Teşekkür ederim, inşallah darısı başına en kısa zamanda, benim 5. Denememdi. Eşimde sorun var. Su an 6 haftalık oldum ama çamur gibide kahverengi akıntım oluyor. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben esrofem, coraspin, 10gunluk dekort, follatro folic asit, crinone ℅8 sabah akşam kullanıyorum.Canım öncelikle Allah sağlıkla gebeliğinin ilerlemesini nasip etsin. İlk denemenmiydi onu merak ettim benimde 12 eylülde transferim oldu ama maalesef negatif oldu hayırlısı 2. Denememi beklicem
Bence var gibi canımKızlar merhaba yıllardır bu siteyi takip ediyorum ve bugün heyecanımı paylaşmak istedim ikinci gün embriyosu transfer oldum sekizinci gün ve öğle vakti idrar tahlili yaptım sizce umut var. MıEki Görüntüle 2542035 Eki Görüntüle 2542035 Eki Görüntüle 2542035
inşallah canımhepimizin yüzünü güldürsün rabbim
Hamilesin canım gözün aydın olsun,Kızlar merhaba yıllardır bu siteyi takip ediyorum ve bugün heyecanımı paylaşmak istedim ikinci gün embriyosu transfer oldum sekizinci gün ve öğle vakti idrar tahlili yaptım sizce umut var. MıEki Görüntüle 2542035 Eki Görüntüle 2542035 Eki Görüntüle 2542035
Tebrik ederim canım Mucizen gelmiş sağlıkla kucağına al inşallahBen de 23 Eylülde transfer oldum 2 tane dondulmus 3 günlük embriyo dün öğrendim değerim Çarşamba 160 Perşembe 312 çıktı ☺
Allahım inşallah bu çift çizgiyi görmek için çok bekledim.kan testime bir hafta var daha.14. Gün istediler.adet sancısı gibi ağrılar olunca ümitsizliğe kapıldım.Hamilesin canım gözün aydın olsun,
Ben de seni tebrik ediyorum canım benimTebrik ederim canım Mucizen gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah
tebrik ederim canim darisi bekleyenlere :)Ben de 23 Eylülde transfer oldum 2 tane dondulmus 3 günlük embriyo dün öğrendim değerim Çarşamba 160 Perşembe 312 çıktı
bendede dunden beri var agri canim umutsuzluga kapilmasin. Pazartesi test günüm. Perşembe ve cuma normal test yaptim negatif cikti. Aile hekimligine gittim kan tahlili icin dedim boyle testler yaptim negatif cikti dedi daha uc gun var öyle idrarda cikmaz icim ferahladi. Ama yarin sabah erken gebelik testi yapacam. Pazartesi de kan verecem. Bakalim artik ne yazilmis alnimizaAllahım inşallah bu çift çizgiyi görmek için çok bekledim.kan testime bir hafta var daha.14. Gün istediler.adet sancısı gibi ağrılar olunca ümitsizliğe kapıldım.
İnşaallah canım sen transfer ne zaman oldun Rabbim senin de yüzünü güldürsuntebrik ederim canim darisi bekleyenlere :)
26 eylul 3.gun embriyosuİnşaallah canım sen transfer ne zaman oldun Rabbim senin de yüzünü güldürsun
Sonuçlar çok güzel tebrik ederim, ultrason sonuçlarınızı yazmayı unutmayınBen de 23 Eylülde transfer oldum 2 tane dondulmus 3 günlük embriyo dün öğrendim değerim Çarşamba 160 Perşembe 312 çıktı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?