• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bilmiyorm cidden değerim cok mu kötü aceba. Netten normal aralığa bakıyorm. Normal gibi. Ama coğu insan düşük diyolar. Nerden nasl hesaplanıyo bilmiyorm ki
Sonlara dogru guzel yukselmis simdiden ne desek bos yarin doktor kontrolunde netlesecek hersey. Belki suan beta yeteri kadar yukselmistir

İlk zamanki artışlar asıl sıkıntılı gibi. Benim de çok düşüktü ama tam 2 ye katlayarak gitti 2 güne bir. Yine de sonradan düzelmiş gibi ama doktorun ne diyor? Sana 14.000 örneğini veren doktorun tüp bebek mevzusunda bilgisi sıfır o belli. Onu takma kafana.
Ya dengesiz bi doktordu. Resmen lafını soktu be gitti. Doktorum bisey demedi. Artısların düzene bindi sadece. Aynen ilk degerler cok kötü. Aceba sorun olur mu bu durum.
doktorum beklicez muayne edicez diyo baska bisey demiyor

Ya dengesiz bi doktordu. Resmen lafını soktu be gitti. Doktorum bisey demedi. Artısların düzene bindi sadece. Aynen ilk degerler cok kötü. Aceba sorun olur mu bu durum.
Ben sende bir sorun olduğunu düşünmüyorun canım son günün heyacanı sakin kal dualarım seninle

Hayırlı akşamlar 😢kızlar bildiniz ben adet oluyom. Bugün Kasığıma sancı girdi Bi baktım pembe aktı sonra baya kahve akıntı. Adet başlamadan oluyo ya sancı da hala var. Tam sökülemiyom. Anlamadığım hani ilaç kullanırken adet getirmiyodu ☹
Bir sürü ilaç kullanıyom. Benim bu ayda olmadı. Kafayı yemeden nasıl evlat sahibi olcaz inanın bilmiyorum. 🤷‍♀️Neşeli ol neşeli ol. Olunmuyor. Heyecanlıydım neşeliydim transfer oldum ozaman da umutluydum. Olmadı işte olmuyo 😢kızlar ben bir süre girmicem. ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİN O YÜZÜ GÜLSÜN. BİRBİRİMİZE DUA ETTİK BURDA KAT KAT HELAL OLSUN. TEK RİCAM BANADA DUA EDİN HAMİŞLER ALLAH RIZASI İÇİN. HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR. HOŞÇAKALIN

Düşük başlaması değil de düzensiz artışı sorun olur mu bilmiyorum. Ne zaman kontrolün? Ben de merak ettim şimdi.

Hayırlı akşamlar 😢kızlar bildiniz ben adet oluyom. Bugün Kasığıma sancı girdi Bi baktım pembe aktı sonra baya kahve akıntı. Adet başlamadan oluyo ya sancı da hala var. Tam sökülemiyom. Anlamadığım hani ilaç kullanırken adet getirmiyodu ☹
Bir sürü ilaç kullanıyom. Benim bu ayda olmadı. Kafayı yemeden nasıl evlat sahibi olcaz inanın bilmiyorum. 🤷‍♀️Neşeli ol neşeli ol. Olunmuyor. Heyecanlıydım neşeliydim transfer oldum ozaman da umutluydum. Olmadı işte olmuyo 😢kızlar ben bir süre girmicem. ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN HEPİNİZİN O YÜZÜ GÜLSÜN. BİRBİRİMİZE DUA ETTİK BURDA KAT KAT HELAL OLSUN. TEK RİCAM BANADA DUA EDİN HAMİŞLER ALLAH RIZASI İÇİN. HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR. HOŞÇAKALIN
Tutunma kanamasıdır o, kan verdiniz mi siz ?

Doktoru aradın mi canım ne dedi nedir durum

Back