- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.721
Kan sulandirici hap ve igne kullanıyordun değil mi. O coraspin bazılarında kanama yapıyormuş bazen. Belki o yüzden olmuştur eğer kanama çok geldiyse. Ya da embriyo yerleşmeye çalışırken damarlara gelmiştir. Mutlaka bir açıklaması vardır.5.gün embriyosu 8.gün bugün. Kan veriyim Bi çıksınümidimi kaybetmiştim. Neler yaptımı gelince yazcam
Hamilesin canım lekelenme olabilir bende oldum baya devam etti korkma bol bol dinlen ,karın ağrın olabilir önemli olan değerlerin...
Evt transfere çıkmadan Kan testi verdım sonra transfere aldılarKızlar birşey sorucam tranfer günü hiç kan testi oldunuzmu tsh vs gibi hiçbir değere baktılarmı
Beni de haftaya çarşamba çağırdı ben de hiçbir belirti yok sadece çok az koku hassasiyeti var o da yok denecek kadar az.
Tebrikler canim bariz belli benim 9.gun boyleydi5.gün embriyosu 8.gün bugün. Kan veriyim Bi çıksınümidimi kaybetmiştim. Neler yaptımı gelince yazcam
Çok haklısın inanamıyorsunuz o kadar negatiften sonra ben artık hiç bakmıyorum zaten testlere falan var mı yok mu diye direkt adetimi bekliyorum hiçbir şeyde dikkat etmiyorum basılsa olmayacak diye aynı tepkiyi sanırım bende verirdim inanamazdım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insalalh her şey güzel ilerlerÇok yıprandım arkadaşım neler çektik hepimiz 5 yıl sonra görünce aklım almıyor. Hala yanlış lık var gibi geliyo
Çift embriyo mu konulmuştu kuzumKızlar ben de bugün kalp atışını duydum , son adete göre 1-2 gün geride ama normal dedi doktor. 5+6 dedi. Ve tek tutmuş , sağlıklı olsun tek olsun. Çok şükür, Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
MuhendisYas artık benide ekleyebilirsin
Güzel soru bende merak ediyorumMerhabalar
Transfer sonrası hep sırtüstü mü yattınız yoksa sağa sola dönerek de uyudunuz mu? Bu tutunmayı etkiler mi acaba ?
Valla ben yüzüstü yatıyorum bir sorun olmadı zaten minnacık bir şeydir o şimdiMerhabalar
Transfer sonrası hep sırtüstü mü yattınız yoksa sağa sola dönerek de uyudunuz mu? Bu tutunmayı etkiler mi acaba ?
Okadar endise ettin bak iki cizgi cikti. Kan ver bakalim kac cikacak canim
Ben cok dikkat etmedim yuzustu yattigimda oldu. Cok etkili oldugunu sanmiyorum yatis seklininMerhabalar
Vajinal bakma ihtimali yuksek. Benim 6+1de karindan gorduk kalp atisini. Betayla ilgili bir fikrim yok en son keseye bakilacagi gun baktirmistik kalp atisindan on gun once 3740tiMerhaba kizlar pozitifi gören arkadaşlar kalp atışına karindan mi bakılıyor yoksa alttan mi? Bir de bthcg kaçken duydunuz kalp atışını yardımcı olabilir misiniz? Bende cumartesi gidicem ilk kontrol olacak
Evet canım çift embriyo transfer edildi, tek tutmuş. Erhan bey zaten sağlıklı olsun ,tek olsun diyordu, dediği de olduÇift embriyo mu konulmuştu kuzum
Ben yan da yattım, ama dönerken karnımı çok kasmamaya çalıştım.Çok sevindim cevaplarınız İçin çok teşekkürler
Aksi gibi transferden bikaç saat önce sırtım tutuldu
Zaten çok acıyor bir de sürekli sırt üstü yatmaktan daha da kötüledi
Benjm de cumartesi 6+3 olucak, 2179 du beta 10 gün sonra baktır dediğinde insallah bir sorun olmadan görürüm.size de hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi sekilde kucağınıza almayı nasip etsinVajinal bakma ihtimali yuksek. Benim 6+1de karindan gorduk kalp atisini. Betayla ilgili bir fikrim yok en son keseye bakilacagi gun baktirmistik kalp atisindan on gun once 3740ti
Canım bana hemşire istediğin gibi yatabilirsin ayaklarını karnına falan cekebilirsin birşey olmaz demisti bende canım nasıl istiyorsa öyle yattım bişey de olmadi Allah'a şükür sana da olmaz inşallah telaş yapmaMerhabalar
Ben normalde hep yüzüst uyuyorum. Sırtüstü yatsam da uyandığımda yüzüstü oluyordum. Pozitifi, bebeği, kalp atışlarını gördüm. Hala yüzüstü uyuyorum. Şu an zaten çok küçük, basınç alabilecek durumda değil.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?