Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah bir sorun yoktur Allah gönlünüze göre verir

Benimde 22 eylülde transferim ama sizlerin söylediği gibi estrofem bende aşırı akıntı falan yapmadı kızlar. Bünyeden bünyeye değişiyordur belki paniklemeyin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize dualarımız seninle bizide bilgilendir

Bende dayanamayıp dün test yaptım (6.gun) ve 5 yıl sonra silikte olsa çift çizgi görmek anlatılamaz bir duygu rabbim devamını getirir inşallah
Kuzum hayırlı olsun Adanalı mısınız Ben Adanadayım eğer burdayanız nereye yaptırdınız önerir misiniz memnun olurum aklımda 2 yer var karar veremedim

Doktorunuz yaymanızı önerdi mi bazı doktora günlük yaşamımıza devam edin diyor ama benim kendi düşüncem dinlenmek evde yatmak falan
Hayır canım doktorum hiçbir şeyi yasaklamadı , bundan önceki dok. Hiçbirseyi yasaklamamıştı o yüzden bende çok rahat davrandım neğatifleri görünce aklım başıma geldi , bu yatış yöntemi çevremde tüp bebek yaptirip hamile kalanlardan aldığım bir tavsiye , doktora değil tecrübe ye kulak veriyorum artık

Kizlar transfer sonrası benim 5. Gunumdu benim hiç akıntım olmuyor sizlerde akıntı çok diye yazınca acaba tutmadı mi diye düşündüm
Canım şimdi kızların yazılarını okudumda estrofem kullananlarda akıntı oluyormuş , ben estrofem kullanmıyorum sadece crinone jel kullanıyorum , herhalde bu yüzden akıntım yok , peki sen estrofem kullanıyormusun ?

Ben de 2. gebelik için düşünüyorum tup bebegi ilkini kayseride yaptırdım tuttu 21 aylik oğlum.var Allah herkeese nasip etsin

Sürekli gözlerim doluyor artık ilaçların etkisi mi nedir çok hassas bi insan oldum. Allah imtihanımızı en kısa sürede güzel sonuca erdirsin gerçekten zor. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Bi nebze su serptin

Ben tşk ederim hormonlar insanı tepe takla ediyorlar , buarada ne güzel demişsin Allah imtihanimizi en güzel sonuca erdirsin diye ( aminnnn) en hayırlı şekilde inşaallah

Kullanıyorum canim ben

Kullanıyorum canim ben
Himm anladım canım , yinede içini ferah tut , sonuçta herkesin bünyesi farklı , inşaallah bebişlerimiz bizimledir canım , üzülüp moralimizi bozmayalım,stres yapmayalım , şuan en hassas ve önemli dönemdeyiz , bol dua çokça gülümseme = olsun inşaallah

Kızlar benim de haftaya transferim :)) yalnız bende bel fıtığı başlangıcı var belim tutuldu dünden beri iki büklümüm annem geldi yakı vurdum belime ama inşallah transfer e dek geçer ağrım bu arada estrofemi günde 3 kere içiyorum ben . Çok şükür hseryim yolunda inşallah bebeklerimden biri veya ikisi nasip olur . Çok sıkıntı çektim hepimiz gibi ve ilk tüp bebek denemem Allah hepimizin yardımcısı olsun canlar dilerim hepimiz guzelnhaberi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…