- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
MuhendisYas canım şöyle bi tablo yaptım bunu olduğu gibi kopyalayıp ilk sayfaya koyma ihtimalimiz var mı acaba??
bu arada arkadaşlar biçoğunuzu yazmamış olabilirim tek tek 32 sayfaya bakamadım siz yazarsanız ekleriz tarihlerinizi de yazarsanız güzel bi tablomuz olur
Kuzum insallah hepinizin pozitif olur
Eline sağlık kuzum benim transfer tarihi yarın belli olur galiba
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas @sz ask M Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem B begonya37 @Mucizem33 @Plaiades Galaxyeliz61 @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 LadyNurr @Liyam23 @hayat2828 uranus35 22 eylül
tahmini ne zaman kuzum?Eline sağlık kuzum benim transfer tarihi yarın belli olur galiba ♥
Benim Ekim ya da Kasım ayında olacak muhtemelen onu netleştirmedik kuzum şimdilik eklemesen de olur sonra ben heyecan yaparım.inşallah canım bu tabloyu komple hamile görmek için çok dua edicem: ) seni de ekliyorum transfer tarihi tahminen ne zaman?
Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorumMerhaba canım, ben de erhan hoca ya gidiyorum . Haftaya büyük ihtimalle benim de tranferim yapılacak. Erhan beyi ben de çok seviyorum , ona geldiğim için memnunum .
Bende varım, büyük ihtimalle haftaya transfer olacak
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas @sz ask M Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem B begonya37 @Mucizem33 @Plaiades Galaxyeliz61 @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 LadyNurr @Liyam23 @hayat2828 uranus35 22 eylül N Nisanesintisi01
Tahmini 16/19 eylül arası denildi . Yarınki rahim kalınlığı uygunsa progesteron başlar 16 da transfer yapar ama .. bakalım yarın belli olur yarın 12 günüm etrofem kullanımındatahmini ne zaman kuzum?
Ilk denemem benimde , o yüzden mi bilemiyorum bir garibim. Bazen negatif düşünceler doluyor içime, bazen olacak gibi geliyor. Bazen transfer yapılacağı dusuncesi bana çok uzak geliyor.Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum
Normal kuzum bu kadar bekledikten sonra aslında yaşadıklarımız insallah tüm olumsuz düşünceleri kafandan atarsın ve transferle beraber içinde umut ciceklerin acar hep olumluyu çağır unutmaIlk denemem benimde , o yüzden mi bilemiyorum bir garibim. Bazen negatif düşünceler doluyor içime, bazen olacak gibi geliyor. Bazen transfer yapılacağı dusuncesi bana çok uzak geliyor.Hakkimzda hayırlısı bakalım
Normal kuzum bu kadar bekledikten sonra aslında yaşadıklarımız insallah tüm olumsuz düşünceleri kafandan atarsın ve transferle beraber içinde umut ciceklerin acar hep olumluyu çağır unutmaIlk denemem benimde , o yüzden mi bilemiyorum bir garibim. Bazen negatif düşünceler doluyor içime, bazen olacak gibi geliyor. Bazen transfer yapılacağı dusuncesi bana çok uzak geliyor.Hakkimzda hayırlısı bakalım
7 eylül pazartesi transfer oldu ❤ inşallah sonuclarimiz pozitif olur ❤
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi SonuçMuhendisYas @sz ask M Mucize02 @selanikgelini @Violett90 @Mersinliozlem B begonya37 @Mucizem33 @Plaiades Galaxyeliz61 @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody @Naz29 LadyNurr @Liyam23 @hayat2828 uranus35 22 eylül N Nisanesintisi01
Merhaba yarın transfer günüm...herkese rabbim hayırlısını versin inşallah.. etiketlendiğim yerde pozitif yazar inşallah...
kalbini ferah tut abdest al dua et ve teslim et kendini . Rahat olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.Çok gerginim galiba bütün gün çalıştım ,bişiyler yaptım ama kafam hep test ve transfer sürecinde ,ayhh fenalık geliyo
Allah razı olsun inşallah...teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için... transferden sonra iki gün benim gibi yatmayı düşünen var mı?kalbini ferah tut abdest al dua et ve teslim et kendini . Rahat olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
bizimde süreç başladı nasipse ben de bur an önce transfer günüm gelsin isterim ama çok başındayım. o yüzden ne güzel sen sona geldin. güzel haber almana az kaldı İnşaAllah. pozitif düşün . Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?