Tabi o zamaninkiler baska benimde eşim sabun yapıyor yqoucak kısmetse kutuluycaz birde magnet olsun istedim . El emegi başka tabiAy olurmu ilk kızımda hatırlıyorum da magnet olayları ilk çıktığı seneydı 2010 yılı,11 yıl gecmıs. Bide domuz gribi cıkmıstı o yıl, ay nasıl heves ediyorum, ozaman örgüden küçük elbise patik içine seker koyulup mıknatıslı dagıtılıyordu. napsam diye üzülürken annemler komsular üzülmeyim diye birleşip evlerde olan yünlerden kendimiz örmüştük, nasıl mutlu olmustum insanlara kendi ördükleri süsleri hediye etmiş oldum ama ozaman ki imkanlarda süperdi.
Ya bende kanatlı olanlara bayılıyom bak Bi sayfa var ortasına bebek koyuyor kanatlı yine Ada tasarım evi ama işte Tüyler zamanla kirlenir diye ben de düşünmedim değilKızlar ben şu pleksilerden düşünüyorum. Sade hem . En olmadi ledlilerden( herleste onlardan yaptırıyor sanki) arkadaşım da tutturdu şu tüylulerden onlarda hem agir geliyor gozume hemde zamanla kirlencek gircek tüyler. Karar veremedim. Sizce ?? Çokta ağır pahalı biseye de gerek görmedim valla
Keşke bir karar verebilsem bende ya artıkYa bende kanatlı olanlara bayılıyom bak Bi sayfa var ortasına bebek koyuyor kanatlı yine Ada tasarım evi ama işte Tüyler zamanla kirlenir diye ben de düşünmedim değilledlilerdr çok güzel yaaa
Sanırım ben buna karar kıldımKeşke bir karar verebilsem bende ya artık
9 da çok pahalıymış ya canim ben 20 değilde daha fazla yaptıracağım yada 2 parti halinde yaptırırım. Doğduktan sonra bir kısmı belki hem tarih yazılmış olur. Baya bir yaptırmak lazım benimSanırım ben buna karar kıldımmagneti de bu ama 9 TL diyor ya magnet başka yaptırırım çok pahalı
Haklısın canım çok pahalı geldi bana ama güzel mi çok güzel9 da çok pahalıymış ya canim ben 20 değilde daha fazla yaptıracağım yada 2 parti halinde yaptırırım. Doğduktan sonra bir kısmı belki hem tarih yazılmış olur. Baya bir yaptırmak lazım benim
Hepsi çok güzelFavori magnetlerim kızlarbakmayim bir birine benzediğine aralarında bazılarında 2 tl-3.5 tl fark bile var. Hepsi magnet gibi gözüküyor ama illaki bana gelen olucak mecbur alıcaz biseyler hediyelik bakalim fikri olan var.mi Biraz ondan biraz uygundan da yaptırabilirim yada biraz yaptırıp gidişata gore devamını yaptiririm
Hepsi cok guzel gule gule kullaninEki Görüntüle 2871069 Eki Görüntüle 2871070 Eki Görüntüle 2871071
kızlar çantamızda geldi.. belki almayanlara fikir olur çoook büyük cidden bebeğin tüüm eşyalarını ihtiyaçlarını alır bnce dik duruşu filan çok sevdimmm
Beşli hastane çıkışı ve tulum takımınıda sevdim
Çok güzellerEki Görüntüle 2871069 Eki Görüntüle 2871070 Eki Görüntüle 2871071
kızlar çantamızda geldi.. belki almayanlara fikir olur çoook büyük cidden bebeğin tüüm eşyalarını ihtiyaçlarını alır bnce dik duruşu filan çok sevdimmm
Hepsi cok guzel gule gule kullanin
Çok güzellersağlıkla kullanın inşallah hepsini
Gecen ben de bimden hastane cıkısı aldım besli 15 liraydıKızlar bimde bebek ürünleri yarı yarıya indirime girmiş, akşam farkettim ikili citcitli badyler falan 10 Liraydı. Ama az şeyler kalmış, yakınınızda bin varsa bakın derim , baya ucuza geliyor .
Çok çok beğendimEki Görüntüle 2871069 Eki Görüntüle 2871070 Eki Görüntüle 2871071
Canım Konak olacaksa her türlü oluyor çok engellemiyor olduğunda bebeği yıkamadan bir 10-15 dk önce zeytinyağı sürüp yumuşatıp hafif taramak yeterli. Ben kızımda sebamed kullanmıştım ama bu sefer mustela ya da bünchen almayı planlıyorum. Krem olarak da ilkinde sudocream kullandım çok da memnun kaldım ama buara çok kötü yorum var onunla ilgili de mustela alabilirim.Kızlar şampuan yağ losyon pişik kremi ürünlerini ne aldınız ya da almayı planlıyorsunuz? Ben mustelada karar kıldım ama aklıma takılan bir durum var. Set olarak alacağım fakat ayrıca konak oluşumunu engellemek içinde şampuanı var onuda almak gereklimi ?