Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Cok tesekur ederim evet adanadayim baskentte yaptiriyoum ve cok memnunum erhan hoca o kadar iyi bir doktor ki bizi cok cok iyi anliyor motive ediyor.
Teşekkürler o zaman ben de ona gideyim erkek doktorlar daha nazik oluyor ben Esra bulgana gitmiştim enerjim tutmadı bana çok soguk geldi doktor samimiyeti önemli sana yaklaşımı falan en güzeli de yorulmuş yıpranmış kalbimizi kurmaması ve hassas yakalaması

cnm bende uc senedır Esra hocaya gıdıyorum cok memnunum , yanı benı motıve edıyor cok guzel acıklıyor ben memnunum yanı

merhaba geçmiş olsun öncelikle. mesajları okurken dikkatimi çekti. benimde belim tutuldu. spor yapıyordum mecburen bıraktım. bende tüp bebek tedavisine başladım. hasta olmayı bekliyorum. 12 günvar. bu arada geçer İnşaAllah. birazda stres yaptım sanırım o tetikledi. 1 sene evvelde olmuştu böyle 1 aydan fazla sürmüştü İnşaAllah bu sefer o kadar sürmez. Rabbim tüm hastalarla birlikte bizlerede şifa versin
hayırlı güzel haberlerini almak nasip olur İnşaAllah
tekrar geçmiş olsun.

Kızlar en ufak bi ağrı sızı hemen tedaviyi ertelettiriyor eğer tüp bebek tedavisindeyseniz kendinize çok iyi bakın hasta olmamaya ağrı sızı olmamasına dikkat edin

Ben de estrofem kullanıyorum günde 3 tane. İlaca başladığım günden beri ağlıyorum resmen aşırı duygusal biri oldum ilaçtan mı yoksa tedavi sürecinde sona yaklaştım ondan mıdır bilemedim.

Ben de estrofem kullanıyorum günde 3 tane. İlaca başladığım günden beri ağlıyorum resmen aşırı duygusal biri oldum ilaçtan mı yoksa tedavi sürecinde sona yaklaştım ondan mıdır bilemedim.
cnm bende estrofem kullanıyorum bendede bıraz bitkinlik yaptı gıbı.Çalısıyorum hıc boyle olmazdm acaba dıyorum dedgın gıbı sona yaklasıyoruz ondanmıdır heyecan ,stres hepsı var

cnm bende uc senedır Esra hocaya gıdıyorum cok memnunum , yanı benı motıve edıyor cok guzel acıklıyor ben memnunum yanı
Kuzum ben gittim ağlayarak çıktım yüzüme bile bakmadı enerjim tutmadı bu motivasyonla ona tekrar gitmem zaten başkent kışla denilince bile aklıma geliyor hep erhan bey ya da Bülent beyi düşünüyorum yoksa kendisi arkadaşımın kuzeni hani yabancı biri de değil arkadaşça aşılama yaptı tuttu o da çok memenun ben memnun kalamadım bilmiyorum

Sebebini bilmiyorum ama ben ilaçlar kullanmıyorum şuan ama biri dokunsa hemen ağlayacak gibiyim hep aglamaklıyım senin ilaçlardan ziyade artık sona yakalamandan kaynaklanıyordur

Merhaba canım, ben de erhan hoca ya gidiyorum . Haftaya büyük ihtimalle benim de tranferim yapılacak. Erhan beyi ben de çok seviyorum , ona geldiğim için memnunum .

[QUOTE="Nisanesintisi01, post: 65132063, member: 90

[/QUOTE]
Merhaba canım, ben de erhan hoca ya gidiyorum . Haftaya büyük ihtimalle benim de tranferim yapılacak. Erhan beyi ben de çok seviyorum , ona geldiğim için memnunum .

Anladım cnm ya hepımızın nasıl dengesı degısıyorsa demekkı o an bıse ye mı uzgundu ya da kızgındı sana guzel enerjı veremedı bılmıyorum . Ben kac kez gıttım hepsınde cok ıyıydı hayırlısı olsun senın ıcnde bebısımız olsun ınsaallahh

Amin Allah razı olsun canım insallah mutlu güzel haberler diliyorum Sana da hepimize de insallah

MuhendisYas canım şöyle bi tablo yaptım bunu olduğu gibi kopyalayıp ilk sayfaya koyma ihtimalimiz var mı acaba??

bu arada arkadaşlar biçoğunuzu yazmamış olabilirim tek tek 32 sayfaya bakamadım siz yazarsanız ekleriz tarihlerinizi de yazarsanız güzel bi tablomuz olur

[QUOTE="Nisanesintisi01, post: 65132063, member: 90
[/QUOTE]
Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…