- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Asilama gununden 14 gun snra olunmali regl eger yumurtlama denk geldyse cok erken yapilms asilamanz masallah 12. Gunden 1 gun snra baslayin saymayaKızlar iyi geceler, bişey soracağım bilginiz yada tecrübeniz varsaaşılama yaptıranlar , aşılamanızdan kaç gün sonra adet oldunuz ? Yada normal beklenen adet zamanında mı oldunuz ? Benim adetin 12. Günü aşılamam yapıldı normalde döngüm 28 ama şimdi 26 mı olur sizce
Uzuldum canim nasip benim de ilki tutmadi 10. Gun kanamam basladi kimyasal oldu smdi 2. Bekliyorum asilamanin 10. Gunundeyim gunler gecmiyor cok dusuk degerlerle asilama yapildi bundan da umudum yok .Kimse cevap vermemiş ama ben yaşayarak öğrendim. Evet 26. güm bugün regl oldum. Bu soru başka aklına takılan olursa cevap olmuş olur.
Doktor ne derse onu yapıyoruz çatlatma vur dedi vurdum 10. Gün . Aşılama olacağım gün yumurta kontrol edilmediAsilama gununden 14 gun snra olunmali regl eger yumurtlama denk geldyse cok erken yapilms asilamanz masallah 12. Gunden 1 gun snra baslayin saymaya
Insallah gonlunce olsunDoktor ne derse onu yapıyoruz çatlatma vur dedi vurdum 10. Gün . Aşılama olacağım gün yumurta kontrol edilmedi
İnşallah hayırlara vesiledir canımmmKarin agrisina dayanamayip acile digiyorum 12 saattt cekiyorum nerdeyse uyumadm hc wcye ciksamda gecmiyor enfeksiyon kapms olabilirm . Kabiz olduk derken smdide ishal
Amin canimİnşallah hayırlara vesiledir canımmm
Hangisi denk gelirse canim belirli bir doktorum yok su anda gazideyimAnkara’da mısın canımm, hangi doktora gidiyorsun tedaviye
Anladım canım Allah yardımcımız olsunHangisi denk gelirse canim belirli bir doktorum yok su anda gazideyim
Amin senin asilama tutmadi dimi devam.edecek misin tekrarAnladım canım Allah yardımcımız olsun
Çatlatma iğnesinn etkisi 13. Güne kalmıyor kalsa da 1-2 çıkıyorOvulasyon testim de pozitiflesmeye basladi kirpikler gercekten birbirine karisiyorms hep haddi caniiiimmm sende kirpigin nerden haberi varms derdim ilk bebegmde 16 yasndaydm hc brseden haberm yokken dogurdm oldu btti
Pztsi gidicem canim kan verdim dun 26 cikti yarin yine verecegim zaten merkezde takipteyimÇatlatma iğnesinn etkisi 13. Güne kalmıyor kalsa da 1-2 çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?