Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar birsey soracağım transfere beş gün kaldı estrofem kullanıyorum ama daha önce kaşık bölgesinde sızlama şeklinde ağrı yoktu şimdi var transfer yaklaştığı için mi böyle sizde böyle bir değişim olmuşmuydu transfere yakın

Hiç belirtim olmadı test le öğrendim sonra göğüs hassasiyetim oldu hala devam ediyor onun dışında hiç belirti yok

Canim tebrik ederimm..darisi bana ve isteyen tum arkadaslara..ikizlerde genellikle 3 kati artislar oluyor..sendeki artislar hep 3 kati olmus ortalama..o yuzden buyuk ihtimalle ikiz bebisler geliyo sanki...
Teşekkür ederim canımmDarısı sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallahbakalım çarşambaya az kaldı hayırlısıyla

Hiç belirtim olmadı test le öğrendim sonra göğüs hassasiyetim oldu hala devam ediyor onun dışında hiç belirti yok
Ben de oyleydim bence hiç düşünme başka şeylere odaklan
Bende de hic belirti yoktu pozitif olduktan 2 hafta snra ancak biseyler hissettim.
Insan ille de aruyor sanirim ya ne etsem de kendimi dinlemeden duramıyorum..belki 4 5.günler olur birsey..

Her şer de bir hayır vardır. O kadar üzüldüm ki, neler atlatmıştın pozitifi görene kadar ne meşaketliydi. Rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşaAllah

Aranızda kan pihtilasmasi sorunu yaşayanlar varmı bende araştırmak istiyorum ama hangi bölüme gidip nasıl bir yol izlemeliyim

Üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah ...Çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun, Allah yerini doldursun en kısa zamanda. Benim tüp bebekle ilk denememdi, 9.Gün beta 19 dan başladı ,44-120-429 diye devam etti, beta düşük çıkınca ben de kadınlar kulübünde araştırma yapmaya başladım, karşıma senin paylaşımların çıktı. Okudukça umutlandım. 5. Haftada düşük yaşadım malesef. Şimdi düşük yapanların paylaşımlarını okuyunca karşıma çıktın tekrar. Çok üzüldüm. Sanırım beta düşük sayılarla başlayıp zaman içinde toparlansa bile sağlıksız bir gebelik olduğunu er ya da geç gösteriyor. Umarım bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz, tekrar çok geçmiş olsun, acını anlıyorum ve yürekten paylaşıyorum

Merhaba kizlar pozitifi görenlere bir sorum olacak ben şu anda 7+6 dayım ama bazen çift taraflı kasık ağrılarım oluyor hala adet olucam hissi oluyor arada sizde de oluyor mu? Normal mi bu...

Korku hep var cuma gunu randevum var yine stres sardi beni ya kotu bisey duyarsam diye. Bu stresle yasayacaz galiba
Benimde kasım 6 da var ben de öyleyim bugün mide bulantım olmadı acaba biseymi oldu diye düşünüyor insan inşallah her şey hepimiz için yolundadır

Korku hep var cuma gunu randevum var yine stres sardi beni ya kotu bisey duyarsam diye. Bu stresle yasayacaz galiba
Benim randevu da bugündü ;yarim gün ,doktorun işi var deyip , cumaya aldılar . Ben de çok gerginim, acaba tekrar duyabilecekmiyim kalp atışını, bir problem var mı acaba diye diye . Hakkımızda hayırlısı olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…