Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben hic gitmedim kadin jinekologa. Doktorum olmadiginda bir defa baska bir kadin hoca yapmisti muayenemi ama okadar gerilmistim ki vajinal muayenede anlatamam. Kendimizi kimle rahat hissediyosak onla devam etmeliyiz zaten. O sekilde bencil konusan doktorlarada ayar oluyorum. Bana bi tane doktor demistiki kadin dogumda hala kesfesilmemis bilinmeyen cok nokta var asla cocugun olmaz gibi bir sey soylenemez. Degerleri sizden iyi olupta cocugu olmayan hastam varken degerleri cok daha kotu olan buna karsin cocugu olan hastamda var. Bu konuda inanmak lazim ilahiyata

Pozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz

Pozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz
ben döndüm dikkat ediyorum egilip kalkarken okadar kendimi disari cikma konusunda vs kisitlamadim. Hatta yurumekte iyi geliyor cok uzun olmamak kaydiyla yuruyuste yapiyorum. Spor gecmisim yok o yuzden uzun sure yurumuyorum. Zaten fazla ayakta kalinca belim agriyo hemen

669 ciktiginda kese icin 4-5 gun snrasina cagirdi 3700 civarinda keseyi gorduk. Daha erken bebek ve kalp atisi icin dedi 10 gun snrasina tekrar gittim duyduk cok sukur. Sabredebilirsen en guzeli o. Diger turlu kese var acaba bebek yokmu dusuncesiyle bogusuyosun yani keseyi gordum ohh tamam rahatim diye bi durum olmuyor. Gidince kalp atisini alirsiniz ohh mis

Merhaba Hayırlı olsun . Kalp atışını vajinal usg ile mi gördünüz. Kaç haftalikken gördünüz

Merhaba Hayırlı olsun . Kalp atışını vajinal usg ile mi gördünüz. Kaç haftalikken gördünüz
Normalde vajinal bakardi ama bu defa karindan bakti ben 6+2 diye hesapliyodum ultrason kagidinda 6+1 yaziyodu. Henuz cok kucuk kalp atisini alamayabiliriz endise etme dedi basta. Aldik cok sukur

Tedirgin oldm biraz bisey olmamistir dimi
Benimde fazla yurudugumde belim agriyor cok ayakta kalamiyorim dedigin gibi

Ben normal hayatıma dönmek istesem eşim izin vermiyor araç kullandırmıyor ama öğretmen olduğum için haftada bir yada iki okula gidiyorum. O da hareket oluyor onun dışında evde hep yatmıyorum yemek yapıyorum eğilip kalkmamak şartıyla

Ohh maşallah, ben sabredemem büyük ihtimal meraktan çatlarım o zamanda acaba kese varmı diye çünkü hala inanamıyorum. Benim perşembe 607 çıktı 10 gün sonraya randevu aldım keseyi varsa zaten kesin görürüm belki kalp atışı da naisp olur değerim çok arttıysa bilemiyorum haftaya pazartesi gidicem yeni doktor buldum hemde alışırım ona da diye düşündüm

Yeri geliyor egiliyorda insan aslinda cokta kisitlayamiyosun hareketlerini. Allahin izniyle bisey olmaz. Benim esimde oyle devamli.bisey olacak modunda. En son ac uyuma sabah 7ye alarm kur kalk yemegini ye bidaha uyu dedi. Anlatamadim ona uykuya daha aç oldugumu. Her gun farkli biseyle cikiyor karsima

Nasil rahat edeceksen oyle yap canim. 6. Hafyada gorebilirde goremeyebilirde iste oyle dedi bana. Tabi vajinalde gorme sansi daha yuksek

Hahahhahah bu çok iyiymiş bizden çok eşlerimiz pinpirikli sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…