- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Ben bayılıyorum isimli şeylere çok güzelmiş arkadaşın ne güzel düşünmüşArkadaşım hediye etti emzirme yastığı, müslin bez ve pike üstüne bebeğimin adını yazdırmış çok hoşuma gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bayılıyorum isimli şeylere çok güzelmiş arkadaşın ne güzel düşünmüşArkadaşım hediye etti emzirme yastığı, müslin bez ve pike üstüne bebeğimin adını yazdırmış çok hoşuma gitti
Canım bu keseleri ne kadara almıştın ?Hastane çantası için keselerimi de yıkayıp ütüledim bu hafta hazırlayacağım inşallah
Hepsi çok tatlı gözüküyor güle güle kullanın. Nereden almıştınzı?Sonunda ben de başladım alışverişe bugün bunları sipariş ettim
Fiyatları bu şekilde TrendyoldaCanım bu keseleri ne kadara almıştın ?
Ouyy hepsi çok güzel sağlıkla kullanın inşallahSonunda ben de başladım alışverişe bugün bunları sipariş ettim
Hm şu an indirim var bazılarındaHepsi çok tatlı gözüküyor güle güle kullanın. Nereden almıştınzı?
Çok teşekkür ederimOuyy hepsi çok güzel sağlıkla kullanın inşallah
Çok güzeller bu tarz renkleri seviyorum çok temiz duruyo giydirinceSonunda ben de başladım alışverişe bugün bunları sipariş ettim
Teşekkür ederimFiyatları bu şekilde Trendyolda
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallahKızlar biz de bugün bebek arabası dosyasını kapattık. Çok ani ve hızlı bir alış veriş oldu ama ikiz için hesaplı bir kapanış oldu bizim açımızdan modelden modele sekerken eşim sarı sitede bir mağaza görmüş ünlü markaları daha uygun satıyor. Biz de dedik bi gidip bakalım ne var ne yok. Ümraniyede bir ara sokakta Uygunlar bebek diye bir mağaza. Bebek arabası ve oto koltuğu var ağırlıklı olarak ama başka bebek malzemeleri de var ve gerçekten fiyatları çok iyi. Biz cybex etu modelini anakucağı ile beraber bir fiyatına 2 adet alarak gayet mutlu mesut ayrıldık. O taraflarda olanlara hesaplı alışveriş için kesinlikle tavsiye ederim. Sahibi de çok ilgiliydi çok yardımcı oldu.
Teşekkürler, hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallahHayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah
Cok sevimliler gerçekten, kızımda ıkı yıl önce açacaklı magnet yaptırmıstım, cok kullanışlı olmustu. Dolap üstünden alıp sodanı acabiliyorsun bu sefer yapmıcam sanırım, üçüncü çocuk olunca içim gecti galibaFavori magnetlerim kızlar bakmayim bir birine benzediğine aralarında bazılarında 2 tl fark bile var. Hepsi magnet gibi gözüküyor amaillaki bana gelen olucak mecbur alıcaz biseyler hediyelik
Aman yeter ya yada şu 2 tl liklerden yaptirabilrsin belki de sen kıdemli olmuşun artık bu tarz şeylerin bir süre sonra ne kadar sacma olduğunu anlıyor. Ama ilk heves iste. Önemli olan sağlıkla gelmeleri yoksa hepsi bos aslındaCok sevimliler gerçekten, kızımda ıkı yıl önce açacaklı magnet yaptırmıstım, cok kullanışlı olmustu. Dolap üstünden alıp sodanı acabiliyorsun bu sefer yapmıcam sanırım, üçüncü çocuk olunca içim gecti galiba
Ay olurmu ilk kızımda hatırlıyorum da magnet olayları ilk çıktığı seneydı 2010 yılı, 11 yıl gecmıs. Bide domuz gribi cıkmıstı o yıl, ay nasıl heves ediyorum, ozaman örgüden küçük elbise patik içine seker koyulup mıknatıslı dagıtılıyordu. napsam diye üzülürken annemler komsular üzülmeyim diye birleşip evlerde olan yünlerden kendimiz örmüştük, nasıl mutlu olmustum insanlara kendi ördükleri süsleri hediye etmiş oldum ama ozaman ki imkanlarda süperdi.Aman yeter ya yada şu 2 tl liklerden yaptirabilrsin belki de sen kıdemli olmuşun artık bu tarz şeylerin bir süre sonra ne kadar sacma olduğunu anlıyor. Ama ilk heves iste. Önemli olan sağlıkla gelmeleri yoksa hepsi bos aslında