Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ya kızlar eğilmeyin, çömelmeyin felan diyorlar ama bir yapmıyorum, iki yapmıyorum ama ister istemez oluyor. Siz dikkat edebiliyor musunuz bunlara ?

Gecen gene yazmıştım taze annisler...transfer olali 4.gunum bitti en ufak belirtim yok hani kasiklarimda illaki birsey olmalı yanlis mi düşünüyorum deliricem en ufak belirtisi olmadan hamileliğin öğrenen oldu mu gercekte yaa

Bedenler farkli ama yasanan duygular ayni. Olacagin onune gecemek mumkun degil umarim guzel seyler olur herkes adina

Tabikide oldu. Kasiklarinda olan agrilar genelde islemlerin ilaclarin etkisiyle oluyor. Belirti veremeyecek kadar minikler. Surekli vucudunu dinleme bunun gercekten faydasi yok canim.

Ya kızlar eğilmeyin, çömelmeyin felan diyorlar ama bir yapmıyorum, iki yapmıyorum ama ister istemez oluyor. Siz dikkat edebiliyor musunuz bunlara ?
Bu egilmeyin comelmeyin olayinida doktor haric herkes soyluyor canim. Taş tasimiyoruz ya en fazla nekadar agir hareketler yapabiliriz. Bukadar kisitlamayin kendinizi. Banada devamli soyleniyor dur uzanma dur onu alma dur yapma dur dur dur.... En son kayinvalidem bardaklari vs tezgahin uzerine indirde uzanma dolaba dedi mesela. bunlari diyenlerde art niyetsiz iste ama bizi geriyor onun farkinda degiller. Youtubeda videolar var dr kagan kocatepenin gebelikte yapilmasi ve yapilmamasi gerekenler diye bi bak istersen.

Tabikide oldu. Kasiklarinda olan agrilar genelde islemlerin ilaclarin etkisiyle oluyor. Belirti veremeyecek kadar minikler. Surekli vucudunu dinleme bunun gercekten faydasi yok canim.
Cok teşekkür ederim canım ama biliyorsun bu bekleme surecindenkendini dinlememek pek mümkün olmuyor

Canım özel durumlar hariç bak bana pazartesi yat dinlen iş falan yapma bırak dedi..bbg evi gibi evimiz eşimin beni gözetlemesinden sıkıldım düşün.. muayene esnasında nerden dedim sende yanımda ol diye odaya aldım bilmiyorum...sehpalar heryer toz silsem bi dert silmesem ayrı dert,atasım geldi onları,ahh darlandım yine..

Diğer ilaçlarını kullanıyr musun aynıyız senınle ben hepsını kullanyrum daha iğneyi felan
Ben iğne hiç kullanmadim transefer sonrasında, kanamam oldugu için 4 haftadır proluton oluyorum. Coraspirini bıraktık. Estrofem , folik asite devam ediyorum. Progesteron fitil olrak kullaniyorim.

Kızlar günaydın bu jel benim artık geri gelmiyor sonra kahvrengi tortu olarak düşüyor 6 +6 gebeyim bu jeli kullanmak istemiyorum artık yanma yapıyor içerde kendi kafama göre bırakamam sanırım sizlerinde oluyor mu

Jel çok rahatsız ediyorsa muadil başka ilaç verir doktorunuz. Ben jeli bulmakta zorluk çektin piyasada yok deniliyor onun yerine progestan kapsül vedi vajinadan sabah akşam bana daha kolay geliyor. Sizde Bi sorun isterseniz

Banada oyle dedi aksam biraz kanamam oldu. Covidden dolayi hastaneye yatisini yapmiyorum ama evde yat yemek icin evde dolasmak icin kalk ama supurme vs yapma bundan snra dedi

Kullanimi en rahat olanda o jel canim. Benim elimdekiler bitiyor diye uzuluyorum. Bir kac gun boyunca bendende geri gelmiyor sonra topluca geliyor. Kahverengi gelmesini doktoruna soyle. Eski bi kandan dolayi kahve geliyor olabilir. Benim hep beyaz geliyodu bugun kahve gelmeye basladi cnku aksam hafif bi kanamam oldu.

Kızlar adet tarihim 20 Eylül transferim 7 Ekim ben nekadar lık hamileyim. Bide kese göründü ama bebek kendini daha göstermedi daha erkenmi. İnanın bilmiyorum endişeliyim bide çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…