• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

MuhendisYas MuhendisYas canım şöyle bi tablo yaptım bunu olduğu gibi kopyalayıp ilk sayfaya koyma ihtimalimiz var mı acaba??

bu arada arkadaşlar biçoğunuzu yazmamış olabilirim tek tek 32 sayfaya bakamadım siz yazarsanız ekleriz tarihlerinizi de yazarsanız güzel bi tablomuz olur:KK31:

Kuzum insallah hepinizin pozitif olur 🙏

Merhaba canım, ben de erhan hoca ya gidiyorum . Haftaya büyük ihtimalle benim de tranferim yapılacak. Erhan beyi ben de çok seviyorum , ona geldiğim için memnunum .
Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum 🥰
[/QUOTE]
Ilk denemem benimde , o yüzden mi bilemiyorum bir garibim. Bazen negatif düşünceler doluyor içime, bazen olacak gibi geliyor. Bazen transfer yapılacağı dusuncesi bana çok uzak geliyor. 🙃🤭 Hakkimzda hayırlısı bakalım 😊

Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum 🥰
Ilk denemem benimde , o yüzden mi bilemiyorum bir garibim. Bazen negatif düşünceler doluyor içime, bazen olacak gibi geliyor. Bazen transfer yapılacağı dusuncesi bana çok uzak geliyor. 🙃🤭 Hakkimzda hayırlısı bakalım 😊
[/QUOTE]
Normal kuzum bu kadar bekledikten sonra aslında yaşadıklarımız insallah tüm olumsuz düşünceleri kafandan atarsın ve transferle beraber içinde umut ciceklerin acar hep olumluyu çağır unutma 🥰

Normal kuzum bu kadar bekledikten sonra aslında yaşadıklarımız insallah tüm olumsuz düşünceleri kafandan atarsın ve transferle beraber içinde umut ciceklerin acar hep olumluyu çağır unutma 🥰
[/QUOTE]
Bende o duygulrdayım ,canım benim hala anlıyamıyorum ne olduğunu . 😌 şuan o fikir banada uzak geliyor çözemedim durumu

[/QUOTE]
Amin inşallah 😇 Şu güzel Cuma gecesinin yüzü suyu hurmetine tüm evlât isteyenlere , kurbanı olduğum Allahım evlat nasip eylesin inşallah 🤲

Çok gerginim galiba bütün gün çalıştım ,bişiyler yaptım ama kafam hep test ve transfer sürecinde ,ayhh fenalık geliyo
kalbini ferah tut abdest al dua et ve teslim et kendini . Rahat olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
bizimde süreç başladı nasipse ben de bur an önce transfer günüm gelsin isterim ama çok başındayım. o yüzden ne güzel sen sona geldin. güzel haber almana az kaldı İnşaAllah. pozitif düşün . Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

kalbini ferah tut abdest al dua et ve teslim et kendini . Rahat olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
bizimde süreç başladı nasipse ben de bur an önce transfer günüm gelsin isterim ama çok başındayım. o yüzden ne güzel sen sona geldin. güzel haber almana az kaldı İnşaAllah. pozitif düşün . Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Allah razı olsun inşallah...teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için... transferden sonra iki gün benim gibi yatmayı düşünen var mı?

Back