- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Allah aşlah netdeymıs bu merkez benımde aynı Dr aynı merkez ilki negatıf ikinci ıcınde drda merkezde ucret alıcak neredeyse yarı fiyatıHayır canım taze transferde oldum tutmamıştı...bana da sürpriz oldu..
Trabzon medical canım...ama tabiki ilk girişte 250 muayene ve 200 tahlil için ödeme yaptım..ama bunlar başka yerlere nazaran hiçbişeyAllah aşlah netdeymıs bu merkez benımde aynı Dr aynı merkez ilki negatıf ikinci ıcınde drda merkezde ucret alıcak neredeyse yarı fiyatı
Bende de yeni kist olusmus doktor dogum kontorol verdi ben marttwn beri bekliyorum zaten cok sıkıldım artik inşallah sonunda güzel haberler alirizd vitamini, folik asit bir de matofin diye bi ilaç kullanıyorum o kadar.
bu arada Çok çok geçmiş olsun canım inşallah eşin bir an önce İyileşir sana da bulaşmaz.Senin sağlığın herşeyden önce gelir. Sen sağlıklı olacaksın ki bebekte tutunsun.
Ben de bi anda çok hasta oldum hatta korona sandık gittik test yaptırdık negatif çıktı ama çok ağır grip olunca doktor direk bi ay daha bekleyelim dedi. Önce çok kızdım doktora ve çok üzüldüm ama her şeyde bi hayır vardır belki tutmayacaktı daha çok üzülecektim. Kendimi teselli ediyorum öyle.
Nerde kist oluşmuş? Tedavide kullanılan ilaçlar yüzünden falan mı yani sebebi belli mi kist oluşmasının?Bende de yeni kist olusmus doktor dogum kontorol verdi ben marttwn beri bekliyorum zaten cok sıkıldım artik inşallah sonunda güzel haberler aliriz
Benim sag tarafimda cikolata kisti var canim zaten ondan tup bebege basladim ama beklerken sol tarafımda da normal kist olusmus ondan doktorum dogum kontorul ilaci verdi bir ay daha bekleyelim dedi gebelikte zor olur dedi sol tupumde baglandi benim haziran da laparoskopi oldumNerde kist oluşmuş? Tedavide kullanılan ilaçlar yüzünden falan mı yani sebebi belli mi kist oluşmasının?
Vücut ağrıları kırgınlık halsizlik oluştur eşimde. Kolunu kaldıramayacak bi haldeydi akşamına da ateşlendiCok gecmis olsun..belirtiler neidi ..esinizde..insallah cok cabuk atlatir..ve umarim sizdede cikmaz..allah korusun sizleri
Ben muayene için 750 verdim gerçekten çok iyiymişTrabzon medical canım...ama tabiki ilk girişte 250 muayene ve 200 tahlil için ödeme yaptım..ama bunlar başka yerlere nazaran hiçbişey
Bende Eylül’de transfer olacağım bugün doktorum söyledi cumartesi opu olacak korkuyorum ama doktorum biraz rahatlattıArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
AyyBizim neden listemiz yok ya konu sahibesi bi liste tablo neyim mi yapsan böyle güzel olurdu
Insallah tutunur canım kaçıncı gün embriyosu kalitesini söylediler miMerhaba kızlar
Bende dondurulmuş embriyo ile eylül ayında transfer olacaklardanım. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Insallah tutunur canım kaçıncı gün embriyosu kalitesini söylediler mi
Benim 5.gün bi tık altında canım olacağı varsa olur benimde dondurulmuş olacak regl bekliyorum 2.denememİnşaAllah canım aminn. 5. gün embriyosu 5AA değil ama sadece 1 tık altında iyi kalite sayılabilecek seviyede dediler. Sadece 1 yumurta var elimde onuda transfer istedik Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizin ne zaman transfer? Hangi süreçtesiniz şu an?
Benim 5.gün bi tık altında canım olacağı varsa olur benimde dondurulmuş olacak regl bekliyorum 2.denemem
Haklisin canım hep umutluyum ama korku heycan bir arada Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla hepimize ilaç kullanıyor musunAynen öyle olacağı varsa olur, nasip ne zamansa o zaman olur, hatta nasibimiz de varsa olur yoksa oda olmaz. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı, sağlıklı evlatlar versin diyerek istiyorum isterken de. Bunca uğraşmamıza rağmen hayırsız evlatlar ile imtihan etmesin Rabbim. Doktorların kötü embriyo bu tutmaz, boşuna transfer etmeyelim dediği halde ısrarla son şansım diyerek transfer ettirip hamile kalanlar var, orta kalite denip de ikiz doğuranlar var. 4 başarısız tüp bebek sonrası normal yoldan hamile kalanlarda var. Çok zor ama yeterki stresli ve umutsuz olmayalım.
Haklisin canım hep umutluyum ama korku heycan bir arada Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla hepimize ilaç kullanıyor musun
Embriyom donduruldu canım eylülde transfer olacakŞuanlık kullandığım bir şey yok canım. Dediğim gibi işte yumurta toplandı 5. gün yumurtam donduruldu bende transfer isteyince o iğneyi vurdular, adet olunca ara ikinci günü gelirsin ilaç tedavisine başlarız dediler. Bende sizin gibi şu an reglimi bekliyorum pazar günü olucam büyük ihtimal. Siz daha ilk aşamadasınız değil mi yani ikinci kez yumurtaları büyütme sürecine gireceksiniz?
Embriyom donduruldu canım eylülde transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?