- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
En güzeli bende o yüzden burdayım ve surece hazırlıklı girmek istiyorum sizlerden burda çok şey öğrendim yaşadığınız heyecana ortak oldum umut oldunuz bu ay çok güzel haberler oldu burda insan gerçekten heyecanlanıyorum bende sabaırsızlanıyorumHayır canım doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı , bundan önceki dok. Hiçbirseyi yasaklamamıştı o yüzden bende çok rahat davrandım neğatifleri görünce aklım başıma geldi , bu yatış yöntemi çevremde tüp bebek yaptirip hamile kalanlardan aldığım bir tavsiye , doktora değil tecrübe ye kulak veriyorum artık
Cok tesekur ederimKuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim
Kızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
[/QUOT
Canımmmm tebrik ederim , sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşaallah
30 eylul de canim benim nasip olursaBenim yarın belli olacak canım senin
Canııııımmm tebrik ederim, sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşaallahKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Tebrik ederim canim gözün aydınKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Hayırlısı olsun canim adetinin kaçıncı gününe denk geliyor30 eylul de canim benim nasip olursa
Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim, darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah :) ikiz gebelik mi peki çift embriyo transferi mi yapılmıştıKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Yaaa çok tebrikler canııımmm ikiz galibaaaKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
30 eylul normalde adet günüm canim neden o zman transfer bende anlamadimHayırlısı olsun canim adetinin kaçıncı gününe denk geliyor
Bence de tuhaf olmuş ama lucrin kullanıyorsan geçici menopoz yapıyor ondan olabilir kaçıncı gün embriyosu30 eylul normalde adet günüm canim neden o zman transfer bende anlamadim
Lucrin kullandim canim bi seferlik 5.gun embriyosuBence de tuhaf olmuş ama lucrin kullanıyorsan geçici menopoz yapıyor ondan olabilir kaçıncı gün embriyosu
ama ben adetimin 4.gunu basladim transfer hazirliginaLucrin kullandim canim bi seferlik 5.gun embriyosu
Tebrikler.kacinci gun transferi idi.kullandiginiz vitamin oldu muKızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Lucrin kaclikti adet gecikmesi oldu muLucrin kullandim canim bi seferlik 5.gun embriyosu
Merhaba neden lucrın kullanmıştınız acaba kistiniz mi vardı ne etkısı olduLucrin kullandim canim bi seferlik 5.gun embriyosu
Lucrin kullandim canim bi seferlik 5.gun embriyosu
Evt canim benimde cikolata kistim varBende bir seferlik Lucrin kullandım iğneyi kullandıktan 7 gün sonra adet oldum, adetin 3. günü doktora gittim 22 eylülde transfer günüm. Benimde 5. gün embriyosu, sizin demi kistiniz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?