastane çantanıza koyun.
*Gümüş göğüs ucu kapagini da mutlaka alın, doğuma son 1-2 hafta kala kullanmaya başlayın.
*Lansinoh krem göğüs ucu yaralari için çok iyi geliyor.
*Anne yani olabilen beşik alin.
*Bebeğiniz kış mevsimine yakın doğacağı için mutlaka hava nemlendirici almanızı tavsiye ederim. Petekler yanmaya başlayınca evdeki hava aşırı kuruyor ve mutlaka nemlendiriciye ihtiyacınız olacak. Peteklerin / kaloriferin üstüne su koymak vs işe yaramıyor.
simdilik.aklima gelen bunlwrdi. İnşaallah hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir, bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Bu gunleriniz çok güzel emin olun, her günün tadını çıkarmaya bakın
Evet, kesinlikle nasip bu zamanaymış canım, çok şükürAynen cnm Nasip kısmet işte demekki hayırlı vakit bu zamanmış
Diz aldı canım omuzdan etek ucuna 110 cmAy çok çok ama çok tatlı olmuş üzerine çok yakışır.Bu uzun topupa kadar mı yoksa diz altına kadar mı ya ne güzel marifetlisin dikmişsin ya
Ayy çok tatlılar güzel günlerde giysin bebişin inşallah canımBiz de bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 13 cm boyumuz 130 gr kilomuz üç hafta sonra gel ayrıntılı ultrason a gün vereceğim dedi ben tabi hemen soluğu LCW de aldım yine dayanamadım birkaç şey aldım
Çok güzeller bayıldımm güzel günlerde kullansın prensesinKızlar kuzenim kendi kızına almıştı ama 1 ay bile giydiremedi tazecik kaldı öyle bana verdi nasıllar tabi bunlar 7-9 aylık
Öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirici mesajınız içinMerhaba tatlı anne adayları. Ben 2020 Kasım annesiyim, bebeğim şuan 4 aylık. Konuyu görünce sizlere naçizane birkaç öneride bulunmak istedim.
Bebeğiniz için kiyafet, aksesuar vs almak için deli gibi sabirsizlandiginizı biliyorum ancak;
*20.haftalara kadar net cinsiyet ayrımı yapan kıyafetler almanızı pek onermiyorjm çünkü benim bebeğime 12.haftada erkek denmişti ancak 21.haftada kız olduğu netleşti
*Mutlaka elektrikli süt sağma makinesi alın veya kiralayın. Hastane çantanıza koyun.
*Gümüş göğüs ucu kapagini da mutlaka alın, doğuma son 1-2 hafta kala kullanmaya başlayın.
*Bebeğiniz kış mevsimine yakın doğacağı için mutlaka hava nemlendirici almanızı tavsiye ederim. Petekler yanmaya başlayınca evdeki hava aşırı kuruyor ve mutlaka nemlendiriciye ihtiyacınız olacak. Peteklerin / kaloriferin üstüne su koymak vs işe yaramıyor.
simdilik.aklima gelen bunlwrdi. İnşaallah hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir, bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Bu gunleriniz çok güzel emin olun, her günün tadını çıkarmaya bakın
Çok tatlıymış bahar ayında giyinirsin güzel de bir sandalet ya da babetle çok tatlı olurDiz aldı canım omuzdan etek ucuna 110 cm
Çok teşekkür ederiz teyzesiÇok güzeller bayıldımm güzel günlerde kullansın prensesin
Teşekkür ederiz canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğinMerhaba tatlı anne adayları. Ben 2020 Kasım annesiyim, bebeğim şuan 4 aylık. Konuyu görünce sizlere naçizane birkaç öneride bulunmak istedim.
Ben ilk oraya girdim sonra bikaç yer gezdik ama dönüp dolaşıp ilk baktığım beşiği aldım. Ürünleri kaliteli geldi bana.Oğlumun odasını meltemden aldık oldukça memnunuz
Öyle katılıyorumBen ilk oraya girdim sonra bikaç yer gezdik ama dönüp dolaşıp ilk baktığım beşiği aldım. Ürünleri kaliteli geldi bana.
Maşallah hepsi birbirinden güzel güle güle giyinsinBiz de bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda 13 cm boyumuz 130 gr kilomuz üç hafta sonra gel ayrıntılı ultrason a gün vereceğim dedi ben tabi hemen soluğu LCW de aldım yine dayanamadım birkaç şey aldım
Çok güzelmişİyi geceler kızlar. Ne güzel alışverişlere başlanmış. Ben öncelikle odasını yapmakla başladım. Küçük bir çocuk odam olduğu için gardırop yatak falan onları yaptırıyorum. Yatak odası için ahşap beşik aldık. Ahşap ürünlerde genelde boyamaya dikkat ettim araştırma aşamasında. Kansorejen boyama içermemesine. Meltem mobilya bu konuda garanti veriyor. Çocuk mobilyayı dişleyip boyasını çıkarsa yutsa bile herhangi bir zarar görmüyor. Dün doktor kontrolünden çıkınca dayanamayıp bikaç mağaza dolandık ve sonuç olarak 1 yaşta bile giyebileceği elbiselerle çıktıkEşimde bende kız delisiydik. Kızımız olacak kıyafetlerde çok cici.Genel olarak hm yi beğeniyorum. Zara ya ve mangoya daha bakmadık.
Bence de en güzeli oKızlar nasıllar sizce hangisi güzel. Ben şu yapay çiçekli varya yeşilli somon renkli olan o hoşuma gitti
Hic sorma nedense kız olcak diye hissediyoduk hep kız bebek kıyafetleri bakıyodum kimi çiçekli kimi dantelli tatlı tatlı seyler ama oğlum olacak insallahKız bebişlere elbise almak ne güzel bıcır bıcır çeşit çeşit
Erkek anaları ne yapsın
Yok kız deme öyle artık erkek kıyafetleri de çok güzel salopetler çok hoş 1 yaşa yakın yazın giyinmeye onlardan alırsınız çok şeker duruyolar müslin kumaştan hemdeKız bebişlere elbise almak ne güzel bıcır bıcır çeşit çeşit
Erkek anaları ne yapsın
Öğrendiniz mi cinsiyeti ilk çocuk muyduHic sorma nedense kız olcak diye hissediyoduk hep kız bebek kıyafetleri bakıyodum kimi çiçekli kimi dantelli tatlı tatlı seyler ama oğlum olacak insallaherkek kıyafeti de eskisi gibi degil güzel seyler var ama beni gibi çiçek ve pembe seven birine biraz zor geliyor beğenmek