Gebeliğe Hazırlık Eylul 2019 aşilama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah iyiyle gonlumce sonuclansin neler yapmadim ki en son dayanamadim bitkisel.bi hap varya b ile baslayan ondan ictm icim sissti nelrr yapmadm ki kayisilar elma sulari havuc sulari yok kaldi icimde
ozaman Yarım çaybardağı zeytinyağının içine biraz damla limon sıkıp için.. kabızlığa çok iyi. sızma zeytinyağı olsun Yoksada marketten alın içine limon sık çünkü tadını biraz alır yağın.
Geçen akşamda ben içtim başedemedim sabaha iyileştim

Ultrason mu zorladi
Bi gunde iki kere alttan muyane oldum . Ilk gittigim doktor cok taninmis biriydi heralde dedik isinin ehli bize dedi ki sizin asilama sansiniz yoook dedi dorek imkansiz dedi . Biz esimle orda yikildik . Kaynar sular bosalti ustumuze resmen ruhumuz cekildi . Amh 0.91 di ultrasonda da bakti cok kötü gordum dedi . Siz en iyisi direk tup bebel yaptirin dedi bize biz yol boyunca bizim cocugumuz olmiycak mi simdi diye aglaya aglaya geldik m sagolsun bu forumda tanidigim bi arkadsim vasitasi ile aymi gun baska doktora gittik . Ve o da bakti biz yine olumsuz sonuc beklerken bizi sasirt. Hersey yolinda desi siizn asilama sansiniz var dddi hatta yumurtalarimi bile saydi sagda du kadar solda su kadar var diye ❤cok sukur o gun tedaviye basladik bugun 3. Gunum

Rabbim buyuk bir dua nelere vesile olur insallah gonlunuzce olsn tabiki keisnlkle 1 doktorla kalmamak.lazm sorundan emin olana kadar insallah tutar canim kalbini ferah tut

Bunu deneyeyim bir de kuru erik le ceviz iccecem en son care bgn de olmassa mecbur ilac yine gecen sefer de 10 kg almstm nerdeyse

Rabbim buyuk bir dua nelere vesile olur insallah gonlunuzce olsn tabiki keisnlkle 1 doktorla kalmamak.lazm sorundan emin olana kadar insallah tutar canim kalbini ferah tut
Insallah tutat hepimizin doktorda sıra beklerken aniden dilime rabbi yessir velatuassir rabbi temmim bil hayr . Duasi düştü. Okudum icrriye girene kadar

Insallah tutat hepimizin doktorda sıra beklerken aniden dilime rabbi yessir velatuassir rabbi temmim bil hayr . Duasi düştü. Okudum icrriye girene kadar
Hadi insallah gelismeleri yazasan bilgilenms oluriz bakalm seninki ne kdr gelisecek benm gecen sefer 1 yumurta gelisti ve cok kucuktu

Hadi insallah gelismeleri yazasan bilgilenms oluriz bakalm seninki ne kdr gelisecek benm gecen sefer 1 yumurta gelisti ve cok kucuktu
Insallah cumartesi catlatma ignemi olmadan once bakar diye dusunuyorum . Su an sadece sag taragimda rahatsiz etmeyecek sekilde batma gibi bi agri var

Ha soyler ozaman n kdr oldugunu Bnde yarin gidicem insallah bakalm ne diyecek.
Bizim de sinavimz bu rabbim acilarini gostermesin
Amiiinn rabbim daha buyuk aci vermesin insallah bak simdi senin yerine heyecanladim yarin bakalom kac tane yumurtan var

Bi doktor var dedi biri yok dedi hareket ve sayi az
Keciboynuzu kürü kullansin esin ya da keci boynuzu özü benim esimde de varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur ameliyattan sonra keciboynuzu ozu kullandik tabo esim duzenli yemedi yarisina kadar yedi .normalde Ameliyattan 6 ay sonra bakin demislerdi bize biz 3. Ayda baktirdik . Spermlerin durumu cok iyiydi doktoru bile sasirdi 3 ayda bu kadar yukselmesine . Simsi cok sukur iyi

Cok sukur ki duzelmis Hepsini kullaniyor canim vitamin de aliyoruz ekstra 3 tane bu asilama da belli olur muhtesem 3lu iciyor vitamin keciboynuzu pekmezi kabak cekirdegi havuc suyu da ictiii beklemedeyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…