- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.341
Ben hic gitmedim kadin jinekologa. Doktorum olmadiginda bir defa baska bir kadin hoca yapmisti muayenemi ama okadar gerilmistim ki vajinal muayenede anlatamam. Kendimizi kimle rahat hissediyosak onla devam etmeliyiz zaten. O sekilde bencil konusan doktorlarada ayar oluyorum. Bana bi tane doktor demistiki kadin dogumda hala kesfesilmemis bilinmeyen cok nokta var asla cocugun olmaz gibi bir sey soylenemez. Degerleri sizden iyi olupta cocugu olmayan hastam varken degerleri cok daha kotu olan buna karsin cocugu olan hastamda var. Bu konuda inanmak lazim ilahiyataHepimizin psikolojisini bozan bi kadın doğumcu var bilinçaltında yatan demekkiilk gittiğim kadın doğumcu bana ne demişti biliyo musunuz, senin çocuğun olmaz dedi yolladı. Hastanenin önünde kaldırıma oturup saatlerce ağladım resmen. Böyle travma yaratan doktorlarda var maalesef amaçları ne anlamıyorum.
Keşke burda sahil olsaydı da ben de gitseydimPozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz
ben döndüm dikkat ediyorum egilip kalkarken okadar kendimi disari cikma konusunda vs kisitlamadim. Hatta yurumekte iyi geliyor cok uzun olmamak kaydiyla yuruyuste yapiyorum. Spor gecmisim yok o yuzden uzun sure yurumuyorum. Zaten fazla ayakta kalinca belim agriyo hemenPozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz
669 ciktiginda kese icin 4-5 gun snrasina cagirdi 3700 civarinda keseyi gorduk. Daha erken bebek ve kalp atisi icin dedi 10 gun snrasina tekrar gittim duyduk cok sukur. Sabredebilirsen en guzeli o. Diger turlu kese var acaba bebek yokmu dusuncesiyle bogusuyosun yani keseyi gordum ohh tamam rahatim diye bi durum olmuyor. Gidince kalp atisini alirsiniz ohh misMerhaba arkadaşlar 8. Gün vermiştim 267 idi 10. Gün 607 çıktı çok şükür. Yazamadım çok yoğunum, öğretmenim sürekli uzaktan ders için pc başındayım. Doktorum iki hafta sonra kalp atışı için git dedi ama ben kese görmek istiyorum. Bidaha kan ver demedi. Perşembe günü kese görmeye gidicem bakalım hayırlısıduanızı esirgemeyin daha çok sevinemiyorum inşallah 7 yılın özlemi biter. Benim gibi kese görmeden kalp atışına git denen oldumu
Oh çok sevindim valla bak boşuna üzdün kendini çok güzel katlanmış darısı başıma10. Gün değerim 39 du 12. Gün 139 oldu salı günü tekrar kan vereceğim bana dua edin olur mu
Merhaba Hayırlı olsun669 ciktiginda kese icin 4-5 gun snrasina cagirdi 3700 civarinda keseyi gorduk. Daha erken bebek ve kalp atisi icin dedi 10 gun snrasina tekrar gittim duyduk cok sukur. Sabredebilirsen en guzeli o. Diger turlu kese var acaba bebek yokmu dusuncesiyle bogusuyosun yani keseyi gordum ohh tamam rahatim diye bi durum olmuyor. Gidince kalp atisini alirsiniz ohh mis
Normalde vajinal bakardi ama bu defa karindan bakti ben 6+2 diye hesapliyodum ultrason kagidinda 6+1 yaziyodu. Henuz cok kucuk kalp atisini alamayabiliriz endise etme dedi basta. Aldik cok sukurMerhaba Hayırlı olsun. Kalp atışını vajinal usg ile mi gördünüz. Kaç haftalikken gördünüz
AminOh
Oh çok sevindim valla bak boşuna üzdün kendini çok güzel katlanmış darısı başıma
Tedirgin oldm biraz bisey olmamistir dimiPozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz
Benimde fazla yurudugumde belim agriyor cok ayakta kalamiyorim dedigin gibiben döndüm dikkat ediyorum egilip kalkarken okadar kendimi disari cikma konusunda vs kisitlamadim. Hatta yurumekte iyi geliyor cok uzun olmamak kaydiyla yuruyuste yapiyorum. Spor gecmisim yok o yuzden uzun sure yurumuyorum. Zaten fazla ayakta kalinca belim agriyo hemen
Benim olduğum yerde de yokKeşke burda sahil olsaydı da ben de gitseydim
Ben normal hayatıma dönmek istesem eşim izin vermiyor araç kullandırmıyor ama öğretmen olduğum için haftada bir yada iki okula gidiyorum. O da hareket oluyor onun dışında evde hep yatmıyorum yemek yapıyorum eğilip kalkmamak şartıylaPozitif alan arkadaslar normal hayatiniza dondunuz mu ben bugün arabayla sahile gittim temiz hava almak istedim sizler neler yapiyosunuz
Ohh maşallah, ben sabredemem büyük ihtimal669 ciktiginda kese icin 4-5 gun snrasina cagirdi 3700 civarinda keseyi gorduk. Daha erken bebek ve kalp atisi icin dedi 10 gun snrasina tekrar gittim duyduk cok sukur. Sabredebilirsen en guzeli o. Diger turlu kese var acaba bebek yokmu dusuncesiyle bogusuyosun yani keseyi gordum ohh tamam rahatim diye bi durum olmuyor. Gidince kalp atisini alirsiniz ohh mis
Yeri geliyor egiliyorda insan aslinda cokta kisitlayamiyosun hareketlerini. Allahin izniyle bisey olmaz. Benim esimde oyle devamli.bisey olacak modunda. En son ac uyuma sabah 7ye alarm kur kalk yemegini ye bidaha uyu dedi. Anlatamadim ona uykuya daha aç oldugumu. Her gun farkli biseyle cikiyor karsimaBen normal hayatıma dönmek istesem eşim izin vermiyor araç kullandırmıyor ama öğretmen olduğum için haftada bir yada iki okula gidiyorum. O da hareket oluyor onun dışında evde hep yatmıyorum yemek yapıyorum eğilip kalkmamak şartıyla
Nasil rahat edeceksen oyle yap canim. 6. Hafyada gorebilirde goremeyebilirde iste oyle dedi bana. Tabi vajinalde gorme sansi daha yuksekOhh maşallah, ben sabredemem büyük ihtimalmeraktan çatlarım o zamanda acaba kese varmı diye çünkü hala inanamıyorum. Benim perşembe 607 çıktı 10 gün sonraya randevu aldım keseyi varsa zaten kesin görürüm belki kalp atışı da naisp olur değerim çok arttıysa bilemiyorum haftaya pazartesi gidicem yeni doktor buldum hemde alışırım ona da diye düşündüm
kullanım olarak nasıl verdiniz eşinizi ben tok karnına attırıyorum . önerilen nedirİmpryl ve Teatrio hasarin bu kadar düştüğünü görünce tüp bebek doktorumda ismini almıştı.
Evet tok daha iyikullanım olarak nasıl verdiniz eşinizi ben tok karnına attırıyorum . önerilen nedir
Hahahhahah bu çok iyiymişYeri geliyor egiliyorda insan aslinda cokta kisitlayamiyosun hareketlerini. Allahin izniyle bisey olmaz. Benim esimde oyle devamli.bisey olacak modunda. En son ac uyuma sabah 7ye alarm kur kalk yemegini ye bidaha uyu dedi. Anlatamadim ona uykuya daha aç oldugumu. Her gun farkli biseyle cikiyor karsima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?