• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar sonucumu aldım. 8.gün beta 107.3 çıktı iyimi. Bide alttan baktı bişey göremedi daha yeni felan dedi normalmi bu. Kanama çok sıcak baktığımız birşey değil dedi🤷‍♀️
Canim degerin iyi benim 9.gun 160 çıkmıştı daha yeni oldugu icin bisey göremez kanama yerlesme kanamasidir belki bisey demedi mi doktor baska

Kızlar sonucumu aldım. 8.gün beta 107.3 çıktı iyimi. Bide alttan baktı bişey göremedi daha yeni felan dedi normalmi bu. Kanama çok sıcak baktığımız birşey değil dedi🤷‍♀️
Kanamayi onlemek icin igne va vermistir illaki.beta 1500-2000 olmadan kesenin gorulme imkani yok canim. Suan yapman gereken 48 saatte bir beta takibi yapmak

Canim degerin iyi benim 9.gun 160 çıkmıştı daha yeni oldugu icin bisey göremez kanama yerlesme kanamasidir belki bisey demedi mi doktor baska
Bişey diyemiyorum henüz çok yeni dedi. Bişey göremiyorum dediHiçbişey görmedi normal yani bu🤗hadi hayırlısı bakalım bekleyip görücez

Proluton vuruluyor musun canım. Bir de şöyle düşün den 12. Gun kan vermiş olsaydın bu değer 500lerde çıkmış olacaktı. Iyi tabiki de. Ayrıca kese görünmemesi çok çok normal. En az 1000lerde olması lazım hatta 1500 beta hcg nin. Artık istirahat edeceksin. Doktora haber verdin mi?

Bir şey soracam prolutex iğne vurulanlar ne zamana kadar vuruldunuz acaba ? Üç ay vuruluyor muyuz?
Prolutex beni mahvetti. O nasıl bir igne. Üstelik günde iki kere o, bir de kan pihtilasmasi için oksapar igne kullanıyordun göbekten. Gün-de 3 kere igne ile göbeğim mor yeşil sarı garip renklere dönüşmüştü 😂😂 ben once crinone jel kullanıyordum o piyasada bulunmayınca Prolutex igne kullandım bir hafta. Sonra takip eden doktorum progestan günde iki kere vajinal kullan dedi. Şimdi onu kullanıyorum. 9. Haftadayım daha da kullanacak gibi görünüyorum. Kanamam olmuştu 5.haftada

Proluton vuruluyor musun canım. Bir de şöyle düşün den 12. Gun kan vermiş olsaydın bu değer 500lerde çıkmış olacaktı. Iyi tabiki de. Ayrıca kese görünmemesi çok çok normal. En az 1000lerde olması lazım hatta 1500 beta hcg nin. Artık istirahat edeceksin. Doktora haber verdin mi?
Verdim arkadaşım şimdi hastaneden geldik. Doğru söylüyorsun Allah hepinizden razı olsun

Bişey diyemiyorum henüz çok yeni dedi. Bişey göremiyorum dediHiçbişey görmedi normal yani bu🤗hadi hayırlısı bakalım bekleyip görücez
Canım sen ne tür bi doktora gittinki 100 küsürde sana vajinal ultrason yaptı? 1500 den önce vajinalde bile keseyi ancak görüyorlar. Ne görüp ne söyleyecekmiş o rakamda?

Canım sen ne tür bi doktora gittinki 100 küsürde sana vajinal ultrason yaptı? 1500 den önce vajinalde bile keseyi ancak görüyorlar. Ne görüp ne söyleyecekmiş o rakamda?
Ahh arkadaşım düştüm bikere ellerine. Uludağ tüp bebek e gidiyorum beni deli ettiler iyice de sabır ne diyim. Korkum kasıklarım çok ağrıyo bide kahve akıntı dünden beri devam ediyor

Ya evet nekadar dogru diyosun. surekli beta takibi istediler cuma beta 1280 cikti pazartesi kese icin gel dediler. Cogu kiside bu sekilde oldu eminim. Cok sacma okadar erken vajinal bakmasi ne gorecektiki en fazla kalinlasmis rahim duvari.

Ahh arkadaşım düştüm bikere ellerine. Uludağ tüp bebek e gidiyorum beni deli ettiler iyice de sabır ne diyim. Korkum kasıklarım çok ağrıyo bide kahve akıntı dünden beri devam ediyor
Lekelenme icin bisey vermediler mi belkide keseyi gormeden igne baslayamiyolar. Cok bilgimde yok bu konuda Doktor okadar onemli ki. Allah iyilerle karsilastirsin

Beta 635 te vajinal ultrasonla çok minik bi kese görülmüştü
Beta 8500 lerde karından net bi şekilde kese göründü. Bence betanız 5 binin üstüne çıkınca gidin kese için daha net olsun.

Back