Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ah canim.. Dun aklima geldin neden yazmiyor acaba diye. Acini anliyorum seni cok iyi anliyorum umarim yasadigin son olumsuzluktur. Uzuntuyu veren dayanma gucunude veriyor. O sanciyi ucundan kiyisindan bende biliyorum ayni seyi demistim normal dogum denemem bile. İnsallah dogumu konusacagimiz zamanlarda gelecek

Ah canım kıyamam çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallahbende Çarşamba kürtaj olacağım maalesef benim de kalp atışı durdu

Ah canım kıyamam çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallahbende Çarşamba kürtaj olacağım maalesef benim de kalp atışı durdu
Nekadar cok kotu haber alan var. İnanilmaz stres oldum ve uzuldum. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Saglikla hayirla tekrar olur insallah

Benim 8.hafta hala estrofem kullanıyorum. Her gittiğimde soruyorum dr. Devam diyor. Her doktorun uygulaması farkli oluyor bakalim hayırlısı hepimiz için.
bende perşembe günü kalp atışı için gittim 6+4 te 12. haftaya kadar estrofeme devam dedi progestan dex zaten devam birde 36. haftaya kadar kullanmam için çocuk aspirini yazdı neden diye sorduğumda dondurulmuşlarda veriyoruz pıhtıyı önlemesi için dedi .

çok üzüldüm çookk Rabbim bi an önce hem ruhen hem bedenen eski sağlığınıza kavuştursun inşallah

Çok geçmiş olsun inanın bana bile umut olmustunuz benim de dış gebelik oldu ama enseyi karartmak yok inşallah hep beraber toparlanacağız çok geçmiş olsun ve hep umut dolu olun

Çok geçmiş olsun inanın bana bile umut olmustunuz benim de dış gebelik oldu ama enseyi karartmak yok inşallah hep beraber toparlanacağız çok geçmiş olsun ve hep umut dolu olun
Çok çok geçmiş olsun. Ense karartmak yok. Bu dönemde tutunmayla ilgili, düşüklerlr ilgili çok şey öğrendim. Şimdi biraz ara verip, kendimi vücudumu toparlayacağım. Spora döneceğim yeniden. İyiyim, daha iyi olacağım. Daha iyi olalım. Sen de hasarsız atlat bu süreci canım. Daha lazımız birbirimize

İnşallah canım ama sen stres olma. Her bebiş kendine has, miniğin seninle olsun

Canim tebrik ederimm..darisi bana ve isteyen tum arkadaslara..ikizlerde genellikle 3 kati artislar oluyor..sendeki artislar hep 3 kati olmus ortalama..o yuzden buyuk ihtimalle ikiz bebisler geliyo sanki...

Herkese merhaba kizlarr..insallah hepinizin hamileliği guzel gidiyordur

Ben birdry.sormak istiyorum sizlere..dun transferim oldu ama sanki hep bir şeyler hissetmem gerekiyor gibi geliyor hissetmiyorsam olmamıştır gibi geliyor...yanlış olduğunu biliyorum ama pozitif alan arkadaşlar ille de belirtiniz oldu mu olmayıp pozitif gören oldu mu

Öyle belirgin bir belirti olmadi benim

Ilk günler belirti arama canım benim pozitiften sonra olmaya başladı kasik agrilari rahat ol şimdi

Bende de hic belirti yoktu pozitif olduktan 2 hafta snra ancak biseyler hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…