- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.741
Canim degerin iyi benim 9.gun 160 çıkmıştı daha yeni oldugu icin bisey göremez kanama yerlesme kanamasidir belki bisey demedi mi doktor baskaKızlar sonucumu aldım. 8.gün beta 107.3 çıktı iyimi. Bide alttan baktı bişey göremedi daha yeni felan dedi normalmi bu. Kanama çok sıcak baktığımız birşey değil dedi
Kanamayi onlemek icin igne va vermistir illaki.beta 1500-2000 olmadan kesenin gorulme imkani yok canim. Suan yapman gereken 48 saatte bir beta takibi yapmakKızlar sonucumu aldım. 8.gün beta 107.3 çıktı iyimi. Bide alttan baktı bişey göremedi daha yeni felan dedi normalmi bu. Kanama çok sıcak baktığımız birşey değil dedi
Bişey diyemiyorum henüz çok yeni dedi. Bişey göremiyorum dediHiçbişey görmedi normal yani buCanim degerin iyi benim 9.gun 160 çıkmıştı daha yeni oldugu icin bisey göremez kanama yerlesme kanamasidir belki bisey demedi mi doktor baska
Normal canımBişey diyemiyorum henüz çok yeni dedi. Bişey göremiyorum dediHiçbişey görmedi normal yani buhadi hayırlısı bakalım bekleyip görücez
Proluton vuruluyor musun canım. Bir de şöyle düşün den 12. Gun kan vermiş olsaydın bu değer 500lerde çıkmış olacaktı. Iyi tabiki de. Ayrıca kese görünmemesi çok çok normal. En az 1000lerde olması lazım hatta 1500 beta hcg nin. Artık istirahat edeceksin. Doktora haber verdin mi?Kızlar sonucumu aldım. 8.gün beta 107.3 çıktı iyimi. Bide alttan baktı bişey göremedi daha yeni felan dedi normalmi bu. Kanama çok sıcak baktığımız birşey değil dedi
Prolutex beni mahvetti. O nasıl bir igne. Üstelik günde iki kere o, bir de kan pihtilasmasi için oksapar igne kullanıyordun göbekten. Gün-de 3 kere igne ile göbeğim mor yeşil sarı garip renklere dönüşmüştüBir şey soracam prolutex iğne vurulanlar ne zamana kadar vuruldunuz acaba ? Üç ay vuruluyor muyuz?
Çok dikkat et benimde Pazartesi transfer oldu taze transfer bakalımMerhabalar,ben de 8 eylül (dün) havuz yöntemiyle toplanan 3.gün dondurulmuş 2embriyo transferim oldu.Bugun 2.günüm.Yediklerime dikkat ediyorum.4 gun evde dinlenip pazartesi 5.gun işe baslayacagin mecburen
Verdim arkadaşım şimdi hastaneden geldik. Doğru söylüyorsun Allah hepinizden razı olsunProluton vuruluyor musun canım. Bir de şöyle düşün den 12. Gun kan vermiş olsaydın bu değer 500lerde çıkmış olacaktı. Iyi tabiki de. Ayrıca kese görünmemesi çok çok normal. En az 1000lerde olması lazım hatta 1500 beta hcg nin. Artık istirahat edeceksin. Doktora haber verdin mi?
Ben5+4 teyim transferin ilk gününden şimdiye kadar nasıl rahat ettiysem öyle yattım sağ sol sırt üstü farketmezMerhabalar
Transfer sonrası hep sırtüstü mü yattınız yoksa sağa sola dönerek de uyudunuz mu? Bu tutunmayı etkiler mi acaba ?
Masallah sübhanallah buna şükür kuzum evet tek olsun sağlıklı olsunEvet canım çift embriyo transfer edildi, tek tutmuş. Erhan bey zaten sağlıklı olsun ,tek olsun diyordu, dediği de oldu
Sagol canım, darısı senin başına inşallahMasallah sübhanallah buna şükür kuzum evet tek olsun sağlıklı olsunTekrar hayırlı olsun kuzucum
Gözün aydın canım maşallahEvet canım çift embriyo transfer edildi, tek tutmuş. Erhan bey zaten sağlıklı olsun ,tek olsun diyordu, dediği de oldu
Canım sen ne tür bi doktora gittinki 100 küsürde sana vajinal ultrason yaptı? 1500 den önce vajinalde bile keseyi ancak görüyorlar. Ne görüp ne söyleyecekmiş o rakamda?Bişey diyemiyorum henüz çok yeni dedi. Bişey göremiyorum dediHiçbişey görmedi normal yani buhadi hayırlısı bakalım bekleyip görücez
Ahh arkadaşım düştüm bikere ellerine. Uludağ tüp bebek e gidiyorum beni deli ettiler iyice de sabır ne diyim. Korkum kasıklarım çok ağrıyo bide kahve akıntı dünden beri devam ediyorCanım sen ne tür bi doktora gittinki 100 küsürde sana vajinal ultrason yaptı? 1500 den önce vajinalde bile keseyi ancak görüyorlar. Ne görüp ne söyleyecekmiş o rakamda?
Sağol canımGözün aydın canım maşallah
Ya evet nekadar dogru diyosun. surekli beta takibi istediler cuma beta 1280 cikti pazartesi kese icin gel dediler. Cogu kiside bu sekilde oldu eminim. Cok sacma okadar erken vajinal bakmasi ne gorecektiki en fazla kalinlasmis rahim duvari.Canım sen ne tür bi doktora gittinki 100 küsürde sana vajinal ultrason yaptı? 1500 den önce vajinalde bile keseyi ancak görüyorlar. Ne görüp ne söyleyecekmiş o rakamda?
Lekelenme icin bisey vermediler mi belkide keseyi gormeden igne baslayamiyolar. Cok bilgimde yok bu konuda Doktor okadar onemli ki. Allah iyilerle karsilastirsinAhh arkadaşım düştüm bikere ellerine. Uludağ tüp bebek e gidiyorum beni deli ettiler iyice de sabır ne diyim. Korkum kasıklarım çok ağrıyo bide kahve akıntı dünden beri devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?