Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

En güzeli bende o yüzden burdayım ve surece hazırlıklı girmek istiyorum sizlerden burda çok şey öğrendim yaşadığınız heyecana ortak oldum umut oldunuz bu ay çok güzel haberler oldu burda insan gerçekten heyecanlanıyorum bende sabaırsızlanıyorum

Kuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim
Cok tesekur ederim evet adanadayim baskentte yaptiriyoum ve cok memnunum erhan hoca o kadar iyi bir doktor ki bizi cok cok iyi anliyor motive ediyor.

Kızlar benimde haftaya 15 ya da 16 sında transfer im özellikle yaptığınız bişey var mı ben günlük spor yapiyodum belin tutuldu diye fitiktan ötürü bıraktım birde sizce yakı bir sorun teşkil etmez demi diyorum ki transfer e dek belimdeki ağrı geçsin diye yakı vurdum

Kızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Canııııımmm tebrik ederim, sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun inşaallah

Kızlarr müjde 10. gün kan değerim 536 çıktı . 8. günde de 156 çıkmıştı. Çook mutluyumm, inşallah sonuna kadar tutunurlar kuzularım. Sizlerden de güzel haberleri bekliyorum.
Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim, darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah :) ikiz gebelik mi peki çift embriyo transferi mi yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…