- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Benim ilk deneyimim. Bir haftadır iğneleri yapıyordum. Yarın gece çatlatma iğnesi, pazartesi de aşılama olacak. Forumda gördüğüm kadarıyla genel de tutmuyorKimse yok mu eylul de asilama yapilacaak
2. Gun ignenin goguslerim cok kaşiniyooorr
Genel de dr de diyor zaten basari orani yuzde 20 ama tutan da var gonlumuzde ki olsun insallahBenim ilk deneyimim. Bir haftadır iğneleri yapıyordum. Yarın gece çatlatma iğnesi, pazartesi de aşılama olacak. Forumda gördüğüm kadarıyla genel de tutmuyor
Ben de ilk kez yaptırıyorum. Ne desem doğru olmaz galiba. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Devlet destekli olduğu için ilaçlar ve aşılama 600 civarı tutacak.Aşılama nasıl oluyo kızlar süreci anlatirmisiniz biraz bide devlette mi yaptiriyosuniz yoksa özelde mi
Anladm cnm peki devlette yapmak için kağıt falan istiyolarmi herhangi bi evrakBen de ilk kez yaptırıyorum. Ne desem doğru olmaz galiba. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Devlet destekli olduğu için ilaçlar ve aşılama 600 civarı tutacak.
Yok canım. Yaşa göre, korunmasız geçen evlilik süresine göre, eşin sperm değerlerine göre tedavi süreci şekilleniyor. Sgk girişi 900 gün olanlar devlet desteğinden yararlanabiliyor.Anladm cnm peki devlette yapmak için kağıt falan istiyolarmi herhangi bi evrak
Doktora gttm canim problemleriimi anlattm oda tup bebege yonlendirdi ama daha tupe durum olmadigi icin asilamayla basladik. Devlette asilama ucretsiz normalde. Bizin sgk karsilamadigi icin toplamda 1000 tele falan ilaclarla.Aşılama nasıl oluyo kızlar süreci anlatirmisiniz biraz bide devlette mi yaptiriyosuniz yoksa özelde mi
Tabi 3 yil evli olma sarti var sgkdan yararlanman icinAnladm cnm peki devlette yapmak için kağıt falan istiyolarmi herhangi bi evrak
Bebekim birşey sorucam klomen etkişiyle iğne etsi fark atiyormuTabi 3 yil evli olma sarti var sgkdan yararlanman icin
Heyete girip senin test sonuclarina gore durumunu belirlerler
Merhaba canım peki hız olmayan spermlere yıkama yapıldıktan sonra hızı artıyor mu? %100 olarak?Genel de dr de diyor zaten basari orani yuzde 20 ama tutan da var gonlumuzde ki olsun insallah
Devlet desteği olmasına rağmen yine de pahalıymış inşallah tutar canım masraflarınız emekleriniz boşa gitmezBen de ilk kez yaptırıyorum. Ne desem doğru olmaz galiba. Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Devlet destekli olduğu için ilaçlar ve aşılama 600 civarı tutacak.
Hayir tabki o an ne varsa o bzde hizli hareketli ckmadi mesela yavas hareketli cikti bubsefer ne cikacak blmiyorim en kalitelileri ayriliyorMerhaba canım peki hız olmayan spermlere yıkama yapıldıktan sonra hızı artıyor mu? %100 olarak?
Bazisi klomen kullaniyor bazisi gonalf.Bebekim birşey sorucam klomen etkişiyle iğne etsi fark atiyormubenimde tutmazsa iğne verir muhtemelen
Anladım daha kuvvetliymis gonalf sanada soraym dedimBazisi klomen kullaniyor bazisi gonalf.
gonal f en kaliteli yumurtayi gelistiriyor digerlerini durduruyor. Ama klomen kulanmadm galuba klomense cok yumurta cikiyormus ben de gonal f le gecen asilamada 1 yumurta ckti
Insallah canim gonlumuzce olsun ❤❤❤Anladım daha kuvvetliymis gonalf sanada soraym dedim
Ben pkoyum yumurtam çok var zaten
Klomen kullandım 2 kutu falan 2 tane büyüdü bakalım pozitif gorurmuym☺
Bende yaptırmak istiyorum biraz korkuyorumBu arada da hacamata gidecem yarin insallah bietkisi olmaz ignelere olmaz dediler ama
Yarn olsnd a birBende yaptırmak istiyorum biraz korkuyorum
İyice araştır canım belki etki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?