- Konu Sahibi MuhendisYas
Teşekkür ederim cevabın için canimAynı gün de alabiliyorsun ama sen birgün sonra yap canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevabın için canimAynı gün de alabiliyorsun ama sen birgün sonra yap canim
Regl tarihin ne zaman canım? Bende opu dan sonra ilk reglimi oldum neredeyse bitti. Döngüm kısa olduğu için Eylül'ün 19 u gibi olurum büyük ihtimalle. Düzenim inşallah bozulmazKizlar ben de rahim dinlendirmedeyim tedavi icin reglimi bekliyorum☺ Dondurulmus 9 tane bebisim var ❤ insallah Eylul ayi bize guzel haberlerle gelir
Rica ederim canimTeşekkür ederim cevabın için canim
Opu dan kaç gün sonra regl oldun canimRegl tarihin ne zaman canım? Bende opu dan sonra ilk reglimi oldum neredeyse bitti. Döngüm kısa olduğu için Eylül'ün 19 u gibi olurum büyük ihtimalle. Düzenim inşallah bozulmaz
17 sinde oldu toplama yani 9.günde oldum canımOpu dan kaç gün sonra regl oldun canim
Benimde 9 tane 5. Gün bebişim var allah kucağımiza almayı nasip etsin canımKizlar ben de rahim dinlendirmedeyim tedavi icin reglimi bekliyorum Dondurulmus 9 tane bebisim var insallah Eylul ayi bize guzel haberlerle gelir
Bende olmayı bekliyorum hayırlısı olsun17 sinde oldu toplama yani 9.günde oldum canım
amin canımm bişey sorcam reglin ikinci günü gidince ne yaptılar? Doktor ultrasonla baktı mı? Veya kan tahlili yaptılar mı ? Ben şimdi karantinadayım temaslı olduğum için ama iyiyim. Birkaç güne adet olucam acaba doktorla konuşsam bana uzaktan ilaç yazar mı ki transfer günüme kadar çoktan çıkmış olucam karantinadan. Ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum canlarım. O kadar beklemişler tekrar ertelemek istemiyorum açıkcası.Merhaba arkadaşlar bende Eylül transferi olacaklardanım☺ Rahim dinlendirme sürecindeydim Ağustos reglim ikinci gününde kontrole gittim rahim duvarı hazırlık için ilaçlar verdi estrofem climara bant coraspin ve bir de oksapar iğne yapıyorum yarın yine kontrol var aksi bir durum olmazsa transfer için gün verecek dua edelim birbirimize rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ☺ Maddi ve manevi olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz
canım ben reglın 3. gunu gittim. ultrasonla baktı doktorum. ilaçlarıma ek olarak da vagifem vajınal tablet verdı. çarşamba günü tekrar gideceğim. henüz iğnelere başlamadım. transferden öncede kan tahlılı yapılacak ama ne zaman bilmiyorum. bence doktoruna sor belkı uzakdan yazmayı kabul eder. sonucda bızım ıcın zaman süre de cok önemli. ınsallah hayırlısı olur hakkımızdaamin canımm bişey sorcam reglin ikinci günü gidince ne yaptılar? Doktor ultrasonla baktı mı? Veya kan tahlili yaptılar mı ? Ben şimdi karantinadayım temaslı olduğum için ama iyiyim. Birkaç güne adet olucam acaba doktorla konuşsam bana uzaktan ilaç yazar mı ki transfer günüme kadar çoktan çıkmış olucam karantinadan. Ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum canlarım. O kadar beklemişler tekrar ertelemek istemiyorum açıkcası.
Merhaba canım. Benimde ilk denemem tüp bebekte. Kendiminkini anlatayım sana. Zaten kişiye göre tedavi olduğu için farklılık olabilir. Iğne ile basladik üç dört güne bir kontrole çağırdı. Once kalçadan igne ile basladik daha sonra onunla birlikte göbekten yapılan iğnelere başladık. Folik asit ve takviye ilaçlar ile birlikte. Yumurta toplama oldu benden 17 yumurta toplandı. Oysa diye bir risk var yumurta toplama sonrası transfer olursa böyle bir sıkıntı olmasın diye 2 adet dönemi rahim dinlendirme uyguladık. Şimdi transfer için rahim hazirligindayim. Sizin problem belli mi. Bizim sebepsiz dediler asılamalar boyunca ama tüp bebek merkezine geldiğimizde eşimde ileri hareketlilik ve kalite problemi olduğunu öğrendikMerhabalar biz de Eylül de düşünüyorduk ama son kez bir deneyelim dedik tüp bebek süreci beni korkutuyor ne kadar sürüyor hiç bilmiyorum az önce 2 adet donemi beklendiğini okudum bu her yerde böyle mi acaba eşim de ben de normal olarak takviye kullanıyoruz macun kullanıyoruz ortalama 7 8 aydır tüp bebek için farklı ilaçlar mı kullanacağız doktor hormon vs hangi testleri yaptırıyor biraz bilgi verirseniz hiç bir fikrim yok bu konuda nerden başlayacağız kafam o kadar karışık ve çaresiz hissediyorum
Ohss riski yazacaktım oysa diye yazmışım. E2 değerine bakıyorlar yumurta toplama öncesi. Onun sonucuna göre taze transfer de yapabilir. Benim fazla yumurta geliştiği için e2 değerim 4binlere çıkmıştı. Bu da gebelik oluşmasına engelmis ya da oluşsa bile farklı sendromlar olusturabiliyormjs.Merhabalar biz de Eylül de düşünüyorduk ama son kez bir deneyelim dedik tüp bebek süreci beni korkutuyor ne kadar sürüyor hiç bilmiyorum az önce 2 adet donemi beklendiğini okudum bu her yerde böyle mi acaba eşim de ben de normal olarak takviye kullanıyoruz macun kullanıyoruz ortalama 7 8 aydır tüp bebek için farklı ilaçlar mı kullanacağız doktor hormon vs hangi testleri yaptırıyor biraz bilgi verirseniz hiç bir fikrim yok bu konuda nerden başlayacağız kafam o kadar karışık ve çaresiz hissediyorum
Canim opudan sonraki adetimin 10. Gunundeyim. Bir sonraki adetim sanirim 15-16 eylul gibi olur. Hemen hemen ayniyizRegl tarihin ne zaman canım? Bende opu dan sonra ilk reglimi oldum neredeyse bitti. Döngüm kısa olduğu için Eylül'ün 19 u gibi olurum büyük ihtimalle. Düzenim inşallah bozulmaz
Ayy ayniz benimkiler de 5.gun heyecanla bekliyorummBenimde 9 tane 5. Gün bebişim var allah kucağımiza almayı nasip etsin canım
Ben de opunun 5.gunu oldumOpu dan kaç gün sonra regl oldun canim
Bana 5 gün kullanmam için vermiştiArkadaşlar yumurta toplama oldu dün benim fakat bana doktor antibiyotik yazmamış sadece Progestan ve estrofem verdi. Kafam karıştı sizde de böyle bir durum oldu mu acaba. Kendimi kötü hissetmiyorum enfeksiyon yok gibi ama bilemedim ya