- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.701
İlaçlarını bırakma sadece bunu dedi. Ama ben adet oluyorumDoktoru aradın mi canım ne dedi nedir durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlarını bırakma sadece bunu dedi. Ama ben adet oluyorumDoktoru aradın mi canım ne dedi nedir durum
Hayır bugün vericemTutunma kanamasıdır o, kan verdiniz mi siz ?
İnşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım sonunda artışlar düzelmiş geç tutunmuş tembel bi bebiş olabilir seninki inşallah sıkı tutunmuştur sıkıntısız Bi gebeliğin olsunKızlar benm gibi durumu olan var mıı???
Umudunuzu kaybetmeyin bazı gebeliklerde kanama görülebiliyor bebeği etkilemeyebiliyor yine de inşallah sizde de öyledir bebeğiniz size tutunmuştur inşallahHayır bugün vericem![]()
Çift çizgi görünüyor hayırlı olsun o kadar boş yere korktunuz sanırım
Arkadaşım doğrumu buÇift çizgi görünüyor hayırlı olsun o kadar boş yere korktunuz sanırım
Hayırlı olsun hamilesiniz. Kan verin hemen. Sizin sanırım ilk denemeniz bu kanamaya çok tepki vermenizden anladım
Arkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil miÇift çizgi görünüyor hayırlı olsun o kadar boş yere korktunuz sanırım
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Sakin olun lütfen bu stres iyi değilArkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi![]()
Çok yıprandım arkadaşım neler çektik hepimiz 5 yıl sonra görünce aklım almıyor. Hala yanlış lık var gibi geliyoSakin olun lütfen bu stres iyi değil![]()
Kaçıncı denemen canım, Allah sonunu daim etsin hepimiz için inşallahÇok yıprandım arkadaşım neler çektik hepimiz 5 yıl sonra görünce aklım almıyor. Hala yanlış lık var gibi geliyo![]()
Canım bar hayırlı olsun inşallah kan versene sabah sabah sana dua edesim geldi çok garip duygu buArkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi![]()
Doğrudur tabii bence kan testi de verin orda da çıkacaktır sağlıcakla kucağınıza da alın inşallahArkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi![]()
Tebrikler canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
5.gün embriyosu 8.gün bugün. Kan veriyim Bi çıksınTebrikler canım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤ Darısı bizlere inşallahKaçoncı gün embriyosu ve transferin kaçıncı günü acaba
Evet evet bize yazmayı unutma. Ve mutlaka doktorunla konuş kanama için ilaçta değişiklik falan yapabilir5.gün embriyosu 8.gün bugün. Kan veriyim Bi çıksınümidimi kaybetmiştim. Neler yaptımı gelince yazcam
Yaaaa çok güzel ama bu. Bak kocaman çift çizgi var. Keşke dün kan verseydin hemen bu kadar üzülmezdin. Ama neyse sürpriz olduArkadaşım titriyorum ağlıyorum doğrumu bu ya yanlış değil değilmi çok mu idrar damlattımda böyle oldu yanlış değil değil mi![]()