- 21 Ağustos 2020
- 154
- 124
- 53
- 36
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
sagol canım ınsallahhhİnşallah bu arada senin içinde çok güzel şeyler hissediyorum ..ilk mesajıma cvp verdiğin andan itibaren..Ne bilim sonra demişti dersin dimi...
Vermedi Estorferm ne için ? 1 eylülde randevum var sordum dr ilaçsız olacak diye not almış bende anlamadımSiz estorfem kullanmiyo musunuz kemal bey vermedi mi
Rahim duvarin kalinlasmasi icin canımVermedi Estorferm ne için ? 1 eylülde randevum var sordum dr ilaçsız olacak diye not almış bende anlamadım
Bende de yumurta toplamadan sonra regl geç oldu yaklasik 10 gün kadar normal olduğunu söyledi doktorKızlar merhaba birşey sorucam benimde 1.5 ay önce yumurtalarim toplandı embiyolarim donduruldu yalnız rahim dinlendirildi çok yumurta olduğundan fakat halen adet olmadım .yani normalde 24 günde olan bennaradan 30 gün geçti halen olmadım adetimi bekliyorum ki tedaviye başlamak için gideyim sonrası transfer olsun bu normal mi sizce ?
Merhabalar benimde ertelendi eylul sonu olucakMerhaba kızlar benim aslında Ağustosta transfer olacaktı son anda bi ay ertelendi Eylül sonu gibi transferim. Umarım pozitifi görürüz bu süreci sıkıntısız atlatırız beklemesi bile çok zor : (
Ben ödeyeceğim ücret. Geçen sene ekim ayımda sadece yumurta toplama olduysa transfer olmadığı için şimdi almıyor olabilirlerKızlar bugün malum 3. Gün doktora gittim normalde doldurulmuş transferi için Ama..sağ ve sol overde5 adet yumurta arasam bulamam cinsinden ...neyse 5çeşit ilaç biri bant olmak üzere...antibiyotiği,kan sulandırıcı ,vitamin... Ben çok farklı bir sürprizle karşılaştım ..normalde geçen sene ekim ayında yaptırdım tüp bebeği,artanlar doldurmuştuk...hastane bugün transferin ücresiz yapacağını söyledi ... 2. Deneme ücretli olacakmış bu önceki tedavinin devamıymış...varmı böyle bişiy çok sevindim..çünkü ben rapor falan yararlanamıyorum önceki tedavim 20000 tl üstüydü.. bunada 6000 tl ayırmıştım
Hayır canım taze transferde oldum tutmamıştı...bana da sürpriz oldu..Ben ödeyeceğim ücret. Geçen sene ekim ayımda sadece yumurta toplama olduysa transfer olmadığı için şimdi almıyor olabilirler
Geçmiş olsun inşallah geçer kimisi belirti göstermiyormuşKızlaarr konuyu açmıştım ama eşim korona oldu dolayısıyla ben de temaslıyımşimdilik bi belirti yok ama bekliyorum test sonucumu. Adet olmama da çok az kalmıştı. Diğer aya kaldı benim transferim
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş sende bişey çıkmaz bu süreci kolay atlatırsınızKızlaarr konuyu açmıştım ama eşim korona oldu dolayısıyla ben de temaslıyımşimdilik bi belirti yok ama bekliyorum test sonucumu. Adet olmama da çok az kalmıştı. Diğer aya kaldı benim transferim
Merrhaba canim seninde mi transferin olmadi dahaBen varım tabi yine bi durum olup ertelenmesse son 2 aydır ertelenip durdutamam bu ay diyemiyo korkuyorum dün adetim bitti şimdi bekliyorum eylül adetini ..
Cok gecmis olsun..belirtiler neidi ..esinizde..insallah cok cabuk atlatir..ve umarim sizdede cikmaz..allah korusun sizleriKızlaarr konuyu açmıştım ama eşim korona oldu dolayısıyla ben de temaslıyımşimdilik bi belirti yok ama bekliyorum test sonucumu. Adet olmama da çok az kalmıştı. Diğer aya kaldı benim transferim
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah geçer kimisi belirti göstermiyormuş
teşekkür ederim canım inşallah çıkmaz.Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inş sende bişey çıkmaz bu süreci kolay atlatırsınız
Bende adetin 3. Günü estrafeme başladım bugün ilk dozu aldım. 10 gün kullanıp kontrole gidicem ona göre 5-6 gün sonra transfermiş. Neden aynı değiliz acaba?
Çok geçmiş olsunCok gecmis olsun..belirtiler neidi ..esinizde..insallah cok cabuk atlatir..ve umarim sizdede cikmaz..allah korusun sizleri
Hayırlısıyla olsun da bir ay sonra olsuncanını sıkma vitamin kullanıyor musun
Merhabalar benimde ertelendi eylul sonu olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?