Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur ki duzelmis Hepsini kullaniyor canim vitamin de aliyoruz ekstra 3 tane bu asilama da belli olur muhtesem 3lu iciyor vitamin keciboynuzu pekmezi kabak cekirdegi havuc suyu da ictiii beklemedeyz
Insallah guzel sonuc alirsiniz burdaa Haaamiiiilleeyyiiiimmmm cigliklari atarsiniz

8. Igne bugun
14 mm
Pazar igneler son
Pazartesi catlatma ignesi 22.00 da
Carsamba asilama
Her gun havuc domates elma nane birlikte sıktim ictim
Ananasi tek olarak sikacagim bugun basliyorum
Naneyi diger karisimdan cikardim bugun itibariyle
Esim de vitaminlere ve keciboynuzuna devam

Doktorun dedigi gecen ay yaptigi 4 asilama tutmus insallah bu da tutar

Bu aksam 22.00 da cor.. catlatma ignesi vurucagim midem iyce bozulduu ooff

Cok uzgunum gecen asilamadaki degerlerin yarisi Kdar enjekte edildi
O kdr ilac kullanmasina ragmen esim daha cok dusmus

29 mly ve yuzde 17 yavas harektli hc umudum yok cok uzgunum

merhaba,
bende ayın 16 sında ilk aşılamamı yaptırdım 3,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz ama olmadı dr herşey normal diyor ama maalesef normal yolla olmadı şuan beklemedeyim ama regli olacak gibi kasıklarım ağrıyor ptesinden bu yana stresli bir dönem maalesef

Insallah gonlunce olsun canimEvet ilaclar da insani etkiliyor o kdr gerginim ki kac enjekte edildi biliyor musunuz

Gecen asilamadaki gibi progestanin etkilerini yasamiyorim bu sefer gogus hassasiyeti yok sanci yok .
3.gun hala wcye cikamadm patlamak uzeryim ne kayisilar n3 zeytinyaglari hc birsey fayda etmiyor bunun disinda hersy normal seyrinde .

Insallah gonlunce olsun canimEvet ilaclar da insani etkiliyor o kdr gerginim ki kac enjekte edildi biliyor musunuz
hiç bilmiyorum sadece dr gayet normal dedi ama sonuç belli değil ayın 28 inde evde kendim test yaptım ikinci çizgi silik belirgindi bende igne etkisi olabilir diye hiç ümitlenmedim tahlil yaptırmam gerek ama korkuyorum regli günümü beklesem mi diye tedirginim

Bence regl gununu bekle benim 12. Gunu bile silikti kanama gunu dahi 7ydi canim beta hcg gecmesini bekle daha saglikli olur. Ben de 2 doz vuruldm gecmesini bekeyecegm

Bence regl gununu bekle benim 12. Gunu bile silikti kanama gunu dahi 7ydi canim beta hcg gecmesini bekle daha saglikli olur. Ben de 2 doz vuruldm gecmesini bekeyecegm
şimdi öyle düşünüyorum, bir yanımda zaten çıkmayacaksa hiç ümit bile etme yaptır kurtul diyor düşük çıkarsa zaten yoktur çok zor işler allahım kolaylıklar versin hepimize

Ignemin 6. Gunu galiba etkisi gecti herhalde sirayla 4.5.6. Gunler ovulasyon testi yuzde 99 tutmadi daha da yukselmez herhalde tutsaydi artk yukselirdi dusmezdi beta hcg yuksek ise ov. Testi ustteki 2 si gb gorunur su anda negatif beta hcg

Güncelleme ****

-
Asilamanin 6.gunu
-çatlatma ignesinin 8. Gunu yanlis yazmisim 8.gunde etkisini yitirmis
zaten umudum yoktu

bunu hiç bilmiyorum ben yapmadım nasıl oluyor ?

bunu hiç bilmiyorum ben yapmadım nasıl oluyor ?
Ovulasyon testi yumurtlama testi beta hcg hormonu yuksek oldugunda ayni ustteki 2 si gb cikiyor genelde canim benim de elimde cok oldugu icin boyle takip etmek istedim ignenin etkisini. Son tesste ignenin etkisi gecmis gorunuyor

Ovulasyon testi yumurtlama testi beta hcg hormonu yuksek oldugunda ayni ustteki 2 si gb cikiyor genelde canim benim de elimde cok oldugu icin boyle takip etmek istedim ignenin etkisini. Son tesste ignenin etkisi gecmis gorunuyor
çatlama iğnesinin etkisi bu şekilde mi ölçülüyor? yada aşılmanın durumunu mu bu şekilde kontrol ediyorsun ?

çatlama iğnesinin etkisi bu şekilde mi ölçülüyor? yada aşılmanın durumunu mu bu şekilde kontrol ediyorsun ?
Gecen seferde normal gebelik testiyle takip etmistim. Kimyasal olmustu o ama deger dusmeden 1 gunde yukselip dusmustu
1gun silik cikip 2.cizgi ertesi gun koyulasmisti teste gore gttm kan verdim 7 cikms sonuc sonra 2 ye dusmustu kanamayla brlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…