Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler, bişey soracağım bilginiz yada tecrübeniz varsa aşılama yaptıranlar , aşılamanızdan kaç gün sonra adet oldunuz ? Yada normal beklenen adet zamanında mı oldunuz ? Benim adetin 12. Günü aşılamam yapıldı normalde döngüm 28 ama şimdi 26 mı olur sizce

Kimse cevap vermemiş ama ben yaşayarak öğrendim. Evet 26. güm bugün regl oldum. Bu soru başka aklına takılan olursa cevap olmuş olur.

Asilama gununden 14 gun snra olunmali regl eger yumurtlama denk geldyse cok erken yapilms asilamanz masallah 12. Gunden 1 gun snra baslayin saymaya

Kimse cevap vermemiş ama ben yaşayarak öğrendim. Evet 26. güm bugün regl oldum. Bu soru başka aklına takılan olursa cevap olmuş olur.
Uzuldum canim nasip benim de ilki tutmadi 10. Gun kanamam basladi kimyasal oldu smdi 2. Bekliyorum asilamanin 10. Gunundeyim gunler gecmiyor cok dusuk degerlerle asilama yapildi bundan da umudum yok .

Asiri karin agrisi gaz
Gogus hassasiyeti ( dikenli batma seklinde)
SIVILCE

Karin agrisina dayanamayip acile digiyorum 12 saattt cekiyorum nerdeyse uyumadm hc wcye ciksamda gecmiyor enfeksiyon kapms olabilirm . Kabiz olduk derken smdide ishal

Resmen evren bana bekle.diyor hcg nin yaninda birnkac test daha istemsti elimde olmatan sebeplerdrn veremedm onlari vermedm diye kan testim de cikmadi napaym yani gelmiyosa nasi vareym

Degerim 26 asilamanin 11. Gunu ignenin 13. Gunu ilaclarn wtkisimi blmiyorm agri oldugu icin tekrar bir suru kan istedi

Karin agrisi
Gogus hassasiyeti
Yururken sıkışma nefes alamama
Ptzi tekrar kan verecegim

Ovulasyon testim de pozitiflesmeye basladi kirpikler gercekten birbirine karisiyorms hep haddi caniiiimmm sende kirpigin nerden haberi varms derdim ilk bebegmde 16 yasndaydm hc brseden haberm yokken dogurdm oldu btti

Ovulasyon testim de pozitiflesmeye basladi kirpikler gercekten birbirine karisiyorms hep haddi caniiiimmm sende kirpigin nerden haberi varms derdim ilk bebegmde 16 yasndaydm hc brseden haberm yokken dogurdm oldu btti
Çatlatma iğnesinn etkisi 13. Güne kalmıyor kalsa da 1-2 çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…