Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar benm gibi durumu olan var mıı???
İnşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım sonunda artışlar düzelmiş geç tutunmuş tembel bi bebiş olabilir seninki inşallah sıkı tutunmuştur sıkıntısız Bi gebeliğin olsun

MuhendisYas bende gebeyim düzeltirmisin listeden

Arkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi
Canım bar hayırlı olsun inşallah kan versene sabah sabah sana dua edesim geldi çok garip duygu buİnşallah hamilesindir tüm içtenliğimle diliyorum

Arkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi
Doğrudur tabii bence kan testi de verin orda da çıkacaktır sağlıcakla kucağınıza da alın inşallah

Yaaaa çok güzel ama bu. Bak kocaman çift çizgi var. Keşke dün kan verseydin hemen bu kadar üzülmezdin. Ama neyse sürpriz oldu kan verdin dimi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…