- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #7.221
Ben de oyleydim bence hiç düşünme başka şeylere odaklanYaaa icim rahatladi ne bileyim insan kendini cok dinliyor herhalde bu bekleme surecinde
Iyi öyleyse valla sevindimBende de hic belirti yoktu pozitif olduktan 2 hafta snra ancak biseyler hissettim.
Hiç belirtim olmadı test le öğrendim sonra göğüs hassasiyetim oldu hala devam ediyor onun dışında hiç belirti yokHerkese merhaba kizlarr..insallah hepinizin hamileliği guzel gidiyordur
Ben birdry.sormak istiyorum sizlere..dun transferim oldu ama sanki hep bir şeyler hissetmem gerekiyor gibi geliyor hissetmiyorsam olmamıştır gibi geliyor...yanlış olduğunu biliyorum ama pozitif alan arkadaşlar ille de belirtiniz oldu mu olmayıp pozitif gören oldu mu
Teşekkür ederim canımmCanim tebrik ederimm..darisi bana ve isteyen tum arkadaslara..ikizlerde genellikle 3 kati artislar oluyor..sendeki artislar hep 3 kati olmus ortalama..o yuzden buyuk ihtimalle ikiz bebisler geliyo sanki...
Hiç belirtim olmadı test le öğrendim sonra göğüs hassasiyetim oldu hala devam ediyor onun dışında hiç belirti yok
Ben de oyleydim bence hiç düşünme başka şeylere odaklan
Insan ille de aruyor sanirim ya ne etsem de kendimi dinlemeden duramıyorum..belki 4 5.günler olur birsey..Bende de hic belirti yoktu pozitif olduktan 2 hafta snra ancak biseyler hissettim.
Kızlar merhaba, zor bir süreç atlattım ancak yazabiliyorum. 6+1 de kalp atışı almıştık. 8+1 de Çarşamba günü kontrole gittiğimde kalp atımı durmuştu malesef. Kromozomal olduğunu ve bu haftalarda çok sık görülen bir şey olduğunu söyledi doktorum. Kürtaj denendi ancak transfer öncesinde var olan minik bir miyomun hamilelik hormonuyla biraz büyüyüp rahim ağzına doğru ilerlemiş olması nedeniyle rahime zarar vermemek için yapmaktan vazgeçtiler. Hastaneden özel olarak temin edilen bir ilaçla evde düşürdüm. (Patlayacakmış gibi Korkunç bir alt karın basıncı, kimse yaşamasın umarım. Mini doğum sancısı diyorlarmış buna, olur da diğer transferde doğuma kadar ilerlersek kimse bana normal doğum yaptırtamaz artık) önümüzdeki 1 hafta daha rahim içinin temizlenmesi için bir ilaç daha kullanacağım. kesin kimyasalla başlayan süreç malesef 8. Haftada kalp atımının durmasıyla sonuçlandı. Umuyorum her biriniz miniklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alırsınız. Sağlıkla kalın.
Genetik bolumunde bi cok test yaptirdim sanirim pihtilasmayada orda baktilar.Aranızda kan pihtilasmasi sorunu yaşayanlar varmı bende araştırmak istiyorum ama hangi bölüme gidip nasıl bir yol izlemeliyim
Üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah ...Çok geçmiş olsun..Kızlar merhaba, zor bir süreç atlattım ancak yazabiliyorum. 6+1 de kalp atışı almıştık. 8+1 de Çarşamba günü kontrole gittiğimde kalp atımı durmuştu malesef. Kromozomal olduğunu ve bu haftalarda çok sık görülen bir şey olduğunu söyledi doktorum. Kürtaj denendi ancak transfer öncesinde var olan minik bir miyomun hamilelik hormonuyla biraz büyüyüp rahim ağzına doğru ilerlemiş olması nedeniyle rahime zarar vermemek için yapmaktan vazgeçtiler. Hastaneden özel olarak temin edilen bir ilaçla evde düşürdüm. (Patlayacakmış gibi Korkunç bir alt karın basıncı, kimse yaşamasın umarım. Mini doğum sancısı diyorlarmış buna, olur da diğer transferde doğuma kadar ilerlersek kimse bana normal doğum yaptırtamaz artık) önümüzdeki 1 hafta daha rahim içinin temizlenmesi için bir ilaç daha kullanacağım. kesin kimyasalla başlayan süreç malesef 8. Haftada kalp atımının durmasıyla sonuçlandı. Umuyorum her biriniz miniklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alırsınız. Sağlıkla kalın.
