Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
GUNCELLEME

Gebelik testi cift cizgi ovulasyon testi silik demek ki ovulasyona da guvenmeyin bhcg olcmek icin yasayarak gordum ovulasyonda cikmasi icin herhalde cok yuksek olmasi lazm bhcg nin. Ignemin 9 gunu asilamanin 7. Gunu

Sabah yogun bir sanci basladi yine yanma şeklinde hala devam ediyor sag taraf daha yogun catlatma ignemin 10 gunu igne oldugum gunu de sayiyorum . Asilamanin 8. Gunu
ovulasyonla degil gebelik testiyle takip ediyorum cift cizgi hala ignenin etkisi gecmemis muhtemelen 2 gun daha devam eder ama ovulasyon testi koyu cikmiyor goguslerim kasiniyor. Agri dayanlmaz dusuk yapanlar bilir ayni oyle

GUNCELLEME

Gebelik testi cift cizgi ovulasyon testi silik demek ki ovulasyona da guvenmeyin bhcg olcmek icin yasayarak gordum ovulasyonda cikmasi icin herhalde cok yuksek olmasi lazm bhcg nin. Ignemin 9 gunu asilamanin 7. Gunu
Bende gebelik testi cok silikken ovulasyon testi pozitif vermisti ve enterasan kan sonucum o gun 7 idi

Benimki de tam tersi ovulasyon negatif hcg testi pozitif usemessem foto atatm smdi
herkeste degisiyor demekki ama bende 7 degerinde bile ovu testi pozitifti. Cunku alt grubu oldugu icin lh değerinden daha yuksek görüyor. 15 ay boyunca 1 asilama yaptirdm ve 2 kere klomen kullandm. Kullanmadgim ay oldu. Allah olmayan herkese nasip etsin.

Amin canim.insallah bak ustteki ov testi diger 2sigebelik biri dun biri bugun ztn cizgi siliklesmis

Amin canim.insallah bak ustteki ov testi diger 2sigebelik biri dun biri bugun ztn cizgi siliklesmisEki Görüntüle 2541266
Daha erken 8.gun bence biraz daha bekleyin tabi dayanmak cok zor bilirim. Catlatma ignesi yapildiysa etkisi devam eder siliklesmis olmasi negatif olacagini gostermez. Ins guzel haberlerinizi duyacagim. Ben 15 ay ugrastm. En gittigmz doktor morfoloji yuzde 7 en az 14 olsun isteriz dedi vitamin verdi onla ilgili. Ilk ay almadi 2.ay yalvar yakar aldirdm ve oldu. Allah im ins sizden guzel haber duyacagim

Guzel dileklerinz icin coook teskkur ederim ❤❤❤ insallah

Asilamanin 9. Gunu
Catlatma ignesinin 11. Gunu
Nefes almakta zorlaniyorum
En son aksam 5 te yemek yemstm yinede nefes alamadm bi kac saat
Su anda kahvaltidan sonra sıkıştım yine
Mide bulantim biraz var (regl oncesi genelde yasarim bunu)
Ilk asilamamdan cok farkli etkiler hissediyorum
Hafif gogus hassasiyeti (regl oncesi genelde yasarim)
Sabretmek zor
Kuruluk var
Sabah akinti vardi yumurta aki gibi
Catlama ignesine gore bat 10 ekim

Merhaba canım ovulasyon bölümünde senle yazışıyoduk konunu tesadüf gördüm Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla tutar inşâllah bende epeydir o konuyada bakmadım sadece geçen gün aselece doğum yapmış onu okudum. Bu ay elimde çok az test var o yüzden hergün yapamıyorum geçen hafta hsg çektirdim bende çok pahalı ama içimde kalmasın diye kürtaj geçeli 5 ay oldu o yüzden sıkıntı varmı diye merak ediyodum

Hayirllara ciksin bu belirtiler insallah benim de asilamamin 7. Gunu bugun . Dun aksam leke gördüm devami gelir diye korktum ama sukur ki gelmedi .

Canim benim hersey gonlunce olsun insallah o kdr zor bir surec ki sabretmesi , ilaclar insanin dengesi alt ust oluyor insallah sen de bu cabanin karsiligini gonlune gore alirsin ❤❤ Aselece allah anali babali buyutsun canim vatana millete hayirli evlat olsun insallah

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun darisi size olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…