- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Isallah kuzummm darisii sana o kdr saskin ve hala emin degilim ki hevesim kursakta kalmasn diye daha sevnc gozyasi atamadm kucagima alana kdr emin olmycam psikolojm.bozuldu yillardir. Darisi tez zamanda sana olsun hemen gelsin insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤ biliyorsun en umutsuz animda olduKız valla elimi attığım hamileyim diyo ya bak sana ne dedim geçen gün sende olcaksın kelin ilacı yok işte gördünmüama çook sevindim inşallah sağlıkla artar değerlerin hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden imzanı at da burdayım desin minik kelebekin
Yaptn mi testBugün batımmışya benim
Kaçıncı gün kan verdim canım ben 12.gun evde test yaptım negatif çıktı ama çok gazım var ve kasık ağrım var göğüslerim yeni açıma ya başladı..Isallah kuzummm darisii sana o kdr saskin ve hala emin degilim ki hevesim kursakta kalmasn diye daha sevnc gozyasi atamadm kucagima alana kdr emin olmycam psikolojm.bozuldu yillardir. Darisi tez zamanda sana olsun hemen gelsin insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤ biliyorsun en umutsuz animda oldu
Hele kan vermeyi dusunmedin miKaçıncı gün kan verdim canım ben 12.gun evde test yaptım negatif çıktı ama çok gazım var ve kasık ağrım var göğüslerim yeni açıma ya başladı..
Hele kan vermeyi dusunmedin mi
Adet geçmesini bekliyorum canım doktor 16.gun belli olur
2 gun kaldı 16.gun adet olmazsam gidecem aşılama tutmasa bile aşılama sonrası birliktelikte de tutabilir dedi..Kac gun kaldi adet gecmesine
Canım çok sevindim aşılama yaptırdığına bütün yorumlarına baktım inşallah yükselir ama yükselişe geçmiş bence gayet normal görünüyor değerlerin hep iki katı artması gerektiğini söylüyorlar burada :)Yaptn mi test
Allah razi olsun cok tesekkur ederim rabbim.nasip etsin insallah dedigm gb hala inanamiyorum cok tesekkur ederim moraliniz icin darisi isteyen herkese olsun insallah ❤❤Canım çok sevindim aşılama yaptırdığına bütün yorumlarına baktım inşallah yükselir ama yükselişe geçmiş bence gayet normal görünüyor değerlerin hep iki katı artması gerektiğini söylüyorlar burada :)
11. Gun mecburiyetten verdm canim serum takacakti tabi biraz merakta vardi . 14. Gun ogrenen var lutfen bekleyin erken hemsire bile hala regl gecmesi gerwk diyor banaKaçıncı gün kan verdim canım ben 12.gun evde test yaptım negatif çıktı ama çok gazım var ve kasık ağrım var göğüslerim yeni açıma ya başladı..
Değerin çok güzel ilk zamanlarda benim 17 ile öğrendim 34 olması gereken değer 70 di yani il zamanlar çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor asla kötü düşünme11. Gun mecburiyetten verdm canim serum takacakti tabi biraz merakta vardi . 14. Gun ogrenen var lutfen bekleyin erken hemsire bile hala regl gecmesi gerwk diyor bana
Insallah ya bende oyle dusunuyorum bakalim2 gun kaldı 16.gun adet olmazsam gidecem aşılama tutmasa bile aşılama sonrası birliktelikte de tutabilir dedi..
Bugun gdip bi zibin alacagm dayanamayip galibaDeğerin çok güzel ilk zamanlarda benim 17 ile öğrendim 34 olması gereken değer 70 di yani il zamanlar çok hızlı artıyor sonra yavaşlıyor asla kötü düşünme
Rabbim.insallah duana icabet etsin en kisa zamanda2 gun kaldı 16.gun adet olmazsam gidecem aşılama tutmasa bile aşılama sonrası birliktelikte de tutabilir dedi..
Ben çorap aldım daha bir de takım sadece.Bugun gdip bi zibin alacagm dayanamayip galiba
Âmin canım seninde allah evladına kucağına almayı nasip etsinRabbim.insallah duana icabet etsin en kisa zamanda
Amin kuzumÂmin canım seninde allah evladına kucağına almayı nasip etsin
Annemle kaynanm da fulll örmüşlerBen çorap aldım daha bir de takım sadece.
Ben de kesinlesince soylucem artk sonra herkes husran kaynanam faceden ve instagramdan ufak capli evrensel bi bildiri yayinliyor da tum whatsapp gruplarina falanAnnemle kaynanm da fulll örmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?