Teşekkürler canım alıştım biraz daha..kendimi cok dinlemiyorum ama hala belirti yok hic yokBen de oyleydim bence hiç düşünme başka şeylere odaklan
İnana belirtisiz hamile olmak daha guzel olumlu düşün dua etTeşekkürler canım alıştım biraz daha..kendimi cok dinlemiyorum ama hala belirti yok hic yok
Çok geçmiş olsun, Allah yerini doldursun en kısa zamanda. Benim tüp bebekle ilk denememdi, 9.Gün beta 19 dan başladı ,44-120-429 diye devam etti, beta düşük çıkınca ben de kadınlar kulübünde araştırma yapmaya başladım, karşıma senin paylaşımların çıktı. Okudukça umutlandım. 5. Haftada düşük yaşadım malesef. Şimdi düşük yapanların paylaşımlarını okuyunca karşıma çıktın tekrar. Çok üzüldüm. Sanırım beta düşük sayılarla başlayıp zaman içinde toparlansa bile sağlıksız bir gebelik olduğunu er ya da geç gösteriyor. Umarım bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz, tekrar çok geçmiş olsun, acını anlıyorum ve yürekten paylaşıyorumKızlar merhaba, zor bir süreç atlattım ancak yazabiliyorum. 6+1 de kalp atışı almıştık. 8+1 de Çarşamba günü kontrole gittiğimde kalp atımı durmuştu malesef. Kromozomal olduğunu ve bu haftalarda çok sık görülen bir şey olduğunu söyledi doktorum. Kürtaj denendi ancak transfer öncesinde var olan minik bir miyomun hamilelik hormonuyla biraz büyüyüp rahim ağzına doğru ilerlemiş olması nedeniyle rahime zarar vermemek için yapmaktan vazgeçtiler. Hastaneden özel olarak temin edilen bir ilaçla evde düşürdüm. (Patlayacakmış gibi Korkunç bir alt karın basıncı, kimse yaşamasın umarım. Mini doğum sancısı diyorlarmış buna, olur da diğer transferde doğuma kadar ilerlersek kimse bana normal doğum yaptırtamaz artık) önümüzdeki 1 hafta daha rahim içinin temizlenmesi için bir ilaç daha kullanacağım. kesin kimyasalla başlayan süreç malesef 8. Haftada kalp atımının durmasıyla sonuçlandı. Umuyorum her biriniz miniklerinizi kucaklarınıza sağlıkla alırsınız. Sağlıkla kalın.
Rahim Buyudukce rahim kaslari geriliyormus agrilar o yuzdenmis ara ara banada oluyorMerhaba kizlar pozitifi görenlere bir sorum olacak ben şu anda 7+6 dayım ama bazen çift taraflı kasık ağrılarım oluyor hala adet olucam hissi oluyor arada sizde de oluyor mu? Normal mi bu...
Keşke hayırlısıyla olmasa artik çünkü korkuyorum sağlıklı bebekler doğururuz insallahRahim Buyudukce rahim kaslari geriliyormus agrilar o yuzdenmis ara ara banada oluyor
Teşekkür ederim canım cevabın için bende tedirgin oluyorum acaba kötü giden biseyler mivar diye sorun yoksa çok güzel :)Rahim Buyudukce rahim kaslari geriliyormus agrilar o yuzdenmis ara ara banada oluyor
Korku hep var cuma gunu randevum var yine stres sardi beni ya kotu bisey duyarsam diye. Bu stresle yasayacaz galibaKeşke hayırlısıyla olmasa artik çünkü korkuyorum sağlıklı bebekler doğururuz insallah
Benimde kasım 6 da var ben de öyleyim bugün mide bulantım olmadı acaba biseymi oldu diye düşünüyor insan inşallah her şey hepimiz için yolundadırKorku hep var cuma gunu randevum var yine stres sardi beni ya kotu bisey duyarsam diye. Bu stresle yasayacaz galiba
Benim randevu da bugündü ;yarim gün ,doktorun işi var deyip , cumaya aldılar . Ben de çok gerginim, acaba tekrar duyabilecekmiyim kalp atışını, bir problem var mı acaba diye diye . Hakkımızda hayırlısı olsun insallah.Korku hep var cuma gunu randevum var yine stres sardi beni ya kotu bisey duyarsam diye. Bu stresle yasayacaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?