- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Inşallah canım çok zor bi süreç sonu güzel olsunAynı süreçteyiz yani sende regl bekliyorsun bende. İkimizin yumurta kalitesi de aynı gibi bakalım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaAllah bu sefer tutar da bir daha bu süreci yaşamak zorunda kalmayız.
Bende bugün opu oldum. Hiç korkma zaten hafif bir anestezi veriliyor uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor. Hafif bir karın ağrısı oluyor ama mühim değil. Önemli olan bu aşamadan sonrası bende yarın embriyologlardan haber bekliyorum inşallah dollenirler ve kaliteli olurlar. Eylül'ün başı gibi de transfer olcak muhtemelenBende Eylül’de transfer olacağım bugün doktorum söyledi cumartesi opu olacak korkuyorum ama doktorum biraz rahatlattı
Çok teşekkürler o kadar çok kişiye sordum ki inşallah emekler imizin karşılığını alırız Kaç yumurta toplandı sizdenBende bugün opu oldum. Hiç korkma zaten hafif bir anestezi veriliyor uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor. Hafif bir karın ağrısı oluyor ama mühim değil. Önemli olan bu aşamadan sonrası bende yarın embriyologlardan haber bekliyorum inşallah dollenirler ve kaliteli olurlar. Eylül'ün başı gibi de transfer olcak muhtemelen
İnanın hiç bilmiyorum kafam o kadar bulanikti ki anestezi den, sormak aklıma gelmedi. Yarın nasılsa öğrenicem. Umarım herşey yolunda gider. Hepimiz için hakkımızda hayırlısi olsun insallahÇok teşekkürler o kadar çok kişiye sordum ki inşallah emekler imizin karşılığını alırız Kaç yumurta toplandı sizden
Çok geçmiş olsun inş hayırlı haberler alırsınızİnanın hiç bilmiyorum kafam o kadar bulanikti ki anestezi den, sormak aklıma gelmedi. Yarın nasılsa öğrenicem. Umarım herşey yolunda gider. Hepimiz için hakkımızda hayırlısi olsun insallah
Çok teşekkür ederim,Çok geçmiş olsun inş hayırlı haberler alırsınız
Arkadaşlar bende ilk adette yani 13 eylül gibi tüp bebeğe başlıyorum. Ilaclarimi aldım. 2. Günü karından kendim vuracakmisim. 6. Günü de gel dediler kontrollere. Merak ettiğim taze embriyo mu olması daha iyi oluyor dondurulması mı. Birde 5. Güne gelenlerin şansı daha yüksek yazmışlar hep. Bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ilk deneme olacak ve bana önerileriniz olursa sevinirim
Opudan sonra hemşire zaten bilgi veriyor kaç yum toplandı diyeİnanın hiç bilmiyorum kafam o kadar bulanikti ki anestezi den, sormak aklıma gelmedi. Yarın nasılsa öğrenicem. Umarım herşey yolunda gider. Hepimiz için hakkımızda hayırlısi olsun insallah
Yarın aradığımızda kaç tane toplandı durumları ne hepsini soylucez dedi, bende ısrar edipte birdaha sormadım zaten kafam da bir milyondu narkozdan :)Opudan sonra hemşire zaten bilgi veriyor kaç yum toplandı diye
Merhaba canım bende şuan rahim dinlendirmedeyim. Opu dan sonra ilk reglimi oldum bundan sonraki reglimde doktora gideceğim transfer için. Kişiye göre değişiyor ama dondurulmuş embriyo transferi daha iyi diyorlar. 3.gün 5.gün farketmiyor bence. Benim arkadaşıma 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu. Rabbim ilk denemede hepimize nasib etsin inşallahArkadaşlar bende ilk adette yani 13 eylül gibi tüp bebeğe başlıyorum. Ilaclarimi aldım. 2. Günü karından kendim vuracakmisim. 6. Günü de gel dediler kontrollere. Merak ettiğim taze embriyo mu olması daha iyi oluyor dondurulması mı. Birde 5. Güne gelenlerin şansı daha yüksek yazmışlar hep. Bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz. Ilk deneme olacak ve bana önerileriniz olursa sevinirim
Amin inşallah tez zamanda göbüşlerimiz dolsunMerhaba canım bende şuan rahim dinlendirmedeyim. Opu dan sonra ilk reglimi oldum bundan sonraki reglimde doktora gideceğim transfer için. Kişiye göre değişiyor ama dondurulmuş embriyo transferi daha iyi diyorlar. 3.gün 5.gün farketmiyor bence. Benim arkadaşıma 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu. Rabbim ilk denemede hepimize nasib etsin inşallah
Bize doktor önce taze dedi daha sonra fazla yumurta olduğu için dondurulmuş yapalım daha iyi olur dediAmin inşallah tez zamanda göbüşlerimiz dolsunpeki bize soruyorlar mı taze mı olsun dondurulsun mu diye yada taze yapıcaz deyince ben itiraz etmeli miyim
Bana daha tedavinin en başında söyledi dinlendirme yapıcaz diye. Pco var bende faydası oluyormuş canım. Doktordan doktora da değişiyor. Bende 11 yumurta topladılar fazla değil aslında ama beklemedeyim şuanAmin inşallah tez zamanda göbüşlerimiz dolsunpeki bize soruyorlar mı taze mı olsun dondurulsun mu diye yada taze yapıcaz deyince ben itiraz etmeli miyim
Amin kuzum inşallah rabbim kimseyi evlatsız bırakmasınAmin inşallah tez zamanda göbüşlerimiz dolsunpeki bize soruyorlar mı taze mı olsun dondurulsun mu diye yada taze yapıcaz deyince ben itiraz etmeli miyim
Hayırlı olsun canim inşalalh güzel haberlerleMerhaba arkadaşlar bende Eylül transferi olacaklardanımRahim dinlendirme sürecindeydim Ağustos reglim ikinci gününde kontrole gittim rahim duvarı hazırlık için ilaçlar verdi estrofem climara bant coraspin ve bir de oksapar iğne yapıyorum yarın yine kontrol var aksi bir durum olmazsa transfer için gün verecek dua edelim birbirimize rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Maddi ve manevi olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz
Aynı gün de alabiliyorsun ama sen birgün sonra yap canimArkadaşlar opudan sonra ne zaman duş alabiliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?