- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Dimi bende onu beğendim en çok. Bakalım cinsiyeti değişmezse şimdilik anca bakınmacaBence de en güzeli o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi bende onu beğendim en çok. Bakalım cinsiyeti değişmezse şimdilik anca bakınmacaBence de en güzeli o
Aynıyım bende yaaHic sorma nedense kız olcak diye hissediyoduk hep kız bebek kıyafetleri bakıyodum kimi çiçekli kimi dantelli tatlı tatlı seyler ama oğlum olacak insallah erkek kıyafeti de eskisi gibi degil güzel seyler var ama beni gibi çiçek ve pembe seven birine biraz zor geliyor beğenmek
Hep kız için baktım benYok kız deme öyle artık erkek kıyafetleri de çok güzel salopetler çok hoş 1 yaşa yakın yazın giyinmeye onlardan alırsınız çok şeker duruyolar müslin kumaştan hemde
Öyle oluyor insanın gözü ilk pembeye kayıyor çünkü kıza göre daha çok getiriyor mağazalar bende anlamış değilim kesin belli oldu mu cinsiyet ben hala güvenemiyorum değişir diye bi daha gidip sorup öyle alıyım diyorumHep kız için baktım ben
Bir daha ki gidişime bakıcam bakalım
Hiç dikkatimi çeken bişey göremedim şimdiye kadar
16. Haftadayım teşekkür ederimMaşallah hepsi birbirinden güzel güle güle giyinsin kaç haftalık oldun
Alışırız heralde zamanlaAynıyım bende yaa
Hep kız cicilerine takılırdı gözlerim şimdi napcam bilmiyorum
İlk evet 12+4 de öğrendikÖğrendiniz mi cinsiyeti ilk çocuk muydu
Aaa bende 12+4 de öğrendim bugün 12+6 yım. Acaba değişir mi diyorum sizin şimdi kaçıncı haftanızİlk evet 12+4 de öğrendik
Net belli canım bizimÖyle oluyor insanın gözü ilk pembeye kayıyor çünkü kıza göre daha çok getiriyor mağazalar bende anlamış değilim kesin belli oldu mu cinsiyet ben hala güvenemiyorum değişir diye bi daha gidip sorup öyle alıyım diyorum
Yakında alışırız heraldeAlışırız heralde zamanla
Ay o zaman sen başla maşallah saklamamışNet belli canım bizim
Açık açık gösterdi
Öyle olunca yavaştan alışverişe başlayayım diyorum bende
Ben bugun 14+0 oldum tam. Valla ultrasonda cok net gördük biz pipiyi falan o yüzden degisecegini sanmıyorum ama. Siz gördünüz mü? Erkek dedikten sonra pek yanılma olmuyomus ama erken haftalarda kız denirse o biraz riskli oluyomus, dr banu ciftcinin videosunda öyle diyoduAaa bende 12+4 de öğrendim bugün 12+6 yım. Acaba değişir mi diyorum sizin şimdi kaçıncı haftanız
Teşekkür ederim canım sizinle beraber biz de bekliyoruz merakla hadi bakalımAyy çok tatlılar güzel günlerde giysin bebişin inşallah canım yaa siz böyle alışveriş yapınca nasıl özeniyorumm var ya cinsiyeti belli olsun haftaya inşallah bende başlıcam almayaa
Ya bana 12+2 de başka doktor erkeğe benzettim ama belli değil dedi. Sonra 2 li testte kendi doktoruma gittim perinatolog kendi doktorum %90 kız dedi inşallah değişmez ama bilemedim yinede kıyafet alcam alıyım mı dedim al dediBen bugun 14+0 oldum tam. Valla ultrasonda cok net gördük biz pipiyi falan o yüzden degisecegini sanmıyorum ama. Siz gördünüz mü? Erkek dedikten sonra pek yanılma olmuyomus ama erken haftalarda kız denirse o biraz riskli oluyomus, dr banu ciftcinin videosunda öyle diyodu
Ben bunu beğendimKızlar nasıllar sizce hangisi güzel. Ben şu yapay çiçekli varya yeşilli somon renkli olan o hoşuma gitti
Aslında ilk bu geçti aklımdan sonra diğerinde ki su yeşili çiçek ayrıntısına takıldım böyle sade seviyorum çok syışık tavşan falan istemedimBen bunu beğendim
İnsan heves ediyo yaaAy o zaman sen başla maşallah saklamamış
Benim doktorda hemen dedi hatta %90 dedi heralde değişmez bende alıyım bişeyler
Bence de senin beğendiğin çok hoşKızlar nasıllar sizce hangisi güzel. Ben şu yapay çiçekli varya yeşilli somon renkli olan o hoşuma gitti