- Konu Sahibi Uraniaaflora
Kötü düşünme sakin inşallah tutcak hayırlısıylaBlmiyorum canim ama gece vuruyor gundiz birseym yoktu agrim cok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü düşünme sakin inşallah tutcak hayırlısıylaBlmiyorum canim ama gece vuruyor gundiz birseym yoktu agrim cok![]()
Vajinal ultrasondan goremez ki bir sey henuz cok kucuk. Siz bhcg verin. Tebrik ederim :)Tam tahmin ettifim gb regl gecsin diyor a yinede vajinalnultrason bakacak bekliyorum
Hemsire oyle dedi doktor buyuk ihtimal ister zaten once ultrasona aliyo herkesi rahim kalinlgina falan mi bakcak acabaVajinal ultrasondan goremez ki bir sey henuz cok kucuk. Siz bhcg verin. Tebrik ederim :)
Amin kuzum insallahKötü düşünme sakin inşallah tutcak hayırlısıyla
Olabilir kan sonucunu paylasirsiniz bizimle. Ins 55lerdedir. Saglikli, guzel bir hamilelik gecirmenizi dilerimHemsire oyle dedi doktor buyuk ihtimal ister zaten once ultrasona aliyo herkesi rahim kalinlgina falan mi bakcak acaba
Insallah canim allah razi olsun hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekur ederimOlabilir kan sonucunu paylasirsiniz bizimle. Ins 55lerdedir. Saglikli, guzel bir hamilelik gecirmenizi dilerim
ben ikinci evde testi yaptım daha belirgin çıktı dr a yarın yada ctesi gideceğim heyecanlı bir bekleyişteyim :) sende öylesin okudum şimdi hayırlı haberlerin olsun inşallahTubacim sen ne yaptn
vajinal ultrasonu senin isteğinle yapıyorlar dimi ?Tam tahmin ettifim gb regl gecsin diyor a yinede vajinalnultrason bakacak bekliyorum
Amiiin hepimizin insallah canim ❤❤❤ben ikinci evde testi yaptım daha belirgin çıktı dr a yarın yada ctesi gideceğim heyecanlı bir bekleyişteyim :) sende öylesin okudum şimdi hayırlı haberlerin olsun inşallah
Burda hep vajinal bakiliyor canim geneldevajinal ultrasonu senin isteğinle yapıyorlar dimi ?
Benim bugün 12.gun silik ciz gi bile çıkmadı malesef inşallah iyi haberler alirsinizBurda hep vajinal bakiliyor canim genelde
14e kdr bekle canimBenim bugün 12.gun silik ciz gi bile çıkmadı malesef inşallah iyi haberler alirsiniz
Göğüs acıması bugün başladı çok sık wc gidiyorum ve çok kötü dün gece gaz ve karın ağrısı çektim acaba erken mi yaptim14e kdr bekle canim
evet biraz beklemelisin inş. hepimiz güzel haberler alalımBenim bugün 12.gun silik ciz gi bile çıkmadı malesef inşallah iyi haberler alirsiniz
Inşallah canimevet biraz beklemelisin inş. hepimiz güzel haberler alalım
bana dr izin verirsen diye söyledi telefonda o yüzden sordum sakıncası var mı bilmiyorumBurda hep vajinal bakiliyor canim genelde
Canim benim hersey gonlunce olsun insallaho kdr zor bir surec ki sabretmesi , ilaclar insanin dengesi alt ust oluyor insallah sen de bu cabanin karsiligini gonlune gore alirsin ❤❤ @Aselece allah anali babali buyutsun canim vatana millete hayirli evlat olsun insallah
❤
Insaah bugun kan vericem esimi bekliyorumL Loriklorik Z Zecmel test yaptirirsanz lutfen haber verin kizlar rabbim insallah gonlunuze gore versin
evet biraz beklemelisin inş. hepimiz güzel haberler alalım
Inşallah canim
bana dr izin verirsen diye söyledi telefonda o yüzden sordum sakıncası var mı bilmiyorum
Amin inşÂllah beraber alıp seviniriz canımm
Anlıyorum seni zaten insanı en çok yoran o bekleme süreci☹ Rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inanıyorum![]()
Kizlar 1 saat snra sonuc cikacak birsey soyleemdinrahim durumu hakkinda sadece smdiye ld grdgm en agrisiz ultrasondu resmen kaydi normalfe agridan 1 saat kivranirdim 1 saat snra cikacak sonucInsaah bugun kan vericem esimi bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle gelKizlar 1 saat snra sonuc cikacak birsey soyleemdinrahim durumu hakkinda sadece smdiye ld grdgm en agrisiz ultrasondu resmen kaydi normalfe agridan 1 saat kivranirdim 1 saat snra cikacak sonuc