- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
Bu sefer ozelde insallah tutar bkalimhayırlı olsun canım :) nerde başladın tedaviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer ozelde insallah tutar bkalimhayırlı olsun canım :) nerde başladın tedaviye
Ultrason mu zorladiBana da buz kalibi ile verdi bu, kalibi buzlukta zaten . Igne konusnda terettutte kalmostim . O gun basima gelenlerden sonra kitlenmistim soramadım![]()
ozaman Yarım çaybardağı zeytinyağının içine biraz damla limon sıkıp için.. kabızlığa çok iyi. sızma zeytinyağı olsun Yoksada marketten alın içine limon sık çünkü tadını biraz alır yağın.Insallah iyiyle gonlumce sonuclansinneler yapmadim ki en son dayanamadim bitkisel.bi hap varya b ile baslayan ondan ictm icim sissti nelrr yapmadm ki kayisilar elma sulari havuc sulari yok kaldi icimde
![]()
Bi gunde iki kere alttan muyane oldum . Ilk gittigim doktor cok taninmis biriydi heralde dedik isinin ehliUltrason mu zorladi![]()
Nereye gidiyorsun acabaBu sefer ozelde insallah tutar bkalim
Gaziye gidiyorum burdan ne cikacak bakalmNereye gidiyorsun acaba
Rabbim buyukBi gunde iki kere alttan muyane oldum . Ilk gittigim doktor cok taninmis biriydi heralde dedik isinin ehlibize dedi ki sizin asilama sansiniz yoook dedi dorek imkansiz dedi . Biz esimle orda yikildik . Kaynar sular bosalti ustumuze resmen ruhumuz cekildi . Amh 0.91 di ultrasonda da bakti cok kötü gordum dedi . Siz en iyisi direk tup bebel yaptirin dedi bize
biz yol boyunca bizim cocugumuz olmiycak mi simdi diye aglaya aglaya geldik m sagolsun bu forumda tanidigim bi arkadsim vasitasi ile aymi gun baska doktora gittik . Ve o da bakti biz yine olumsuz sonuc beklerken bizi sasirt. Hersey yolinda desi siizn asilama sansiniz var dddi hatta yumurtalarimi bile saydi sagda du kadar solda su kadar var diye ❤cok sukur o gun tedaviye basladik bugun 3. Gunum
Bunu deneyeyim bir de kuru erik le ceviz iccecem en son care bgn de olmassa mecbur ilac yineozaman Yarım çaybardağı zeytinyağının içine biraz damla limon sıkıp için.. kabızlığa çok iyi. sızma zeytinyağı olsun Yoksada marketten alın içine limon sık çünkü tadını biraz alır yağın.
Geçen akşamda ben içtim başedemedim sabaha iyileştim
Insallah tutat hepimizinRabbim buyukbir dua nelere vesile olur insallah gonlunuzce olsn tabiki keisnlkle 1 doktorla kalmamak.lazm sorundan emin olana kadar
insallah tutar canim kalbini ferah tut
Hadi insallah gelismeleri yazasan bilgilenms oluriz bakalm seninki ne kdr gelisecek benm gecen sefer 1 yumurta gelisti ve cok kucuktuInsallah tutat hepimizindoktorda sıra beklerken aniden dilime rabbi yessir velatuassir rabbi temmim bil hayr . Duasi düştü. Okudum icrriye girene kadar
![]()
Insallah cumartesi catlatma ignemi olmadan once bakar diye dusunuyorum . Su an sadece sag taragimda rahatsiz etmeyecek sekilde batma gibi bi agri varHadi insallah gelismeleri yazasan bilgilenms oluriz bakalm seninki ne kdr gelisecek benm gecen sefer 1 yumurta gelisti ve cok kucuktu
Takip yapmiyor mu normaldeInsallah cumartesi catlatma ignemi olmadan once bakar diye dusunuyorum . Su an sadece sag taragimda rahatsiz etmeyecek sekilde batma gibi bi agri var
Sali carsamba persembe cuma ignelerini yap cumaetrsi yapmadan gel dediTakip yapmiyor mu normalde![]()
Ha soyler ozaman n kdr oldugunu Bnde yarin gidicem insallah bakalm ne diyecek.Sali carsamba persembe cuma ignelerini yap cumaetrsi yapmadan gel dedi
Amiiinn rabbim daha buyuk aci vermesin insallahHa soyler ozaman n kdr oldugunu Bnde yarin gidicem insallah bakalm ne diyecek.
Bizim de sinavimz bu rabbim acilarini gostermesin![]()
Asil pztsi asilama derse esimin degeri kac cikacak bakalm gecen sefer ileri hareket 0 cikti hizli yoktuAmiiinn rabbim daha buyuk aci vermesin insallahbak simdi senin yerine heyecanladim yarin bakalom kac tane yumurtan var
Varikosel mi esindeAsil pztsi asilama derse esimin degeri kac cikacak bakalm gecen sefer ileri hareket 0 cikti hizli yoktu
Bi doktor var dedi biri yok dedi hareket ve sayi azVarikosel mi esinde
Keciboynuzu kürü kullansin esin ya da keci boynuzu özü benim esimde de varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur ameliyattan sonra keciboynuzu ozu kullandik tabo esim duzenli yemedi yarisina kadar yedi .normalde Ameliyattan 6 ay sonra bakin demislerdi bize biz 3. Ayda baktirdik . Spermlerin durumu cok iyiydi doktoru bile sasirdi 3 ayda bu kadar yukselmesine . Simsi cok sukur iyiBi doktor var dedi biri yok dedi hareket ve sayi az
Cok sukur ki duzelmis Hepsini kullaniyor canim vitamin de aliyoruz ekstra 3 tane bu asilama da belli olur muhtesem 3lu iciyor vitamin keciboynuzu pekmezi kabak cekirdegi havuc suyu da ictiii beklemedeyzKeciboynuzu kürü kullansin esin ya da keci boynuzu özü benim esimde de varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur ameliyattan sonra keciboynuzu ozu kullandik tabo esim duzenli yemedi yarisina kadar yedi .normalde Ameliyattan 6 ay sonra bakin demislerdi bize biz 3. Ayda baktirdik . Spermlerin durumu cok iyiydi doktoru bile sasirdi 3 ayda bu kadar yukselmesine . Simsi cok sukur iyi