Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten elden ele de galiba fark ediyor
Benimde bazen çok acır bazen hiç acımaz mesela 12 gün önce hsg çektirirken hiç canım yanmadı
Ayni kisi hep kendi de dedi cok kolay bakiyorum su anda kayiyor dedi hsg rahim flmi dimi canim allahim benmki fenaydi cok sukur canin yanmamis

Ayni kisi hep kendi de dedi cok kolay bakiyorum su anda kayiyor dedi hsg rahim flmi dimi canim allahim benmki fenaydi cok sukur canin yanmamis

Evet kuzum rahim filmi ilacı verirken bile zerre kadar bişey hissetmedim çok şükür
Ay çok mu ağrıdı senin aynı cihaz mıydı acaba c kollu cihazlar ağrı acı yapmıyomuş son teknoloji zaten

Evet kuzum rahim filmi ilacı verirken bile zerre kadar bişey hissetmedim çok şükür
Ay çok mu ağrıdı senin☹ aynı cihaz mıydı acaba c kollu cihazlar ağrı acı yapmıyomuş son teknoloji zaten
Yok benimko son teknoloji degldr eminm hemde nasiill acikmista tuplerim ccihazdan bence

Kızlar bi halsizlestim tuhaf bi ağrı oldu falan ve kırmızılar gelmeye başladı çok erken oldu yaa tutmadı neyse zaten bekliyodum inşallah ikinci aşılamada tutar ama doktora sıra da alamıyorum hayırlısı

Hayirlisi olsun . Kacinci gununde geldi

Yok benimko son teknoloji degldr eminm hemde nasiill acikmista tuplerim ccihazdan bence

Ayy yazık ya inşallah son olur canım
Kesinlikle cihazdan o zaman eski cihazdı devlet hastanelerindede eski tip kullanıyolarmış ben son sistem olan c kollu cihazla çektirdim zerre kadar bişey hissetmedim verdiğimiz paranın karşılığı da olsun yani zaten dimi
Ne zaman çektirdin sen peki?

Bugün aşılamayla beraber 13.gün yinede kan vercem ama
Kizlar cok arrtmasi dis gebelk belirtisi mi

Evet iyi yaparsin . Degerlerini gorursun yine de ustune gorme olayi olabikir
Yok bee sanmam bana iyi şeyler olmaz tatlım malesef olursa sevinirim ama malesef sanmıyorum zaten hiç belirtim olmadı yani biseler vardı ama onlar hep olan şeyler hayırlısı yine de

Yok az artması dış gebelik çok artması çoğul gebelik ikiz olabilir Ama normalde olabilir yeni tutunduysa birden bhcg saliniyo çünkü
97 cikti canim 2 den sonra arayacak beni soguk terler bosalmaya basladi

Yok bee sanmam bana iyi şeyler olmaz tatlım malesef olursa sevinirim ama malesef sanmıyorum zaten hiç belirtim olmadı yani biseler vardı ama onlar hep olan şeyler hayırlısı yine de
7 yildr bu ani bekliyorum canm bol bol dua et allahtan umit kesilmez ve en umutsuz oldugum anda . Bu kdr deger bile gormek benim icin mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…