Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Her kanaman da doktora gıttın mı cnm bnm Bı kere oldu ama bu muayenede kanama yerı aldgunu soyledı keseden harıc boyle kese gıbı gozukuyor
Yok canım ilkinde gittim digerlerinde gitmedim. Proluton vurulmana rağmen kanama oluyorsa yapacak birsey yok diyor doktor, Zaten dr haftada bir çağrıyo kontrol için. Sen kac gunde bir gidiyorsun kontrole

Uzun zamandır buraya bakmıyodum. Üzüldüm ve şaşırdım. O kadar emindim ki sizlerden. Cok geçmiş olsun. En önemlisi sizin sağlığınız. İnşallah geçecek bu gunler

Çok geçmiş olsun. Neler oluyor boyle şaşkınım. Cok fazla sıkıntı yaşayan var. Anlamıyorum neden.

Çok geçmiş olsun. Neler oluyor boyle şaşkınım. Cok fazla sıkıntı yaşayan var. Anlamıyorum neden.
Allah razı olsun canım inan bende anlamıyorum tüp bebekte seçilen kaliteli sperm yumurta dölleniyor ama boş gebelik dış gebelik sağlıksız gebelik düşükler çok oluyor sanki. Daha iyi Bi yöntem genetik diyorlar ona da gerek yok denmişti hayırlısı Allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Genetiği sanırım üçüncü denemede öneriyorlar oda çok masraflı. Ben kimyasal olduğumda çok ağladım. Doktor demişti "emin ol böylesi daha iyi 3-4 aylıkken 9 aylıkken kaybedenler var. Düşük yapmak zor" demişti. Ne bileyim olmuşken sağlıklı olsaya sevincimiz yarım kalmasa Bunlarıda atlatıp denemeye devam edicez artık.

Aynen ilerlemeden düşmesi daha az üzüyor tabiki tek teselli de sağlıklı olmadığı için düşmesi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim 5. Denemem olacak 3.tüp bebek denemede 1 kızım var çok şükür iyiki o var şimdi kardeş için uğraşıyoruz.

Ay ne güzel Allah bağışlasın Kardeste bı şekilde olacaktır.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm İnan. Hayırlısı bu demekten başka çare yok benim hala kan değerlerime bakılıyor iç kanama riskim var bir an önce kurtulmak istiyorum başka bir şey istemiyorum. Kısmet

Uzun zamandır buraya bakmıyodum. Üzüldüm ve şaşırdım. O kadar emindim ki sizlerden. Cok geçmiş olsun. En önemlisi sizin sağlığınız. İnşallah geçecek bu gunler
Öyle valla benim değerim de düşmüyor iç kanama riskim var tek dileğim değerimin düşmesi doktor Pazartesi ilaç başlayacağını söyledi.

Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz sağlıklı Bi şekilde atlatırsın yeni tedaviyle bebeklerimize kavuşuruz.

Canım merhaba ben 5+3 teyim dün gece kanamam oldu. Hemen hastaneye gittim. Progestan vuruldum. Ne durumdasın kanaman durdu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…