• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar adet tarihim 20 Eylül transferim 7 Ekim ben nekadar lık hamileyim. Bide kese göründü ama bebek kendini daha göstermedi daha erkenmi. İnanın bilmiyorum endişeliyim bide çok
Hayirli olsun canim. Simdilik son adetine gore hesapliycaksin gebeligini. İlerleyen haftalarda ultrason olcumu ile belli olacak haftan. Ya adetle uyumlu cikar yada 5-10 gunluk fark cikar normal bunlar. Ben adete gore 7+2 diye gittim ultrason 6+4 olctu mesela. Kalp atisina gelince ben transferin 18. Gunu keseyi gordum 28. Gunu kalp atisini gordum dinleyemedik okadar buyuk ve guclu degildi. 2 hafta sonrasinda karindan dinledik. Acele etme daha 22 gun olmus transferin olali.

Benim gibi dayanamayıp erken test yapan negatif gören oldu mu..kanda pozitifi goren

Ben iğne hiç kullanmadim transefer sonrasında, kanamam oldugu için 4 haftadır proluton oluyorum. Coraspirini bıraktık. Estrofem , folik asite devam ediyorum. Progesteron fitil olrak kullaniyorim.
Bnmde kanama rıskım varmıs ultrasyon da kanama yerı gozuktgu proluton haftada bnde vurunckmısısm ve pruletux iğne de ayrı kullanyrum coraspirini hıc vermedi bana herkese vermıs

Kullanimi en rahat olanda o jel canim. Benim elimdekiler bitiyor diye uzuluyorum. Bir kac gun boyunca bendende geri gelmiyor sonra topluca geliyor. Kahverengi gelmesini doktoruna soyle. Eski bi kandan dolayi kahve geliyor olabilir. Benim hep beyaz geliyodu bugun kahve gelmeye basladi cnku aksam hafif bi kanamam oldu.
Doktor kanama görür sen bırak jeli dedi suan icin bisey yok bence tahriş oldu ondan oluyor yanma oluyor çünkü

Jel çok rahatsız ediyorsa muadil başka ilaç verir doktorunuz. Ben jeli bulmakta zorluk çektin piyasada yok deniliyor onun yerine progestan kapsül vedi vajinadan sabah akşam bana daha kolay geliyor. Sizde Bi sorun isterseniz
Ağızdan kapsül de kullaniyorim canım ben günde 1 tane

Kızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldım 😔 hayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.

Kızlar bence cogu hekımde bu ser ilde ilerliyor 10. Haftadan once kalp sesını dinlemiyor sadece atkısını gosterıyor hekimler b az ı bilgilere gire usg ses dalgasınzararı yok ama bazı hekimlere gire azda olsa ısı salgılıyor

Kızlar bugün birden su gibi kanamam oldu adet gibi kırmızı hemen doktor a gittik kese var ama bebek yok bu haftasa görünmesi gerekirdi dedi vaginal muayene de etti 18 mm kese var ama içinde hiç bişey yok doktor boş gebelik dedi yıkıldım 😔 hayırlısı buymuş demekten başka bişey kalmadı bana rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah.
Muanelerde yolk kesesi görünmüşmüydü daha önceden

Bnmde kanama rıskım varmıs ultrasyon da kanama yerı gozuktgu proluton haftada bnde vurunckmısısm ve pruletux iğne de ayrı kullanyrum coraspirini hıc vermedi bana herkese vermıs
Benim 3 kez yoğun kanamam oldu, ara ara da oluyor yine . Coraspirin yerine kan sulandırıcı iğne vermiştir belki sana dr . Ben ne igne ne de aspirin içmiyorum. Sıkıntılı günler geçse bir an önce yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alsak

Bende oyle olmustum 8. Haftaya kadar beklesenizmi doktorum oyle demisti sonradan gorunebilir diye benm gorunmedi ama belki siizn gorunur😔

Muanelerde yolk kesesi görünmüşmüydü daha önceden
Hayır canım 1 hafta önce sadece kese göründü 4+6 ydı doktor normal demişti. 2 hafta sonraya kontrol vermişti kalp atışı için bugün kanamam olunca gittim 1 hafta geçti kese 10 mm den 18 mm ye kadar büyüdü ama içi boş hiç bişey görünmedi 3 gün sonra tekrar bakacak kanama olmasa belki bi umut diyecem ama bu sefer kısmetim değilmiş

Kızlar bence cogu hekımde bu ser ilde ilerliyor 10. Haftadan once kalp sesını dinlemiyor sadece atkısını gosterıyor hekimler b az ı bilgilere gire usg ses dalgasınzararı yok ama bazı hekimlere gire azda olsa ısı salgılıyor
Evet canim isi yaydigi icin zarari oldugundan dinletmeyi tercih etmiyorlar. Kalp atis hizini olcmek icin dinletmek gerekiyor bunuda cok kisa tutuyolar 3-5 saniye kadar.

Amin amin pes etmeyin ben kurtaj oldum 6 7 ay once oldu suan tekrar transfer oldum hersey bize Allahtan ❤
1 tane dondurulmuş ebriyom var ona umut bağladım inşallah o sağlıklı olur kucağımıza alırız. Sizinde inşallah pozitif sonuçlanır kucağınıza alırsınız

Benim 3 kez yoğun kanamam oldu, ara ara da oluyor yine . Coraspirin yerine kan sulandırıcı iğne vermiştir belki sana dr . Ben ne igne ne de aspirin içmiyorum. Sıkıntılı günler geçse bir an önce yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alsak
Ayyy ıns cnm ya valaha çok yoruldum hergun bişey olack dıye ya su ayları Bı atlatsaydık Allah in izniyle az kaldı ıns

Her kanaman da doktora gıttın mı cnm bnm Bı kere oldu ama bu muayenede kanama yerı aldgunu soyledı keseden harıc boyle kese gıbı gozukuyor

Back