- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Alttan mi baktiKizlar 1 saat snra sonuc cikacak birsey soyleemdinrahim durumu hakkinda sadece smdiye ld grdgm en agrisiz ultrasondu resmen kaydi normalfe agridan 1 saat kivranirdim 1 saat snra cikacak sonuc
hadi bakalım hayırlısıKizlar 1 saat snra sonuc cikacak birsey soyleemdinrahim durumu hakkinda sadece smdiye ld grdgm en agrisiz ultrasondu resmen kaydi normalfe agridan 1 saat kivranirdim 1 saat snra cikacak sonuc
Evet canim ve hc hisstmedimAlttan mi bakti
Evet canim ve hc hisstmedimnormalde tedavide cok giriyoruz ya agrirdi cok
Ayni kisi hep kendi de dedi cok kolay bakiyorum su anda kayiyor dedi hsg rahim flmi dimi canimGerçekten elden ele de galiba fark ediyor
Benimde bazen çok acır bazen hiç acımaz mesela 12 gün önce hsg çektirirken hiç canım yanmadı
Ayni kisi hep kendi de dedi cok kolay bakiyorum su anda kayiyor dedi hsg rahim flmi dimi canimallahim benmki fenaydi cok sukur canin yanmamis
Sevindim acimadiginaEvet canim ve hc hisstmedimnormalde tedavide cok giriyoruz ya agrirdi cok
Yok benimko son teknoloji degldr eminm hemde nasiillEvet kuzum rahim filmi ilacı verirken bile zerre kadar bişey hissetmedim çok şükür
Ay çok mu ağrıdı senin☹ aynı cihaz mıydı acaba c kollu cihazlar ağrı acı yapmıyomuş son teknoloji zaten
Hayirlisi olsun . Kacinci gununde geldiKızlar bi halsizlestim tuhaf bi ağrı oldu falan ve kırmızılar gelmeye başladı çok erken oldu yaa tutmadıneyse zaten bekliyodum inşallah ikinci aşılamada tutar ama doktora sıra da alamıyorum hayırlısı
Yok benimko son teknoloji degldr eminm hemde nasiillacikmista tuplerim ccihazdan bence
Bugün aşılamayla beraber 13.gün yinede kan vercem amaHayirlisi olsun . Kacinci gununde geldi
Ayy yazık ya☹ inşallah son olur canım
Kesinlikle cihazdan o zaman eski cihazdı devlet hastanelerindede eski tip kullanıyolarmış ben son sistem olan c kollu cihazla çektirdim zerre kadar bişey hissetmedim verdiğimiz paranın karşılığı da olsun yani zaten dimi
Ne zaman çektirdin sen peki?
Kizlar cok arrtmasi dis gebelk belirtisi miBugün aşılamayla beraber 13.gün yinede kan vercem ama
Evet iyi yaparsin . Degerlerini gorursun yine de ustune gorme olayi olabikirBugün aşılamayla beraber 13.gün yinede kan vercem ama
Yok az artması dış gebelik çok artması çoğul gebelik ikiz olabilir Ama normalde olabilir yeni tutunduysa birden bhcg saliniyo çünküKizlar cok arrtmasi dis gebelk belirtisi mi
Yok bee sanmam bana iyi şeyler olmaz tatlım malesefEvet iyi yaparsin . Degerlerini gorursun yine de ustune gorme olayi olabikir
97 cikti canim 2 den sonra arayacak beni soguk terler bosalmaya basladiYok az artması dış gebelik çok artması çoğul gebelik ikiz olabilir Ama normalde olabilir yeni tutunduysa birden bhcg saliniyo çünkü
7 yildr bu ani bekliyorum canm bol bol dua et allahtan umit kesilmez ve en umutsuz oldugum anda . Bu kdr deger bile gormek benim icin mucizeYok bee sanmam bana iyi şeyler olmaz tatlım malesefolursa sevinirim ama malesef sanmıyorum zaten hiç belirtim olmadı yani biseler vardı ama onlar hep olan şeyler hayırlısı yine de
Bence iyi bise97 cikti canim 2 den sonra arayacak beni soguk terler bosalmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?