• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ikinci evde testi yaptım daha belirgin çıktı dr a yarın yada ctesi gideceğim heyecanlı bir bekleyişteyim :) sende öylesin okudum şimdi hayırlı haberlerin olsun inşallah
Amiiin hepimizin insallah canim ❤❤❤🤲

Canim benim hersey gonlunce olsun insallah 🤲o kdr zor bir surec ki sabretmesi , ilaclar insanin dengesi alt ust oluyor insallah sen de bu cabanin karsiligini gonlune gore alirsin ❤❤ @Aselece allah anali babali buyutsun canim vatana millete hayirli evlat olsun insallah 🤲

Amin inşÂllah beraber alıp seviniriz canımm💟
Anlıyorum seni zaten insanı en çok yoran o bekleme süreci☹ Rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inanıyorum🤲😘

evet biraz beklemelisin inş. hepimiz güzel haberler alalım
bana dr izin verirsen diye söyledi telefonda o yüzden sordum sakıncası var mı bilmiyorum
Amin inşÂllah beraber alıp seviniriz canımm💟
Anlıyorum seni zaten insanı en çok yoran o bekleme süreci☹ Rabbim çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inanıyorum🤲😘
Insaah bugun kan vericem esimi bekliyorum
Kizlar 1 saat snra sonuc cikacak birsey soyleemdinrahim durumu hakkinda sadece smdiye ld grdgm en agrisiz ultrasondu resmen kaydi normalfe agridan 1 saat kivranirdim 1 saat snra cikacak sonuc

Back