- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
maşallah umarım sağlıkla gelirPztsi gidicem canim kan verdim dun 26 cikti yarin yine verecegim zaten merkezde takipteyim
Ovulasyon testini beta hcg de artma var mi diye kontrol amacli yaptm
Hadi insallah yukselir yarin kacinci gunun olucakPztsi gidicem canim kan verdim dun 26 cikti yarin yine verecegim zaten merkezde takipteyim
Ovulasyon testini beta hcg de artma var mi diye kontrol amacli yaptm
Ne yalan soyleyeyim degerler cok dusuktubHadi insallah yukselir yarin kacinci gunun olucakbak korkuyordun olmamis diye .
Amin hepimizinki insallahmaşallah umarım sağlıkla gelir
Cok guzel tutunmustur bebiş artikNe yalan soyleyeyim degerler cok dusuktubutandm isyanimdan yarin asilamanin 13. Gunu olacak
Insallah bebegin seninledir allah isteyen herkese nasip etsin yinede sevinemiyorum yarin artisa gore bakacagiz insallah rabbim isteyen herkese versinCok guzel tutunmustur bebiş artikstres yapma hersey yoluna giricek inan buna artik demekk ki hamilelik darisi bana insallah ben de yarin vericem kan 11. Gunum erken ama olsun sirf merakim gitsin diye
InsallahInsallah bebegin seninledir allah isteyen herkese nasip etsin yinede sevinemiyorum yarin artisa gore bakacagiz insallah rabbim isteyen herkese versin
Güzel bir değer ben 17 ile öğrenmiştim 14. Gün iğneninInsallah bebegin seninledir allah isteyen herkese nasip etsin yinede sevinemiyorum yarin artisa gore bakacagiz insallah rabbim isteyen herkese versin
Ayy icim rahatliyor biraz allah razi olsun ister istemez endise ediyorun yarin hemsirelerin tutumu da beni endiselendiriyor acaba reglin gecnce mi gel diyecekler demezler de ama bilemediim o eski gudubet doktor yuzunden doktor fobisi oldmGüzel bir değer ben 17 ile öğrenmiştim 14. Gün iğnenin
Aynen canim birde doktorlar bubdegerin yuzune bakmiyor yani eskiden gttgm doktorun bi kovmadigi kalmsti fobi oldu o zamanda24 tu degermInsallaholsun aama 5 ve ustu gebelik sayiliyor sonucta beni o deger bile heyecanlandirir ama senin oncekinde kimyasal olduğu icin uzuluyorsun . Anliyorum . Insallah saglikla devam edeer bu sefer ki
Yok yok içini ferah tut bende özel e gittim kalp atışı duyuldu devlet duyamadı bende onu endişesi içindeyimAyy icim rahatliyor biraz allah razi olsun ister istemez endise ediyorun yarin hemsirelerin tutumu da beni endiselendiriyor acaba reglin gecnce mi gel diyecekler demezler de ama bilemediim o eski gudubet doktor yuzunden doktor fobisi oldm
Amin canim aminn insallah sagsaglim kucagina alirsin saglikla ❤Yok yok içini ferah tut bende özel e gittim kalp atışı duyuldu devlet duyamadı bende onu endişesi içindeyimAllah hepimizin kucağına aldırsin sağ salim
Dogru diyorsun . Ama referansi 5 ten başlıyor diye gösteriliyor .Aynen canim birde doktorlar bubdegerin yuzune bakmiyor yani eskiden gttgm doktorun bi kovmadigi kalmsti fobi oldu o zamanda24 tu degerm
Yarin Allah kerim rabbim gonlumuze gore versin insallahDogru diyorsun . Ama referansi 5 ten başlıyor diye gösteriliyor .
Tubacim sen ne yaptnhiç bilmiyorum sadece dr gayet normal dedi ama sonuç belli değil ayın 28 inde evde kendim test yaptım ikinci çizgi silik belirgindi bende igne etkisi olabilir diye hiç ümitlenmedim tahlil yaptırmam gerek ama korkuyorum regli günümü beklesem mi diye tedirginim
Belki grip falan oluyosundurAgridan uyuyamiyorum
Hem usuyorum hem terliyorum
Basim zonkluyor
Ates basiyor ama donuyorum
Blmiyorum canim ama gece vuruyor gundiz birseym yoktu agrim cokBelki grip falan oluyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?