• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

5.gün embriyosu 8.gün bugün. Kan veriyim Bi çıksın 😢ümidimi kaybetmiştim. Neler yaptımı gelince yazcam
Kan sulandirici hap ve igne kullanıyordun değil mi. O coraspin bazılarında kanama yapıyormuş bazen. Belki o yüzden olmuştur eğer kanama çok geldiyse. Ya da embriyo yerleşmeye çalışırken damarlara gelmiştir. Mutlaka bir açıklaması vardır.

Merhaba kizlar pozitifi gören arkadaşlar kalp atışına karindan mi bakılıyor yoksa alttan mi? Bir de bthcg kaçken duydunuz kalp atışını yardımcı olabilir misiniz? Bende cumartesi gidicem ilk kontrol olacak

Çok yıprandım arkadaşım neler çektik hepimiz 5 yıl sonra görünce aklım almıyor. Hala yanlış lık var gibi geliyo 😢😢😢
Çok haklısın inanamıyorsunuz o kadar negatiften sonra ben artık hiç bakmıyorum zaten testlere falan var mı yok mu diye direkt adetimi bekliyorum hiçbir şeyde dikkat etmiyorum basılsa olmayacak diye aynı tepkiyi sanırım bende verirdim inanamazdım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insalalh her şey güzel ilerler 🥰🤲🏻

Merhabalar
Transfer sonrası hep sırtüstü mü yattınız yoksa sağa sola dönerek de uyudunuz mu? Bu tutunmayı etkiler mi acaba ?

Kızlar ben de bugün kalp atışını duydum , son adete göre 1-2 gün geride ama normal dedi doktor. 5+6 dedi. Ve tek tutmuş , sağlıklı olsun tek olsun. Çok şükür, Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 😊😇
MuhendisYas MuhendisYas artık benide ekleyebilirsin 🤭
Çift embriyo mu konulmuştu kuzum

Merhaba kizlar pozitifi gören arkadaşlar kalp atışına karindan mi bakılıyor yoksa alttan mi? Bir de bthcg kaçken duydunuz kalp atışını yardımcı olabilir misiniz? Bende cumartesi gidicem ilk kontrol olacak
Vajinal bakma ihtimali yuksek. Benim 6+1de karindan gorduk kalp atisini. Betayla ilgili bir fikrim yok en son keseye bakilacagi gun baktirmistik kalp atisindan on gun once 3740ti

Çok sevindim cevaplarınız İçin çok teşekkürler
Aksi gibi transferden bikaç saat önce sırtım tutuldu 😔
Zaten çok acıyor bir de sürekli sırt üstü yatmaktan daha da kötüledi 😔

Vajinal bakma ihtimali yuksek. Benim 6+1de karindan gorduk kalp atisini. Betayla ilgili bir fikrim yok en son keseye bakilacagi gun baktirmistik kalp atisindan on gun once 3740ti
Benjm de cumartesi 6+3 olucak, 2179 du beta 10 gün sonra baktır dediğinde insallah bir sorun olmadan görürüm.size de hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi sekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar
Transfer sonrası hep sırtüstü mü yattınız yoksa sağa sola dönerek de uyudunuz mu? Bu tutunmayı etkiler mi acaba ?
Canım bana hemşire istediğin gibi yatabilirsin ayaklarını karnına falan cekebilirsin birşey olmaz demisti bende canım nasıl istiyorsa öyle yattım bişey de olmadi Allah'a şükür sana da olmaz inşallah telaş yapma

Merhabalar
Ben normalde hep yüzüst uyuyorum. Sırtüstü yatsam da uyandığımda yüzüstü oluyordum. Pozitifi, bebeği, kalp atışlarını gördüm. Hala yüzüstü uyuyorum. Şu an zaten çok küçük, basınç alabilecek durumda değil.

Back