- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Ben cok belirti yaşıyorum ya bugun 11. GunumYok bee sanmam bana iyi şeyler olmaz tatlım malesefolursa sevinirim ama malesef sanmıyorum zaten hiç belirtim olmadı yani biseler vardı ama onlar hep olan şeyler hayırlısı yine de
Bence de iyi bisey ya sonucta var gozukuyor . Tabi doğrusunu doktor bilir7 yildr bu ani bekliyorum canm bol bol dua et allahtan umit kesilmez ve en umutsuz oldugum anda . Bu kdr deger bile gormek benim icin mucize
Beta 0 kesin yok doktorcugum da bir ay sonra bidaha demeyelim dedi. Bir dahaki aşılamada görüşmek uzereeeeeBen cok belirti yaşıyorum ya bugun 11. Gunumbi mucizeye ihtiyacımız var
aa bence iyi kesesi gözükmemişti ama dimi daha erken çünkü bence hamilesiiiiinnnnn :)Kizlar sonucm 97yuksek mi fazla mi artms 2 de arayacak doktor
sonuç nedir ? bizi de bilgilendir merak ettim dr ne dedi :)aa bence iyi kesesi gözükmemişti ama dimi daha erken çünkü bence hamilesiiiiinnnnn :)
2 de aradim dersteyms soramadk 4 te ara dedi 15 dkka snra yeniden ariycmsonuç nedir ? bizi de bilgilendir merak ettim dr ne dedi :)
:):) tam birr stres ama olsun2 de aradim dersteyms soramadk 4 te ara dedi 15 dkka snra yeniden ariycm
16.04 arasam mi:):) tam birr stres ama olsun
biraz bekle istersen arsızlık değilde heyecannn çokk16.04 arasam mieneem ne arsiz diycekler
Aynen ama cikmasin bir de uni hastanesi ya ders btnce gder ztn ogleden snra tup bebek bolumu kapaniyorbiraz bekle istersen arsızlık değilde heyecannn çokk
o zaman ara bencede yarına kalmasın :)Aynen ama cikmasin bir de uni hastanesi ya ders btnce gder ztn ogleden snra tup bebek bolumu kapaniyor
Carsamba yeniden kan verckmsm bu kde soyledigio zaman ara bencede yarına kalmasın :)
yükselişi kontrol edecek :)Carsamba yeniden kan verckmsm bu kde soyledigi
Benimde asilamamin 11. Gunu bugun kan verdim . Sonucum 2.27 ciktiBeta 0 kesin yok doktorcugum da bir ay sonra bidaha demeyelim dedi. Bir dahaki aşılamada görüşmek uzereeeee
Yukselebilir birndeger canim regl gununu beklemelisin insallah guzel haberini alirizBenimde asilamamin 11. Gunu bugun kan verdim . Sonucum 2.27 cikti
Yükselir degil miYukselebilir birndeger canim regl gununu beklemelisin insallah guzel haberini aliriz
Aynen 2 ustu yukselebilir canim cnku beta hcg hc degsmeyen bir deger normaldeYükselir degil micunku oncekiler hep 0.22 - 0.77 goruyordum. Adetime 3 gun kala baktirmistim gecen ay 0.77 cikmisti . Bunda da adetime 1 hafta var
Insallh yaAynen 2 ustu yukselebilir canim cnku beta hcg hc degsmeyen bir deger normalde
Kız valla elimi attığım hamileyim diyo ya bak sana ne dedim geçen gün sende olcaksın kelin ilacı yok işte gördünmüKizlar sonucm 97yuksek mi fazla mi artms 2 de arayacak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?