Çok teşekkür ederimmm o zaman şimdiden konak için bir ürün almama gerek yokCanım Konak olacaksa her türlü oluyor çok engellemiyor olduğunda bebeği yıkamadan bir 10-15 dk önce zeytinyağı sürüp yumuşatıp hafif taramak yeterli. Ben kızımda sebamed kullanmıştım ama bu sefer mustela ya da bünchen almayı planlıyorum. Krem olarak da ilkinde sudocream kullandım çok da memnun kaldım ama buara çok kötü yorum var onunla ilgili de mustela alabilirim.
Ben ikisini de kullanmıştım. Yağı duş sonrası vücudu nemliyken sürüyordum. Losyonu da arada sırada masaj yaparken. Ama tek yağ da olabilir masajda falan. Uygun paket halinde bulursan ikisini al da tek tek alacaksan birini tercih et ikisi de vücut nemlendiriciÇok teşekkür ederimmm o zaman şimdiden konak için bir ürün almama gerek yok
Birde şunu merak ediyorum ben losyon ve yağın kullanım amaçlarında ki farkı? Kimisi losyon tek yeterli diyor.. anlamadım hiç
Güle güle giy canım ben de bir bakayımGünaydın. Bir arkadaş daha yazmıştı Suwende güzel indirim var gecelik sabahlık almak isteyenler bakabilir. Ben bunları aldım, fiyatı çok düşmüştü. Eki Görüntüle 2871395 Eki Görüntüle 2871396
Teşekkür ederim. Penti'de de var güzel model ve indirim ama biraz daha düşer diye bekliyorum. Şimdilik acele etmemeye karar verdim.Güle güle giy canım ben de bir bakayım
Ahh çok teşekkür ederimBen ikisini de kullanmıştım. Yağı duş sonrası vücudu nemliyken sürüyordum. Losyonu da arada sırada masaj yaparken. Ama tek yağ da olabilir masajda falan. Uygun paket halinde bulursan ikisini al da tek tek alacaksan birini tercih et ikisi de vücut nemlendirici
Benim bir önceki gebelikten var ama girebilir miyim bilmiyorum ozaman doğum yaptığım kilodan 3 kilo fazlam var ki daha 3 ay varTeşekkür ederim. Penti'de de var güzel model ve indirim ama biraz daha düşer diye bekliyorum. Şimdilik acele etmemeye karar verdim.
Kızlar lohusa pijamalarını renkli mi aliyosunuz pembe mavi gibi. Yoksa beyaz mi? Beyazlar cok guzel duruyor ama. Sonradan evde kullanımda rahat olur mu beyaz bilemiyorum. Benim kiz olucak pudra rengini tercih etsem acaba diyorum
Ben de Mustela aldım şampuan losyon bebe yağı pişik kremi ve temizleme suyunu aldım konak şampuanı almadım olursa alırım çok pahalı ürünler ama bir yıl gidiyor bereketli demişlerdi bir yorumda ondan aldımKızlar şampuan yağ losyon pişik kremi ürünlerini ne aldınız ya da almayı planlıyorsunuz? Ben mustelada karar kıldım ama aklıma takılan bir durum var. Set olarak alacağım fakat ayrıca konak oluşumunu engellemek içinde şampuanı var onuda almak gereklimi ?
Çok güzel güle güle kullanGünaydın. Bir arkadaş daha yazmıştı Suwende güzel indirim var gecelik sabahlık almak isteyenler bakabilir. Ben bunları aldım, fiyatı çok düşmüştü. Eki Görüntüle 2871395 Eki Görüntüle 2871396
Benim gecelik takımı pembe pijama takımı beyaz ama yeter mi diye muallakta kaldım bir gecelik daha mı alsamKızlar lohusa pijamalarını renkli mi aliyosunuz pembe mavi gibi. Yoksa beyaz mi? Beyazlar cok guzel duruyor ama. Sonradan evde kullanımda rahat olur mu beyaz bilemiyorum. Benim kiz olucak pudra rengini tercih etsem acaba diyorum
Güle güle kullan gayet güzel.Eki Görüntüle 2871895
Ben boyle bir sey aldim suwenden. Sabahligi da var. Beyazi da vardi ama direkt kir gosterir belki diye dusundum. Bir de gecelik takimi alacagim o da pudra rengi ya da pastel mavi gibi bisey bulabilirsem oyle alirim gibi geliyor.
Hepsi çok güzel güle güle kullanın canımEki Görüntüle 2871069 Eki Görüntüle 2871070 Eki Görüntüle 2871071
kızlar çantamızda geldi.. belki almayanlara fikir olur çoook büyük cidden bebeğin tüüm eşyalarını ihtiyaçlarını alır bnce dik duruşu filan çok sevdimmm
Beşli hastane çıkışı ve tulum takımınıda sevdim
Ay çok güzeller maşallahMasal'ımın hediye magnetleri geldi nikah sepetimizin içine koydum
Ben mustela düşünüyorum. Hatta vitamin ilacı kullanıyorum geçen ay 2 kutu alınca yanında mustela şampuan hediye ettiler kokusuda çok güzeldi. Diğer. Ürünleri de yapı falan mustela düşündüm. Pişik kremini sudokrem çok güzel ama çinko mu ne varmış sanırım onu çok ağır pişik olursa sürerim günlük olarak ya srbamed ya da mustela kullanırımKızlar şampuan yağ losyon pişik kremi ürünlerini ne aldınız ya da almayı planlıyorsunuz? Ben mustelada karar kıldım ama aklıma takılan bir durum var. Set olarak alacağım fakat ayrıca konak oluşumunu engellemek içinde şampuanı var onuda almak gereklimi ?
Yaaa. Çok güzelmiş aslında ben lohusa takımı değil de önden düğmeli pijama takımı alayım diyorum ama bedenini uydurabilir miyim bilmiyorum etekli elbiseli almayacağım sanırım pijama yeter gibi geldiEki Görüntüle 2871895
Ben boyle bir sey aldim suwenden. Sabahligi da var. Beyazi da vardi ama direkt kir gosterir belki diye dusundum. Bir de gecelik takimi alacagim o da pudra rengi ya da pastel mavi gibi bisey bulabilirsem oyle alirim gibi geliyor.
Cok tesekkurlerGüle güle kullan gayet güzel.
Illa gecelik olmali, pijama zor oluyor diyenler de var. Normal dogumda gecelik rahat oluyormus. O yuzden bi pijama bi gecelik diye dusundum. Tecbureli anneler daha iyi bilir tabiYaaa. Çok güzelmiş aslında ben lohusa takımı değil de önden düğmeli pijama takımı alayım diyorum ama bedenini uydurabilir miyim bilmiyorum etekli elbiseli almayacağım sanırım pijama yeter gibi geldi