Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bana 5 gün kullanmam için vermişti
Valla bende daha önce aynı klinikte çikolata kisti aspire operasyonu oldum o zaman başka doktor girmişti operasyona ve antibiyotik vermişti ama bu sefer ki doktor vermedi bende sormayı unuttum oradayken, şimdi kafama takıldı da buraya da bi danışayım demiştim

Teşekkür ederim insallah transferiniz başarılı bir şekilde pozitif olur benim sorun eşimde varikosel oldu 8 ay önce 2 hafta önce de test yapıldı eşime fakat gerileme oldu ileri hareket %15 ten %8 e orta %30 dan %0 a yavaş % 30 dan %16 ya hereketsiz %25 ten %25 e düştü sayı 7 mil ilk test 2.test 9 milyon ameliyattan sonra 24 milyon yanı sadece sayı artmıştı ameliyat sonrası ama onun da Önemi yok anladığım kadarıyla şuan ikimiz de takviye kullanıyoruz eşim promotil men 8 ay kullandı ben promotil women 7 ay kullandım şimdi Ocean Mumcu kullanıyorum 2 aydır eşim de progeny M kullanmaya başladı keçiboynuzu özü ve macun propolis polen bal ginseng kakule vs var içinde eşim kullanıyor ben macun kullanıyorum yasımız 39 henüz hiç gebeliğim olmadı rahim filmi çekileli 1,5 yıl oldu tüpler açık rahim normal çıktı acaba tekrar isterler mi bir sorumuz da eşim başka şehirde çalışıyor her zaman yanımda değil ilk muayeneye birlikte gideceğiz fakat sonrasında ancak transfer olacağım ay gelebilir eşimin tüp bebek sürecinde uzaktan tedavisi devam edebilir mi nasıl olacak aklım almıyor zaman geçiyor yas gidiyor çok endişeliyim şuan ben de görünen bir sorun yok uzun oldu kusura bakmayın S selanikgelini

Yaa anladım canım zor bir süreç zaten. Aslında zor değil her şeyin üstesinden geliyor insan ama beklemek sonucun ne olacağını bilememek zor bence. Once yumurtaları geliştirmek gerektiği için eşine gerek olmaz her zaman bence. Eğer doktor ayırca eşini görmek istemezse tabi. Ama yumurta toplama günü eşinin de olması lazım mutlaka çünkü aynı gün eşinden sperm almaları gerekiyor. Daha sonra transferin ne zaman olacağını konuşursunuz rahim kalınlığına göre karar verir. Bir sürü takviye kullanıyorsunuz inşallah en kısa zamanda faydasını görürsünüz.

Benim yumurtalarim toplanırken rahmimde bulunan polip de alındı, doktorum herhangi bir antibiyotik vermedi sadece ağrı kesici verdi. Ama be taze transfer olmadm. Ohss olduğun için bekliyrm simdi.

Sor istersen doktoruna canım

Erkek faktörlü tedavi olanları gördüm sayı hız problemi olanlara umut olsun diye yazıyorum.
4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0 bu şekilde tedaviye başladık ilk denemede tuttu. Çok sabır isteyen bir süreç Allah kolaylık versin inşallah pozitifler havada uçuşur

Maşallah Allah size bağışlasın inşallah bizde pozitif sonuçlar aliriz

Teşekkürler kuzum verdiğin bilgiler icin içim biraz dağa rahatladı hic fikrim yoktu bu topige ilk defa girdim 2 yıldır doğandan olur mu diye bekledik Rabbim insallah senin de burda olan transferi gerçekleşecek olan arkadaşların sonucu pozitif olur ve bebekleri tutunur dlegim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…